Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

beabejo dalyvavo,i rnezinau ka buciau darius be jo wub.gif
Atsakyti
Kadangi gimdymas manes dar tik laukia, tai manau, kad neapsieisiu be vyro paramos ir pagalbos tokia svarbia gyvenime minute wub.gif
Atsakyti
dalyvavo .Aš jam siūlaiu nedalyvauti - juk neprivalu . jis net pyktelėjo " juk abu padarėm , tai abu ir gimdykikm " buvo malonu kai jis nuolatos buvo kartu , labai man padėjo .
Atsakyti
Deja nedalyvavo... verysad.gif
Atsakyti
mano vyras anksčiau irgi bijojo ir manau nenorėjo dalyvauti gimdyme, bet metams bėgant susitaikė su ta mintim, kad reikėtų, nes žinojo (ir iš manęs ir kitų), kad tai naudinga visai šeimai ir ypač, žinoma, gimdyvei. taigi gimdyme dalyvavo, nors niekada nespaudžiau jo ir nesakiau, kad jis privalo tai daryti. ir visai nieko baisaus jis ten nepatyrė (kur nenori ten nežiūri), ir dabar nesigaili ir kitus draugus ragina nebijoti, ir antrą kartą tikrai žinau eitų drąsiai ir džiugiai. pagalbos realiai ten neprireikė, bet man jo buvimas šalia labai labai labai padėjo, tiesiog buvimas šalia, tiesiog galimybė persimesti žvilgsniais.. wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2008 06 25, 13:57)
As norejau, kad vyras pamatytu tas pacias pirmas akimirkas kai uzgimsta vaikelis, norejau, kad ir su manimi butu, palaikytu mane dvasiskai. Ir jis buvo tongue.gif

aš gal nenormali, bet aš nenorėjau. verysad.gif esu prisiklausius baisių istorijų, kaip po gimdymo vaizdo vyrai paskui "nenori" savo moterų. fear.gif
dvasiškai man užteko, kad jis koridoriuj laukė. ax.gif
Atsakyti
Na, iki gimdymo man dar nemazai laiko, bet gimdymo be savo vyro neisivaizduoju.... wub.gif Keistai man skamba, kad vyrai po gimdymo vaizdu savo moteru nenori...kaz kas cia ne taip... g.gif na, nebent bijo pasijausti silpnuciai...Manau, kad siuo klausimu kiekviena turim savo nuomone...
Atsakyti
Maniskis taip pat dalyvavo,nors nestumo viduryje buvo suabejojes unsure.gif .Iki gimdymo galvojau ir as ji varyti laukti i koridoriu kai jau reiks stumt,bet isbuvo iki galo.O akusere dar ji pasauke paziuret kai jau buvo islindus galvute arciau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2008 06 20, 14:30)
Na man iki gimdymo dar tolokai, bet manau tarsiuosi su vyru, kad per sarėmius būtų drauge, o jau prasidėjus pačiam gimdymui paliktų mane vieną su daktarais...

Mes irgi tarėmės, kad iki pačio gimdymo vyras bus kartu, o vėliau jau išeis. Realybė buvo kitokia lotuliukas.gif Jis visą laiką buvo kartu ir abu tuo labai džiaugiamės- po gimdymo vyras nekartą sakė, kad gerai, jog jis buvo, nes aš klausiau tik jo... į gydytojos ir akušerės žodžius beveik nereagavau, tai jis viską pakartodavo ir tada klausydavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2008 06 20, 12:30)
Na man iki gimdymo dar tolokai, bet manau tarsiuosi su vyru, kad per sarėmius būtų drauge, o jau prasidėjus pačiam gimdymui paliktų mane vieną su daktarais, tuo metu jau jis vistiek niekuo negalės padėti. Man tos istorijos, kai daktarai vyrams parodo kaip gražiai jų žmonelę po plyšimo susiuvo, tai nelabai. Jei būčiau vyras, tokioj situacijos paprašyčiau padaryti dar pora dyksnių kad siauriau būtu  biggrin.gif

Va cia tai netiesa schmoll.gif Tuo metu vyro pagalba man buvo labai svarbi. Ne tik, kad laike uz rankos, "kartu" stume, tarp stumimu veida slapia servetele sluoste, bet ir komentavo: "jau matau galvyte - plaukai kaip pas mane", "jau islindo galvyte - kokios didees ausys" biggrin.gif nors paskui pats sako, kazi kur maciau tas dideles ausis biggrin.gif:D
Atsakyti
Mano vyras tai dalyvavo ir pirmam, ir antram gimdyme ir tuo labai džiaugiasi, ir aš laiminga nes man pačiai daug maloniau buvo kai šalia buvo artimas žmogus, juk gydytojai tai svetimi žmonės ir daug jaukiau kai šalia artimieji, manau ir gydytojai elgiasi geriau kai šalia yra vyras. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yelloww @ 2008 06 19, 18:24)
noreciau suzinoti, ar jusu vyrai buvo su jumis ta laimingiausia diena, kai gime jusu vaikelis? smile.gif mano vyras turbut nebus su manimi, jam baisu  verysad.gif suprantu ji, bet butu lengviau manau jei butu salia... wub.gif

Nepik, bet o daryt Leliuka jam buvo nebaisu? O tau gimdyt nebaisu? g.gif
Nesuprantu as tokiu vyru doh.gif Ko ten bijot, juk stoves salia galvos ir niekas nepraso kist nosies ten kur nereikia, reikia tik jo pagalbos tau. Manau per sita reikala vyras ir moteris turi praeit kartu, juk dare irgi kartu. biggrin.gif
Atsakyti