Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2008 10 28, 15:05)
O jūs pastebite, kad šioje temoje beveik niekas nepuola kitų moterų, kurios pasisako, kad nenori, jog jų vyrai dalyvautų gimdyme, ir paaiškina, kodėl?
Taip taip, tik jūs viena (nors ir negimdžiusi, bet pasitikinti VBS (viena boba sakė) agentūra) žinote, kas tai yra gimdymas. Ir negalima jo lyginti nei su sexu, nei su bet kuo kitu, nes bet koks kitos moters palyginimas yra kvailas. Tik jūs žinote tiesą, kad gimdymas-tai šlykštynė - išskėstos kojos, bezdalai, šūdai ir varškėtas naujagimis. Tik jūs viena žinote, dėl ko tos moterys gimdo kartu su vyrais. Ogi dėl mados ir bezdžioniavimo  doh.gif Ir vyras yra toks stuobrys, kuris negali padėti savo žmonai, o tegali geriausiu atveju pastovėti už durų  doh.gif Jis ir užpakalio vaikui negalės nuvalyti, nes irgi bus šlykštu ir smirdės? Bet tai, aišku, irgi nepalyginama, nes tik jūsų palyginimai šioje diskusijoje galioja  lotuliukas.gif

Oj blink.gif , netycia as jus vel suzadinau lotuliukas.gif , jau apie seksa kokius 5 puslapius niekas nebesneka. O tema idomi lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jums brangioji dar skauda ir nepraeina si tema doh.gif "Vyras stuobrys, nepadeda zmonai kudikio isstumti! aj aj aj unsure.gif , kaip negerai, koks nenaudelis, o galetu lotuliukas.gif , dar neisrado mokslininkai budu kaip tas vyras cia padetu. Nes jeigu vis tik atidziai skaitote sia tema matote, kad nei viena neatsisako tos taip vadinamos vyro "Pagalbos" iki stumimo. As taipogi biggrin.gif
Ar Jums vis tik rupi, kad as ir per stumima vyra uz pakarpos laikyciau, ar kitos tai daryti? Mamos cia pataria, na tos,kurios ne tokios kaip as,o tos, kur patyrusios gimdyma, kad labai padeda koju laikymas stumdymo metu biggrin.gif Pabandykite, sako padeda.
Nesinervuokite, eikite su savo vyru, as tikrai nieko pries. O kad nepuldineja cia niekas, tai senos bobules pasakos, nepasakyciau, puldinejate ir dar kaip, bet man dzin lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As Jums pasakysiu, jeigu dar nesakiau ta pati ka Mirejai sakiau. Sekmes gimdyme su vyru, o i Jusu zinutes nereaguosiu, nes kartojates ir nervuojates. O man Jusu gaila. Tikrai verysad.gif ir paskui dar liksiu kalta, jeigu isvesiu Jus galutinai is kantrybes ir pradesite keiktis, arba neduok Dieve pries laika gimdyti.
Atsakyti
Kristinita,cia jau kaip sakoma"kiekvienam sava lekste",jei vyras kategoriskas ir Jus nieko pries tai valio!!! mirksiukas.gif
Man nei pro kur nesinoretu vyro gimdyme,nors pagalvojus koks buvo musu seimos sunkus kelias,kol pastojau... Operacija,stimuliacija ir dirbtinis apvaisinimas,vyras nuolat salia buvo,hormonus man i pilva savom rankom leido,stebejo inseminacijos procedura,jauciaus labai nekaip,as ant vertalioto issisketus ir daktaras su ilga adata i klyna lenda,o vyriskis spokso akis isputes ir perbales.Tai kai buvo aisku,kad du kleckiukai siltai isikure,vyrui iskart pasakiau,kad gimdysiu viena.Kazi ka jau jis man ten padetu,o argumentai,kad vyras atkartos ka akusere sako,mol as negirdesiu streso pagauta arba gydytojai geriau dirbs,manes neitikina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 28, 15:04)
mano vyras kategoriškas blink.gif  sako būsiu iki galo ir vsio blink.gif ir filmuosiu  blush2.gif  na ziurėsiu kaip čia bus, gal teks koki cezari daryt ir planai bus sugriauti  g.gif  o mamos šalia  aš nenorėčiau  schmoll.gif  labai mano mama nereali, bet nenoriu, kad penktą kart kankintųsi, dar ir širdis neatlaikys iš streso  unsure.gif aš kartais pasvarstau, kodėl per tiek amziu neatsirado nekenksmingų būdų, kaip moteris be skausmo ir vargo galėtų pagimdyt g.gif  bigsmile.gif

