Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IX

sveikute 4u.gif malonu jus vel girdeti smile.gif na ištikrųjų gaila, kad baigiasi vasarele, bet kartu ir gerai, nes daugiau gali pabut ramiai namuose, nereikia lakstyt į sodus, kaimus ir pan. mirksiukas.gif o šiaip aš tai jaučiuosiu nelabai kaip verysad.gif ir galva pasvaigsta, ir noro niekam nera tokia baisiai apatiška pasidariau, net žmoniu matyt nenoriu doh.gif ir taip labai pavargstu ir prislegta esu, kaip kokia sena , surūgus boba g.gif jau net pačiai ant saves pikta daros doh.gif ar ir jus taip prastai jaučiates? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 09 02, 15:04)
sveikute 4u.gif malonu jus vel girdeti smile.gif  na ištikrųjų gaila, kad baigiasi vasarele, bet kartu ir gerai, nes daugiau gali pabut ramiai namuose, nereikia lakstyt į sodus, kaimus ir pan. mirksiukas.gif  o šiaip aš tai jaučiuosiu nelabai kaip verysad.gif  ir galva pasvaigsta, ir noro niekam nera tokia baisiai apatiška pasidariau, net žmoniu matyt nenoriu doh.gif ir taip labai pavargstu ir prislegta esu, kaip kokia sena , surūgus boba g.gif jau net pačiai ant saves pikta daros doh.gif ar ir jus taip prastai jaučiates? verysad.gif

o aš galvojau, kad čia mano prigimtis tokia lotuliukas.gif nes kiek save prisimenu, mažai laiko tarpų paskutiniu metu buvo, kad kitaip jausčiaus...
amžina depresija... nu mums tai sunku, bet šeimos nariam ką daryt kiekvieną dieną tokias šalia matant doh.gif
tikriausiai yra žmonių, kurie moka save valdyti, dirba su savo emocijom, bet man pasiryžimo užtenka kokiai savaitei, arba iki sekančio vizito pas gydytoją blush2.gif
stiprybės mergaitės! 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
tikrai ir aš labai prastai miegu. Gal rūpesčiai, gal depresija rudeninė, o gal viskas kartu. Geriu prisiminus VALERADIX tabletes. Gal ir padeda, gal ir ne. Visaip būna. Gal galit ką parekomenduoti, kad miegas būtų ramus. Nesinori stiprių vaistų gerti, o ir jų tik daktaras išrašyti gali, nes šiaip raminančių vaistų be recepto neparduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 09 02, 16:04)
sveikute 4u.gif malonu jus vel girdeti smile.gif  na ištikrųjų gaila, kad baigiasi vasarele, bet kartu ir gerai, nes daugiau gali pabut ramiai namuose, nereikia lakstyt į sodus, kaimus ir pan. mirksiukas.gif  o šiaip aš tai jaučiuosiu nelabai kaip verysad.gif  ir galva pasvaigsta, ir noro niekam nera tokia baisiai apatiška pasidariau, net žmoniu matyt nenoriu doh.gif ir taip labai pavargstu ir prislegta esu, kaip kokia sena , surūgus boba g.gif jau net pačiai ant saves pikta daros doh.gif ar ir jus taip prastai jaučiates? verysad.gif

Sveikos,
aš galvojau, kad man vienai taip... nu as irgi depresuoju, visiska apatija, nieko galiu neveikt visa vakarą, svoris auga, nervuojuos...ai nesąmonė kažkokia.Pykstu ir ant savęs, ir ant likimo... Manau, kad tai nenormalu, kad jaunas žmogus taip nieko nenori, nesidžiaugia gyvenimu, net ir darbe daraus apatiška, kur anksčiau buvau tikrai entuziastinga... unsure.gif

Kas čia mums pasidarė po galais???!!! doh.gif
Atsakyti
Labryt,
Gerai kad čia galima išsikalbėt, pasiguost...paprašyt patarimo ir pasisemt paritries.
Aš save strojinu: reikia realiai kažką daryti. Dabar. Niekas už mane to nepadarys. Nes būna tokių nykių dienų, parų. Ačiūdie, dar ne savaičių ar mėnesių.
Veju blogas mintis, stengiuos kažką veikt, mintis nukreipt kitur, bendraut su šeima, savaitgaliais išvažiuot - keist aplinką. Ypač gerai atpalaiduoja darbas gamtoj - kaime as tėvus gėlyne, darže... thumbup.gif Grįžtu iš ten maloniai pavargus. Labai nenoriu tokia savo būsena, niūrumu užkrėst namiškių.
Mano vaikas, tiesa, nuotaiką moka pakelt. Gerą jumoro jausmą turi vaikis lotuliukas.gif Kartais, kai nesimiega, iki vėlaus vakaro ištisai kikenam abu lotuliukas.gif MB keliasi ramint doh.gif lotuliukas.gif

Gal ta tokia vienoda visų nuotaika ir savijauta dėl atslenkančio rudens...Kai pagalvoju, kieeek mėnesių tamsos mūsų laukia verysad.gif . Dar kol kas stengiuos neužsiprogramuot, kad bus blogai. Kiekvienas metų laikas man savaip gražus. Jei tik galiu - dar neužsisėdžiu namie. Spėsiu dar g.gif .

