Dariausi keliose salonuose, bet dabar pasilikau high care, putvinskio 53. Man ten geriausiai
Ten procedura dviguba, pirma tepa tokiais kremais (ajajai kaip viskas dega) paskui paguldo i batus tokius, kur puciasi ir masazuoja patys, o tada jau su tais vakuminiais aparatais.

Ta pacia diena

QUOTE(LAPAPUTĖ @ 2006 09 21, 11:10)
Žinau gerą masažuotoją Draugystės gatvėje Kaune. Vardu Irma daro limfodranažinį masažą rankomis (rankos stebukladarės!) . 

O kur ji masazuoja,namuose ar salone?Kokia kainyte?ACIU
QUOTE(*Kristina* @ 2006 10 03, 22:00)
As manau, kad rankų masažas yra svekesnis, o kad efektas butu geresnis reikia pasirinkti keturių rankų masazą
Mano pažistama turėjo keturių rankų masažo kursą - ir pokyčiai tikrai pastebimi
super jausmas kai tave masažuoja 4 rankos 

Gal kas bandet masazus su velasmooth aparatu motinos ir vaiko arba gk klinikoje????
Apie Limfodrenazini tik per TV reklama macius esu
Na o del vakuminio - tai liudnos misios
Daktarai ima panikuoti del pasekmiu
Pradzioj efektas dziugina lyg ir, o vat po kiek laiko.... Pasirodo toks masazas iskelia koju venas i pavirsiu ir nestumo metu, o ypac senstant, jos pradeda vis rysketi ir lipti lauk
Taip, kad verta susimastyti pries gulantis tokiai procedurai

QUOTE(Rasytee @ 2006 09 21, 21:07)
as ir darausi anticeliulitiny masaza Jos Kaprizuose
buvau 6 kartus ir rezultatai jau matos

kokia kaina masazo ?
Na štai, išbandžiau ir aš limfodrenažinį masažą salone ir tikrai esu už jį gydant celiulitą. Jo nepasidarysi pati ir namie, bet štai vakuuminis
.......... Pasiskaitinėjau apie jį, pasidomėjau ir pamaniau - namie tikrai galiu jį pasidaryti, tik taures tas tarybines, kurias tėvai vaikystėje ant nugaros statydavo, susirasti reikia.
Ir štai, aš po naminės vakuuminės procedūros
. Tik neturiu šiuo metu jokio anticeliulitinio kremo, tai slydimui naudojau paprastą kūno drėkiklį. Tačiau reikėtų ne taip greitai susigeriančio
Nežinau ar pasieksiu tokių rezultatų kaip tuo atveju, jei daryčiausi salone su aparatu, bet pabandyti manau verta. Juk nieko nekainuos, išskyrus anticeliulitinį kremą, be to bus "apkatkė", jei sugalvočiau vis dėlto grįžti į saloną
.
Žodžiu, gal kas nors vakuuminį irgi darotės namuose ir galite pasidalinti patirtimi?

Nežinau ar pasieksiu tokių rezultatų kaip tuo atveju, jei daryčiausi salone su aparatu, bet pabandyti manau verta. Juk nieko nekainuos, išskyrus anticeliulitinį kremą, be to bus "apkatkė", jei sugalvočiau vis dėlto grįžti į saloną

Žodžiu, gal kas nors vakuuminį irgi darotės namuose ir galite pasidalinti patirtimi?
QUOTE(rucis1 @ 2006 10 22, 01:37)
Pradzioj efektas dziugina lyg ir, o vat po kiek laiko.... Pasirodo toks masazas iskelia koju venas i pavirsiu ir nestumo metu, o ypac senstant, jos pradeda vis rysketi ir lipti lauk

Celiulitas, tai kai riebalines lasteles issiputusios nuo vandens ir slaku (internete pilna apie tai straipsniu), o vakuminis masazas isstumia ta vandeni ir slakus is lasteliu. Kai palygeja oda ir suploneja poodinis sluoksnis, pasimato venos, kurias, kurias anksciau slepe issiputusios riebalines lasteles.
O senstant vyksta irgi tas pats - ploneja poodinis riebalinis sluoksnis, del ko ir paryskeja venos.
Taigi tas baubas ne toks baisus

O daktarais netikiu. Ar skaitet apie Ivanauskaite?
O kiek laiko po masažo Jums išlieka poveikis? Man susidarė toks įspūdis, kad po poros mėnesių vėl viskas sugįžo į pradinę būseną...
QUOTE(rucis1 @ 2006 10 22, 02:37)

Labai įdomu, kokie čia daktarai panikuoja? Teisingai daromas vakuuminis masažas turi tokį patį poveikį sveikatai kaip ir rankinis. Tik veikia odą daug intensyviau.
QUOTE(Atėnė @ 2006 10 26, 13:20)
Na štai, išbandžiau ir aš limfodrenažinį masažą salone ir tikrai esu už jį gydant celiulitą. Jo nepasidarysi pati ir namie, bet štai vakuuminis
.......... Pasiskaitinėjau apie jį, pasidomėjau ir pamaniau - namie tikrai galiu jį pasidaryti, tik taures tas tarybines, kurias tėvai vaikystėje ant nugaros statydavo, susirasti reikia.
. Tik neturiu šiuo metu jokio anticeliulitinio kremo, tai slydimui naudojau paprastą kūno drėkiklį. Tačiau reikėtų ne taip greitai susigeriančio
.

Tarybinės taurės niekada nesumažins Jūsų celiulito, o apie idealias kūno linijas išvis neverta svajoti. Visų pirma nei tarybinės, nei paprastos bonkės negali pulsuoti. O tai labai svarbu raumenų stimuliacijai. Veiksmingiausias vakuuminio aparato antgalis - keturių ritinėlių volelis, kuris atlieka būtiną limfodrenažą, naikina riebalinį audinį ir t.t.