Nu maladec, nu pavarai. O ka nebloga mintis biggrin.gif , tai kam vyras, galiu duoti gero fotografo telefona, tarp kitko mano vyro giminaitis, pries pora menesiu savo vaiko gimdyma fiksavo, jam jau irgi ne naujiena.

Na o siaip cia ne Tau Kristinita, cia siaip, realybes sou megejams:
Vakar man buvo sokas, kai paskaiciau kaip amerikoje klinikoje surasytos taisykles kaip turi elgtis fotografai gimdymo metu, ten matyt ju pulkai buna.
O ka? Ideja.. pasikvieciam vestuviu filmuotojus, nufilmuoja viska, uzsklanda ideda su plastikinem gelem ir roziniais zuikiais biggrin.gif Krasota! Reiks pagalvoti. A nu tiesa, da vyro paprasyciau,kad ta proga uzsakytu limuzina ir cicino koncerta biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvy @ 2008 10 28, 15:21)
Kristinita,cia jau kaip sakoma"kiekvienam sava lekste",jei vyras kategoriskas ir Jus nieko pries tai valio!!!  mirksiukas.gif
Man nei pro kur nesinoretu vyro gimdyme,nors pagalvojus koks buvo musu seimos sunkus kelias,kol pastojau... Operacija,stimuliacija ir dirbtinis apvaisinimas,vyras nuolat salia buvo,hormonus man i pilva savom rankom leido,stebejo inseminacijos procedura,jauciaus labai nekaip,as ant vertalioto issisketus ir daktaras su ilga adata i klyna lenda,o vyriskis spokso akis isputes ir perbales.Tai kai buvo aisku,kad du kleckiukai siltai isikure,vyrui iskart pasakiau,kad gimdysiu  viena.Kazi ka jau jis man ten padetu,o argumentai,kad vyras atkartos ka akusere sako,mol as negirdesiu  streso pagauta arba gydytojai geriau dirbs,manes neitikina ax.gif

O cia jau ne juokai ir labai rimtas ir tikrai sunkus kelias. Labai uzjauciu ir tikrai suprantu, kodel nenoretum, kad dalyvautu vyras. Isgyvenai tikrai nelengva laikotarpi. Bet labai dziaugiusi, kad pagaliau turesite leliukus, ir net du thumbup.gif thumbup.gif Laikykis!
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 10 28, 15:21)
Kristinita,cia jau kaip sakoma"kiekvienam sava lekste",jei vyras kategoriskas ir Jus nieko pries tai valio!!!  mirksiukas.gif
Man nei pro kur nesinoretu vyro gimdyme,nors pagalvojus koks buvo musu seimos sunkus kelias,kol pastojau... Operacija,stimuliacija ir dirbtinis apvaisinimas,vyras nuolat salia buvo,hormonus man i pilva savom rankom leido,stebejo inseminacijos procedura,jauciaus labai nekaip,as ant vertalioto issisketus ir daktaras su ilga adata i klyna lenda,o vyriskis spokso akis isputes ir perbales.Tai kai buvo aisku,kad du kleckiukai siltai isikure,vyrui iskart pasakiau,kad gimdysiu  viena.Kazi ka jau jis man ten padetu,o argumentai,kad vyras atkartos ka akusere sako,mol as negirdesiu  streso pagauta arba gydytojai geriau dirbs,manes neitikina ax.gif