Kooookia saulė šiandien, gamta dar vasara kvepia.
Bandau kelt ir sau, ir jums ūpą mirksiukas.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 03 rugsėjo 2008 - 09:36
QUOTE(Žižma @ 2008 09 03, 11:31)
Labryt,
Gerai kad čia galima išsikalbėt, pasiguost...paprašyt patarimo ir pasisemt  paritries.
Aš save strojinu: reikia realiai kažką daryti. Dabar. Niekas už mane to nepadarys.  Nes būna tokių nykių dienų, parų. Ačiūdie, dar ne savaičių ar mėnesių.
Veju blogas mintis, stengiuos kažką veikt, mintis nukreipt kitur, bendraut su šeima, savaitgaliais išvažiuot - keist aplinką. Ypač gerai atpalaiduoja darbas gamtoj - kaime as tėvus gėlyne, darže... thumbup.gif Grįžtu iš ten maloniai pavargus. Labai nenoriu tokia savo būsena, niūrumu užkrėst namiškių.
Mano vaikas, tiesa, nuotaiką moka pakelt. Gerą jumoro jausmą turi vaikis lotuliukas.gif Kartais, kai nesimiega, iki vėlaus vakaro ištisai kikenam abu lotuliukas.gif MB keliasi ramint doh.gif  lotuliukas.gif

Gal ta tokia vienoda visų nuotaika ir savijauta dėl atslenkančio rudens...Kai pagalvoju, kieeek mėnesių tamsos mūsų laukia  verysad.gif . Dar kol kas stengiuos neužsiprogramuot, kad bus blogai. Kiekvienas metų laikas man savaip gražus. Jei tik galiu - dar neužsisėdžiu namie. Spėsiu dar  g.gif .

Kooookia saulė šiandien, gamta dar vasara kvepia.
Bandau kelt ir sau, ir jums ūpą  mirksiukas.gif  bigsmile.gif  4u.gif

Kaip smagu skaityt, tokius pasisakymus, kai vienos kitas drasina ir skatina vyti liudesi salin thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As mastau, kad reikia dziaugtis kiekviena diena, kai pamastau kokia buvau pries sia liga ir dabar tai nera ne ka lyginti. Tokia pilna entuziazmo ir norejimo veikti bet ka, o dabar galima sakyti apleidau save. Kartais pavyksta save sutramdyt ir nustot liudet, juk turim tiek aplinkui mylimu ir brangiu zmoniu, kuriems mes reikalingos, ir kurie mus labai myli ir nenori musu matyti nelaimingu ir surugusiu.
Reikia suimt save i raga ir pasakyt stop liudesiui ir apatiskai busenai.
Atsakyti
tai va, stengiuosi ir aš, bet ne visada man pavyksta save nugalet doh.gif pritruksta energijos unsure.gif tampu, kaip maišas g.gif manau, kad butent man tai del hormonu trukumo, nes gi reikia vis nutraukt tiroxino gerima, tai pas mane ten tikriausiai ju labai truksta verysad.gif na bet nieko, gyvent galima smile.gif svarbu, kad aplinkiniai sugebetu mus pakest blush2.gif
Atsakyti
che che gyvenimas priverscia ieskoti tos energijos kur nori ir kaip nori smile.gif

darbas, stresas, atejus namo nieko nesinori, bet si savaitgali atradau sau geriausia vaista - judejimas thumbup.gif tiek prisishokau baliuke, kad dvi dienas vos pajudejau, bet psihine busena pagerejo nerealiai tongue.gif
siandien po darbo tiesiai i miska nulekiau, nors grybu ir ne milijona radau, bet pasivaiksciojimas thumbup.gif

randukas mano vis dar raudonas... nusipirkau galiausiai tepaliuka nuo randu. pades ar nepades neaisku, bet bent jau busiu rami, kad bandziau tam procesui kazkaip padeti...
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2008 09 03, 22:11)
che che gyvenimas priverscia ieskoti tos energijos kur nori ir kaip nori  smile.gif

darbas, stresas, atejus namo nieko nesinori, bet si savaitgali atradau sau geriausia vaista - judejimas  thumbup.gif  tiek prisishokau baliuke, kad dvi dienas vos pajudejau, bet psihine busena pagerejo nerealiai  tongue.gif 
siandien po darbo tiesiai i miska nulekiau, nors grybu ir ne milijona radau, bet pasivaiksciojimas  thumbup.gif

randukas mano vis dar raudonas... nusipirkau galiausiai tepaliuka nuo randu. pades ar nepades neaisku, bet bent jau busiu rami, kad bandziau tam procesui kazkaip padeti...

