Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

[quote=Nadina,2006 08 10, 05:09]
[quote=Nutka,2006 08 10, 00:58]
Labukas SAyonara, tai puiku kadnusprendei ten nueiti. Jurate is tiesu puikus zmogus visa laika sako tiesa kad ir kokia skaudi ji butu.
Na pas mane dideles problemos su celiulitu ant koju, osu pilvus tai nelabai ir buvo tu problmu. Na gal kokie neligumai ir buvo, bet po siu proceduru jie pasitrauke ir dabar turiu faina pilvuka. Mane is aparatas veikia bet po truputi.
O melynes lieka kiekviena karta, nes pas mane kapilarai laibai arti. ax.gif
Papildyta:

Sveikutės smile.gif
Gal galite parašyti kokiam mieste veiksmas vyksta ir kur? Ačiū.
[/quote]

As darau vakumini masaza Vilniuje, Grozio akademijoje, SAvanoriu g. netoli Coca-cola plaza kinoteatro. ax.gif
Atsakyti
Nu zinokit del skausmo man tai visai neskaudejo tuos vakuminius masazus daryt... blink.gif netgi patiko, as ir uzmigt galeciau, ypatingai kai veidukui daro... o ir melyne esu tik karta turejus smile.gif o vat draugei tai labai skaudejo doh.gif
Atsakyti
Aš irgi pabandžiau vakuuminį masažą tongue.gif Kol kas tik vieną kartą buvau, šiandien eisiu antrą kartą. Na, ten iš tikro daugiau rankomis masažuoja su medum, visaip išmaigo, išdaužo, ir šiek tiek su ta vakuumine taure, būtent celiulitines vietas tongue.gif O rankomis tai visą koją nuo pėdos išmasažavo. Paskui įmasažavo anticeliulitinį kremą (reikia savo atsinešti). Na, bijojau, bet skaudėjo ne taip ir baisiai g.gif Ir mėlynių neliko.. Gal čia kiekvienam kitaip, o gal nuo masažistės priklauso g.gif
na, atvaikščiosiu 10 seansų, tai parašysiu ar bus rezultatas. mirksiukas.gif
Šiaip tai labai noriu Sugiharoj TechiSpa pabandyti, bet tam teks pinigėlių pasitaupyti doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Aumiga @ 2006 08 31, 09:07)
Aš irgi pabandžiau vakuuminį masažą  tongue.gif  Kol kas tik vieną kartą buvau, šiandien eisiu antrą kartą. Na, ten iš tikro daugiau rankomis masažuoja su medum, visaip išmaigo, išdaužo, ir šiek tiek su ta vakuumine taure, būtent celiulitines vietas  tongue.gif  O rankomis tai visą koją nuo pėdos išmasažavo. Paskui įmasažavo anticeliulitinį kremą (reikia savo atsinešti). Na, bijojau, bet skaudėjo ne taip ir baisiai  g.gif Ir mėlynių neliko.. Gal čia kiekvienam kitaip, o gal nuo masažistės priklauso  g.gif
na, atvaikščiosiu 10 seansų, tai parašysiu ar bus rezultatas. mirksiukas.gif
Šiaip tai labai noriu Sugiharoj TechiSpa pabandyti, bet tam teks pinigėlių pasitaupyti  doh.gif

na as ejau ten kur su rankom nieko nedare, tik su tuo aparatu, o ten antgaliai keicias tai uzdedavo ir taures ant problematiskiausiu vietu, o kitur su tokiu mazesniu antgaliu dare, toks jausmas kad oda pritraukdavo lotuliukas.gif nuvisiskai nemoku paaiskint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
melynes gali atsirasti toms, kas turi problemu su koju venomis, su kraujagyslemis, kai sieneles isploneja; kam viskas su venomis tvarkoj, melyniu nebus
Atsakyti
su rankomis atliekamas masažas yra limfodrenažinis, kur "stumiama" kraujotaka, o vakuuminis kiek kur buvau tai atliekamas tik aparatu, po keletos seansų, keičiami antgaliai ir t.t. .... aš neapsisprendžiu į kurį vaikščioti, kuris efektingiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2006 08 31, 14:31)
su rankomis atliekamas masažas yra limfodrenažinis, kur "stumiama" kraujotaka, o vakuuminis kiek kur buvau tai atliekamas tik aparatu

Nu va, o aš galvojau, kad jei jau su taure, tai skaitosi vakuuminis g.gif
Na, šiaip ar taip masažas biggrin.gif Vakar buvau antrą kartą, tai tikrai stipriau pavarė doh.gif ir su ta taure jau taip paskaudėjo biggrin.gif Sakė, reikia 10 seansų išvaikščioti, kad būtų rezultatas g.gif Nelabai įsivaizduoju, ar pavyks tuos riebalų guziukus "išlyginti", reikia susiimt ir surast laiko sportui. Sakė pirtis labai gerai veikia. Užsibrėžiau, reikia pasiekti tą tikslą kad ir ne idealiai, bet nors nebūt apdribusiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2006 08 31, 14:31)
su rankomis atliekamas masažas yra limfodrenažinis, kur "stumiama" kraujotaka, o vakuuminis kiek kur buvau tai atliekamas tik aparatu, po keletos seansų, keičiami antgaliai ir t.t. .... aš neapsisprendžiu į kurį vaikščioti, kuris efektingiau  unsure.gif

As ejau ir limfodrenazini ir vakumini ir abu buvo su aparatais. man paaiskino, kad pirmoj, antroj celiulito stadijoj labiau reikia limfodrenazo, o trecioj, kai jau vietomis sankaupos reikia vakuminio, kad tas vietas ismasazuot. As tai kaitaliuojau, pagal nuotaika smile.gif
Atsakyti
Kaune darauVakuuminį masažą Taikos pr.112.Živilė 861229940
Atsakyti
Žinau gerą masažuotoją Draugystės gatvėje Kaune. Vardu Irma – daro limfodranažinį masažą rankomis (rankos stebukladarės!) . 4u.gif
Atsakyti
kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
as ir darausi anticeliulitiny masaza Jos Kaprizuose thumbup.gif buvau 6 kartus ir rezultatai jau matos
Atsakyti