Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IX

ačiū, merginos, už atsakymus smile.gif trečiadienį pasiimsiu kraujo tyrimų rezultatus ir gal kas nors galėsite pakomentuoti, nes pas gydytoją oj kaip negreitai dar...

beje, gal kas žinote ar niekas privačiai nedaro tos skydliaukės skenogramos? nes laukti, kol onkologiniam padarys tai reikia iki spalio pirmos. numirsiu aš iki to laiko iš nežinomybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2008 09 07, 12:19)
ačiū, merginos, už atsakymus smile.gif trečiadienį pasiimsiu kraujo tyrimų rezultatus ir gal kas nors galėsite pakomentuoti, nes pas gydytoją oj kaip negreitai dar...

beje, gal kas žinote ar niekas privačiai nedaro tos skydliaukės skenogramos? nes laukti, kol onkologiniam padarys tai reikia iki spalio pirmos. numirsiu aš iki to laiko iš nežinomybės smile.gif

O kam ta skenograma? Juk patikrint ar jis piktybinis ar ne galima punktuojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 07, 15:38)
O kam ta skenograma? Juk patikrint ar jis piktybinis ar ne galima punktuojant g.gif

neturiu supratimo g.gif tiesą sakant dar net nežinau ką ta skenograma parodo. gydytoja sakė, kai turėsiu kraujo tyrimus ir skenogramą - tada ateiti.
Atsakyti
Sveikos sauleles 4u.gif
Kaip matau savijauta ir bedos visu panasios.
O as siandien planuoju pas Baranauska kasmetiniam patikrinimui apsilankyti. Tam reikalui vakar i sostine atalekem su mazium. Tik manau siandien sunku bus ji pasigauti-pirmadienis pasikeitimo diena. O ryt turesiu namo vaziuoti, nes treciadieni darbelin. Baigesi Bonifacijaus atostogos.
Atsakyti
Na va - jau sulaksciau, pridaviau kraujuka.Draugiskai paplepejom. Dabar menesiuka lauksiu atsakymo.
Labai nustebau, nera jokiu eiliu. Net registraturoj.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Fatali, senai matyta 4u.gif Aš tai niekaip nesuprantu kodėl pas baranauską reikia laukt atsakymo visą mėnesį, ar dėl eilių ar dėl idėjos, nes šiaip tuos tyrimus per vieną dieną padaro g.gif Tikiuos, viskas gerai tau bus. O kiek laiko po operacijos praėjo? Ar vis tiek turi tikrintis kas met ar rečiau?
Silma, ar jau gavai atsakymus? Aš jau tikriausiai tau nusibodau blush2.gif , bet visai neturiu kantrybės laukti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Oho, fatali, kodėl taip ilgai reikia laukt atsakymo. Gal tau jį siųs namo, ar kaip? O ar neskanavo nieko??
Man teks spalio vidury jam pasirodyt. Jau neramu. Nors stengiuos negalvot.
Merginos, parašykit, po pirmo pusmečio po jodo kokiu tyrimus Baranauskas daro?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 09 08, 16:25)
Silma, ar jau gavai atsakymus? Aš jau tikriausiai tau nusibodau blush2.gif , bet visai neturiu kantrybės laukti ax.gif

Labutis 4u.gif Tikrai nenusibodai biggrin.gif Pažadėjo rytoj atiduoti blink.gif
Atsakyti
Neee niekas nieko nesiuncia biggrin.gif
Pridaviau Tg FT4 TTG. As kiekvienais metais pas ji lankausi. O po men. tik pasiskambinu ir suzinau rezultatus.
Galima ir po keliu minuciu atsakymus suzinoti - bet reiketu moketi. As niekur neskubu rolleyes.gif
Jis sako, kad nera reikalo pas kitus endokrinologus eiti-uztenka ir jo kasmetiniu tyrimu. As tai ainu, diabeto klausimus sprendziam. Tuo paciu ir skydliaukes hormonus pasitikrinu. Tik ji nedaro Tg tyrimo.
Net pamirsau, kada operavo mirksiukas.gif pagal kudikio metus atsimenu 5+1 doh.gif
O tikrintis butinai reikia. Pazystamam po 15 metu ''islindo'' kazkur prie peties ataugo, kai viska pamirses buvo ir nebesitikrindavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fatali: 08 rugsėjo 2008 - 20:56
labas visoms po vasaros... pasiilgau.
Skaitau musu foruma, tai visokiu nuotaiku radau. Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Sveika, berte biggrin.gif Senokai besirodei mirksiukas.gif
O apie savo nuotaikas - nieko g.gif ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prieš kelias dienas ir aš sužinojau kad turiu problemų su skydliauke. Pas mane labai daug hormonų. Gailiuosi kad anksčiau neradau šios temos. Nes jau tris metus nesupratau kas su manimi darosi. Aukštas pulsas, drebančios rankos ir kojos. O svarbiausia akys. Šeimos gydytojos išvada visada buvo tu esi SVEIKA. Noriu jūsų paklausti ar galima sustabdyti akių išvirtimą be vaistų leidimo ir pas kokią gydytoją reikėtų kreiptis, nes kiek ėjau pas okulistę (kol dar nežinojau kad sergu) ji nieko nematė, gal yra kažkokių lašiukų g.gif Ar yra kam problemų su atmintimi, gal kažkokius vaistus naudojate g.gif
Atsakyti