atėjo mano atsakymai. Tg 2,9
QUOTE(Silma @ 2008 09 09, 18:25)
Labutis,
Prieš tris mėnesius buvo 0,216. Kas pasidarė, nesuprantu kodėl jis padidėjo
Kaip Jums buvo? Ar kisdavo parodymai? Aš turėjau viltį, kad Tg bus 0 . Visiškai pasimečiau, nežinau nei ką galvoti 
Aš tai visai nenusimanau, bet gal kaip nors kitaip rašo, gal turėjo būti 0,29
O aš tai prakaituoju kažko labai, nuolat darbe kondicionierių įsijungus sėdžiu...karštis muša pastoviai
QUOTE(Silma @ 2008 09 09, 17:25)
Labutis,
Prieš tris mėnesius buvo 0,216. Kas pasidarė, nesuprantu kodėl jis padidėjo
Kaip Jums buvo? Ar kisdavo parodymai? Aš turėjau viltį, kad Tg bus 0 . Visiškai pasimečiau, nežinau nei ką galvoti 
Silma, tu dar jodo nebaigei? Gali būt kad yra likusių ląstelių. Jei po jodo iš kart darei Tg galėjo būt ir mažesnis. Mano po jodo buvo 0, o paskui kiek dariau visada svyravo. Buvo net iki 1,18 pakilęs, paskui pats savaime susitvarkė
QUOTE(Žižma @ 2008 09 09, 18:28)
Aciu, Zizma, viskas mazdaug OK. Nors atvirai sakant tai net nezinau, kas gerai, o kas bogai. Kai gyvename nuo patikrinimo iki patikrinimno, tai naturalu, kad jam artejant marazmu daugeja... Siaip tai fizines jegos senka, visokiu problemu, skausmu ir pan. daugeja - nezinau, cia priezastis kazko, ar pasekme... reiketu rimtai uzsiimti, nes dabar tai konstatuoja fakta, kad kazkuris parametras blogas, tuo ir uzsibaigia. Bet labai nesinori iesoti, ypac rasti, ligu.
O nuotaikas as stengiuosi valdyti - nelabai leidziu sau depresuoti. Susigalvoju veiklos, kad netureciau laiko saves gailetis.
Russne, uzjauciu del svorio, mano irgi auga auga... Tik nezinau, ar teisinga tam priskirti seimynines problemas - uzsikompleksuosi be kaltes, bliamba. Nesenai skaiciau ar ziurejau kazka, tai labai patiko: viena n+1 kilogramine dziaugesi, kad dabar vyras sako: 'mieloji, tu esi 100 kg malonumo...'
Silma, uzjauciu, negerai, kad tau to jodo vis reikia.
Lina, kaip tu laikaisi?
Naujokes, tik nepanikuokite, perskaitykite ankstesnius forumus, juose informacijos ir paguodos - nors vezimu vezk.
Sekmes visoms
Smagu, kad pasirodėi, ir su visai neblogom žiniom, berte
Kas pusmetį reikia viską vis iš naujo prisimint. Taip jau išeina dabar. Po to aprimt ir gyvent...iki kito karto. Nežinau, ar įmanoma prie to priprast. Ir reaguot ramiau. Gal pasakys tos, kurios jau daugiau metų po operacijos...??
Anksčiau visokie paskaudenimai - 'buvo ir praėjo', greit užmiršdavau. O dabaaaar jau mąstau: ir kodėl, ir kas čia tokio galėtų būt
, kokius čia tyrimus pasidaryt.
Gal nuo to tik dar labiau koks sąnarys įsiskausta. Velniaižin.
Ieškau irgi tada, kur nagus ir mintis įkišt, kad negalvot...Dar vis pavyksta.
Silma, o gal dėl tokio tg jodo ir nereikia
.
Hm, įdomus ir vertas dėmesio Bertės pasiūlymas
Aš irgi turėsiu omeny
Kas pusmetį reikia viską vis iš naujo prisimint. Taip jau išeina dabar. Po to aprimt ir gyvent...iki kito karto. Nežinau, ar įmanoma prie to priprast. Ir reaguot ramiau. Gal pasakys tos, kurios jau daugiau metų po operacijos...??
Anksčiau visokie paskaudenimai - 'buvo ir praėjo', greit užmiršdavau. O dabaaaar jau mąstau: ir kodėl, ir kas čia tokio galėtų būt
Ieškau irgi tada, kur nagus ir mintis įkišt, kad negalvot...Dar vis pavyksta.