tikrai per prievartą vyro netempčiau schmoll.gif na dėl jūsų atvejo-tai sveikinu, kad mažyčiai jau saugiai pilvuky ir linkiu juos sėkmingai išnešiot ir pagimdyt 4u.gif na argumentus aš ten pateikiau tokius, įsivaizduodama kad per gimdymą baisiai panikuosiu ir t.t lotuliukas.gif gal taip ir nebus...gal visai ramiai per gimdymą panaudosiu teorines žinias bigsmile.gif o dėl daktarų - tai jau buvau anksčiau rašius, kad kai gulėjau su priešlaikiniu gimdymu - kai kurie daktarai negražiai elgėsi verysad.gif ir tik vyrui esant šalia jaučiausi drąsiau unsure.gif tai net nzn - daktaras daktarui nelygu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 10 28, 13:05)
Juolab mama tai ne maziau artimas zmogus, negu vyras:) O jeigu matysiu, kad nera kazko, kas man intymu ir butu nemalonu rodyti vyrui,  ir tai galiu atskleisti  ne tik moteriskos gimines atstovei, t.y. savo mamai, kuri tai isgyveno, tada pasikviesiu vyra. Jeigu tai bus is tikruju tik masazas arba tik pabuvimas, vandens padavimas.  smile.gif

Pagailek mamos, ji ir taip prisinervuos belaukdama, o kai daar tavo skausma reiks matyti...
Atsakyti
[quote=emilka,2008 10 28, 15:30]
Nu maladec, nu pavarai. O ka nebloga mintis biggrin.gif , tai kam vyras, galiu duoti gero fotografo telefona, tarp kitko mano vyro giminaitis, pries pora menesiu savo vaiko gimdyma fiksavo, jam jau irgi ne naujiena.

Na o siaip cia ne Tau Kristinita, cia siaip, realybes sou megejams:
Vakar man buvo sokas, kai paskaiciau kaip amerikoje klinikoje surasytos taisykles kaip turi elgtis fotografai gimdymo metu, ten matyt ju pulkai buna.
O ka? Ideja.. pasikvieciam vestuviu filmuotojus, nufilmuoja viska, uzsklanda ideda su plastikinem gelem ir roziniais zuikiais biggrin.gif Krasota! Reiks pagalvoti. A nu tiesa, da vyro paprasyciau,kad ta proga uzsakytu limuzina ir cicino koncerta biggrin.gif lotuliukas.gif

na o gal mums svarbu įamžint pirmą vaiko verksmą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2008 10 28, 15:35)
Pagailek mamos, ji ir taip prisinervuos belaukdama, o kai daar tavo skausma reiks matyti...

Nemanau, mano mama mano vaikysteje visko mate ir emociskai daug stipresne uz mane ir mano vyra kartu paemus biggrin.gif
Atsakyti
kokia arši diskusija vyksta bigsmile.gif
Atsakyti
[/quote]

Aha, tai kitas reikalas. Nes pagalvok, nufilmuos jis tau visame grozyje, o paskui ka ziuresite? Ar tai sveciams rodysite? O ar vaikui savo? As jauciu kad ir savo gimima pamacius jausciausi truputi nesava.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2008 10 28, 15:44)
kokia arši diskusija vyksta  bigsmile.gif

Gerai, reiskia tema populiari biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 28 spalio 2008 - 14:48
[quote=emilka,2008 10 28, 15:48]
[/quote]

Aha, tai kitas reikalas. Nes pagalvok, nufilmuos jis tau visame grozyje, o paskui ka ziuresite? Ar tai sveciams rodysite? O ar vaikui savo? As jauciu kad ir savo gimima pamacius jausciausi truputi nesava.. ax.gif
Papildyta:
Gerai, reiskia tema populiari biggrin.gif
[/quote]

nors keptuvių akcijos nebematau čia, bet reiks slaptai kokią pasiimt, jei sugalvotų filmuot tarpukojį g.gif na mes esame aptarę, kas bus filmuojama ir kada...na o dėl medžiagos - tai ji tik mums bigsmile.gif juolab, bet kada pratrint galėsiu jei man kažkas netiks smile.gif
Atsakyti

nors keptuvių akcijos nebematau čia, bet reiks slaptai kokią pasiimt, jei sugalvotų filmuot tarpukojį g.gif na mes esame aptarę, kas bus filmuojama ir kada...na o dėl medžiagos - tai ji tik mums bigsmile.gif juolab, bet kada pratrint galėsiu jei man kažkas netiks smile.gif
[/quote]

biggrin.gif Sekmes
Atsakyti
Vyras dalyvavo gimdyme, stovejo šalia ir sako: aš graži kai gimdau blink.gif , nu žodžiu norėjosi trenkt jam doh.gif
Atsakyti