Labas rytas 4u.gif
Ir mano tokia 'filosofija' thumbup.gif thumbup.gif . Reikia pripažinti - tai tikrai veikia. Galvą pravalo kai reikiant. Sunku tik pirmą žingsnį žengt. Gyvenam prie pat miško, nors ir sostinėj, bet grybaut viena bijau eit g.gif Vyras ilgai dirba unsure.gif
Kai tik užsibūnu namie, ar šiaip kur užsisėdžiu, kaip virusas prikimba tas 'nieko nenoriu'.
Linkiu likimo mergaitėm 4u.gif mirksiukas.gif rasti būdą kadieniam energijos kartu ir geros nuotaikos pasipildymui.
Atsakyti
sveikos,

aš kaip visos naujokės, nežinau net nuo ko pradėt pasakot blush2.gif
turiu daug problemų su vaisingumu, sunku pastoti, turėjau tris nesivystančius nėštumus. visai atsitiktinai nuėjau pas endokrinologę. per echo nustatė, kad turiu apie 1cm gumbelį. gydytoja atsargiai pasakė, kad jis baisiai "negražus". neturiu supratimo ką tai reiškia unsure.gif dabar pridaviau kraują tyrimams, laukia skydliaukės skenograma (atrodo, kad taip vadinasi), tik prisiskaičiau visokių baisybių, kad jeigu gumbelis yra vienas, tai daug daugiau šansų, kad jisai piktybinis sad.gif gal galėtumėt kas nors pakomentuoti kas maždaug manęs laukia? ir ar tai labai daug turi įtakos vaisingumui? nes jau esu pavargusi ir nelaiminga...
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2008 09 07, 01:59)
sveikos,

aš kaip visos naujokės, nežinau net nuo ko pradėt pasakot  blush2.gif 
turiu daug problemų su vaisingumu, sunku pastoti, turėjau tris nesivystančius nėštumus. visai atsitiktinai nuėjau pas endokrinologę. per echo nustatė, kad turiu apie 1cm gumbelį. gydytoja atsargiai pasakė, kad jis baisiai "negražus". neturiu supratimo ką tai reiškia  unsure.gif  dabar pridaviau kraują tyrimams, laukia skydliaukės skenograma (atrodo, kad taip vadinasi), tik prisiskaičiau visokių baisybių, kad jeigu gumbelis yra vienas, tai daug daugiau šansų, kad jisai piktybinis sad.gif gal galėtumėt kas nors pakomentuoti kas maždaug manęs laukia? ir ar tai labai daug turi įtakos vaisingumui? nes jau esu pavargusi ir nelaiminga...

Labutis 4u.gif Tavo mazgelis nėra didelis, bet kad ką aiškiau pasakyt reikia išsamesnių tyrimų. kažin ar tokio dydžio mazgelį jau punktuoja g.gif Jei tavo hormonai netvarkoj, galbūt tai galėjo įtakoti nesivystančius g.gif bet tokiu atveju, tai pataisoma, tiesiog reikės gerti vaistukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2008 09 07, 03:59)
sveikos,

aš kaip visos naujokės, nežinau net nuo ko pradėt pasakot  blush2.gif 
turiu daug problemų su vaisingumu, sunku pastoti, turėjau tris nesivystančius nėštumus. visai atsitiktinai nuėjau pas endokrinologę. per echo nustatė, kad turiu apie 1cm gumbelį. gydytoja atsargiai pasakė, kad jis baisiai "negražus". neturiu supratimo ką tai reiškia  unsure.gif  dabar pridaviau kraują tyrimams, laukia skydliaukės skenograma (atrodo, kad taip vadinasi), tik prisiskaičiau visokių baisybių, kad jeigu gumbelis yra vienas, tai daug daugiau šansų, kad jisai piktybinis sad.gif gal galėtumėt kas nors pakomentuoti kas maždaug manęs laukia? ir ar tai labai daug turi įtakos vaisingumui? nes jau esu pavargusi ir nelaiminga...

labutis smile.gif labai nesinervink ir negalvok apie blogiausia. skydliauke nėštumui tikrai turi, jei jos veikla sutrikus, o tai sužinosi tik atlikus tyrimus. o del mazgelio, jei gydytojas amte, kad jis negražus tai nelabai gerai, nes man ir gi echoskopu pasake , kad labai jau jis negražus, paaiškejo, kad piktybinis. doh.gif aišku pradejo labai greitai dideti g.gif na , bet pas tave taip nebus mirksiukas.gif išsitirsi ir viskas bus aišku smile.gif
Atsakyti