Silma, o gal dėl tokio tg jodo ir nereikia
Hm, įdomus ir vertas dėmesio Bertės pasiūlymas
Aš irgi turėsiu omeny
QUOTE(Silma @ 2008 09 10, 21:00)
Labux
Parašyta atsakyme - Tg 2,9 mg/l (mikrogramai litre). Teks pasinaudoti Bertės pasiūlymu. O jodo tikrai dar reikės, nes skenevimas rodo, kad dar daug ląstelių liko
Parašyta atsakyme - Tg 2,9 mg/l (mikrogramai litre). Teks pasinaudoti Bertės pasiūlymu. O jodo tikrai dar reikės, nes skenevimas rodo, kad dar daug ląstelių liko
SILMA, parasiau tau i az - duok zinia, kai ka nors nuspresi.
O cia pakartoju adresa, kur visa info kaip tik apie tavo atveji.
http://www.eurothyro...a...20 Belgium"
Va, mano galva, pagrindinis dalykas, kuo skiriasi LT 'baranauskynas' nuo gydymo kitose salyse. Tik nesuvokiu, kodel, nes tie pakaitiniai vaistai visai nebrangus...
Thyroid hormone withdrawal: LT4 treatment is
withdrawn for 45 weeks. Alternatively, to reduce
symptoms of hypothyroidism, patients may switch
from T4 to T3 replacement for 3weeks and then T3 is
withdrawn for 2 weeks. Serum TSH should be
measured prior to 131I administration and be above
an empirically determined level (O30 mU/l) (46).
QUOTE(bertė @ 2008 09 11, 17:50)
Va, mano galva, pagrindinis dalykas, kuo skiriasi LT 'baranauskynas' nuo gydymo kitose salyse. Tik nesuvokiu, kodel, nes tie pakaitiniai vaistai visai nebrangus...
Sveikutes,
gal galit papasakoti placiau kas cia per vaistai?
Jau ne uz kalnu lapkricio menuo ir kuo toliau tuo labiau mastau apie operacija, vis pradedu mastyt kaip pasikeis gyvenimo budas po jos, ir negaliu net pagaugai per kuna nueina. Kazkaip jauciu, kad man tas guzas vis dideja ir dideja. Po apsilankymo pas gydytoja ir atlikus punkcija iskart jauciau pagerejima, bet va jau beveik 2 menesiai praejo ir vel viskas is naujo, skauda kakla ir ta baime mane vargina. Mano mama yra medike ir dirba kartu su endokrinologe, sake, kad ateina moterys po operacijos ir viskas tvarkoj buna, bet tai neguodzia, nes kiek atveju, kai operacija nebuna paskutinis zingsnis
Labas visoms, na žinot ruduo ateina, tai aišku užknisa, bet tikriausiai ir tame reikia įžvelgt gražių dalykų
Jaučiuos patenkinamai nes nusibodo tas širdies permušimas ir kalį ir magnį geriu , bet kažkaip nepadeda gal čia nerviniai dalykai reiks valerijono pagert. Silma, gaila, kad tie tyrimai tokie, bet gal gi bent pasveiksi, Berte jums su Rusne svoris auga ,o man krenta jau 4 kg numečiau, gal dėl to kad kai pavargstu labai tingiu valgyt atsidaru šaldytuvą pasižiūriu ir kai pagalvoju kad reiks kramtyt vėl uždarau. Gal žiemą priaugsiu, dabar tai nėr dar kada
Kaip grybai merginos?
QUOTE(Masiukiene @ 2008 09 11, 20:29)
Labas visoms, na žinot ruduo ateina, tai aišku užknisa, bet tikriausiai ir tame reikia įžvelgt gražių dalykų
Jaučiuos patenkinamai nes nusibodo tas širdies permušimas ir kalį ir magnį geriu , bet kažkaip nepadeda gal čia nerviniai dalykai reiks valerijono pagert. Silma, gaila, kad tie tyrimai tokie, bet gal gi bent pasveiksi, Berte jums su Rusne svoris auga ,o man krenta jau 4 kg numečiau, gal dėl to kad kai pavargstu labai tingiu valgyt atsidaru šaldytuvą pasižiūriu ir kai pagalvoju kad reiks kramtyt vėl uždarau. Gal žiemą priaugsiu, dabar tai nėr dar kada
Kaip grybai merginos?
labutis
sveikos,itariau kad kazkas negerai su skydliauke ir nuejau pas gydytoja.tai padare hormonu tyrimus ir nustate,kad hipofize gamina per mazai hormonu.dabar darys galvos magnetini rezonansa,kad paziuret ta liauka. ar verta bijoti ar ne?