Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

QUOTE(Katyte1977 @ 2006 10 26, 12:02)
kokia kaina masazo ?

Aš darau Naujojoje Vilnioje už 60 Lt (viso kūno). Efektas po 13 stebuklingas. Anksčiau bandžiau ir sportą, ir kremus, ir tabletes - išmesti pinigai. Noriu patarti neeiti i bet kurį saloną ir aklai daryti daug procedūrų be supratimo, kaip daromas vakuuminis masažas. Pirmą kartą aš taip ir padariau. Nuėjau į visur reklamuojamą Gydomojo masažo centrą Karoliniškėse ir nusipirkau abonementą 10 proc. Papasakodama savo irgi darančiai masažus draugei apie atliekamas procedūras, buvau labai šokiruota. Gal ten masažistai gerai dirba rankomis, bet tikriausiai nesuvokė perskaityti aparato instrukcijas. Nors nusipirkau viso kūno masažus, man nedarė nei limfodrenažo, nei rankų, nei nugaros masažo. Voleliu vedžiojo taip lėtai, kad galvojau turbūt tuoj baigsis procedūros laikas. Taurę (kuri viena aparate) reika vedžioti, o ten pastatė ant vienos vietos ir 3 min.pulsuoja. Panašu ir su 4 taurėmis. Reikia stimuliuoti per visą kūną, bet ten tik išrinktose vietose. Koroce, kak govoritsia, tianuli vremia.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 06 08, 09:26)
ir va kaip limfodrenažinis:
user posted image

Man limfodrenazini dare ne taip. Tiesiog apvilko aptemptu kombinezonu ir po visa kuna vedziojo tokiu aparatu. Pataisykit, jei klystu, bet kaip supratau sita buda jus vadinate rankiniu, ar ne? g.gif
Tai va, dabar noriu paklausti: Kur kaune daro limfodrenazini masaza rankomis uz priimtina kaina (ne daugiau kaip 80-90 lt visam kunui). Negi teks del jo i vilniu vazineti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2006 11 11, 17:17)
Man limfodrenazini dare ne taip. Tiesiog apvilko aptemptu kombinezonu ir po visa kuna vedziojo tokiu aparatu. Pataisykit, jei klystu, bet kaip supratau sita buda jus vadinate rankiniu, ar ne?  g.gif
Tai va, dabar noriu paklausti: Kur kaune daro limfodrenazini masaza rankomis uz priimtina kaina (ne daugiau kaip 80-90 lt visam kunui). Negi teks del jo i vilniu vazineti  doh.gif

Kaip suprantu tau daro vakumini su LPG aparatu. O nuotraukoje limfodrenazinis
Atsakyti
vaje ir as susidomejau siais masazais. Net pavydas sueme kurios atsikrate celiulito.SAunuoles. Tik, kazkaip perskaicius visas temas , susidariau ispudi jog grazinasi tik kaunietes ir vilnietes g.gif . O kur klaipedietes, nejau ne viena Klaipedoje neturi celiulito? O VA AS TURIU!! LAbai noreciau suzinoti kur Klaipedoje daro limfodrenazini masaza uz normalia kaina.
Atsakyti
Klausykit mergaitės, tos kurios darėtės vakuuminį masažą salone, papasakokite ar yra kokia to masažo sitema biggrin.gif . Na ta prasme, kaip va vakuuminę taurę vedžioja - į šonus, aukštyn, žemyn ir pan. Aš, matote, darausi vakuuminį namie pati, tai pas mane be sistemos rolleyes.gif . Vedžioju tą taurę aukštyn-žemyn ir tiek.
Atsakyti
Vakuuminis masazas daromas ne tik su taurem bet ir voleliu(kalbu apie starvac aparara).o taures naudojamos praktiskai vien dvigubo siurbimo.
Del celiulito- kryptis pati ivauriausia, nera taisykliu, tiksliau sava sistema.akcentai problematinem vietom .
Jei labiau limfotakos ar kraujotakos problemos (kurios visada yra prie celiulito) tai pagal tekme (is periferijos i centra) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 15 lapkričio 2006 - 16:13
Sveikos,

gal kuri bandete "Liekninamoji, kūną puoselėjanti procedūra su RÖS‘S įrenginiu TEI SYSTEM" Sothys centre. Jeigu bandete papasakokit savo atsiliepimus. Aciu 4u.gif

Atsakyti
Labas 4u.gif gal žinote, kur daroma vakuminis masažas Šiauliuose ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Labas 4u.gif Visko prisiskaičiau ie prisiklausiau apie vakuminį masažą, tik nežinau, ar jis daromas Šiauliuose? Ir kokios galėtų būti kainos?
Iš anksto dėkoju už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Aš vakuuminiu masažu nusivyliau: nei apimtys sumažėjo, nei oda palygėjo, nei celiulitas išnyko... žodžiu 700 lt išmesti į balą, nors anot masažistės, tai jai efektas "labai" matėsi (kitaip sakyti ko gero ir negalėjo - negi prisipažins, kad naudos jokios nebuvo), bet daugiau tai niekas jo neįžvelgė. Geriau tą sumą būčiau panaudojusi sportko klubui, tikrai daugiau naudos būtų buvę.
Atsakyti
Laba,

perskaicius visus komentarus sia tema, susidare ispudis, kad yra daug nezinanciu kas tas per daiktas limfodrenazinis masazas, ir daug klaidinanciu smile.gif limfodrenazinis ir yra daromas LPG aparatu (vienas komontaras buvo, kad LPG tai vakuuminis masazas). LPG yra endermologinio principo masazas, ir butent ir yra daromas su aparatu, kurio galvuteje yra vadinamieji "rolikai" ir plius vakuumas. Tiesa, vakuumas nera toks stiprus kaip pacios vakuumines taures. Anglu k tikrai labai daug informacijos sia tema, tiek is mediku tiek is LPG aparatu gamintoju, tiek is proceduru atlikeju puses.

stai pasiskaityki cia anglu k. http://www.cellulite...tmentcenter.com ax.gif

Papildyta:
dar prie to pacio... kam nesijaucia pagerejimo po viso kurso (oda atrodo nepasikeite, apimtys nesumazejo ir pan.) zinokit, kad joks aparatas nepadarys 100 proc stebuklo. Norint maksimalaus rezultato butina gera mityba, kavos vengimas, rukymo, net patariama del geresnes kraujo cirkuliacijos maziau sedeti sukryziavus kojas. tai stai. plius, geram masazo salone, turite gauti nuorodas ko vengti ir pan.
Atsakyti
liniux- man rodos kad Tu ne visai supranti. smile.gif
Limfodrenazas is viso yra masazo budas- gali daryt rankom ,gali aparatu.o koki papildoma veiksni atrauksi- cia jau kitka 4u.gif(vakuuma, slegi, UG ar t.t.)
populiaru bendrai limfodrenaza tapatinti butent su "oro batais" o ne su vakuuminiu masazu.
o kavos o tuo labiau burbuliniu gerimu itaka celiulito etiologijoje nera irodyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 26 lapkričio 2006 - 16:00