QUOTE(Svajūnė @ 2008 10 31, 15:30)
Mano vyras dalyvavo gimdyme. Aš labi norėjau, kad jis būtų šalia, bet jis iš pradžių pasakė, kad nenori dalyvauti. Susitaikiau su tuom, nes tai jo pasirinkimas ir versti aš tikrai negaliu (todėl nesutinku su tokiu pasakymu, kad vyras privalo dalyvauti). Tačiau artėjant gimdymo datai, jis vieną dieną pareiškė,kad manęs vienos nepaliks, kad vaikelį darėm abu, tai ir pasitikti jį turim abu.

Kai jau prasidėjo sąrėmiai vyras visą laiką buvo šalia, laikė už rankos, kalbino, per sąrėmius vis kvėpuodavo su manim (aš pamiršdavau neretai, kad reikia kvėpuoti), pamasažuodavo, kol nebuvau prijungta prie lašinių. Kai jau prasidėjo pats gimdymas, jis padėjo užlipti ant stalo, buvo šalia ir laikė per pečius. Drąsino, kai stumiant dukrytė užstrigo. Kai jau užgimė dukrytės galvytė, tai gydytojas mano vyrui pasakė, kad ateitų prie kojų ir pažiūrėtų kaip gimsta mūsų vaikas

Ir manasis nuėjo, ir matė kaip gimsta dukrytė. Jis pirmasis ją ir ant rankų paėmė ( aš iškart po gimdymo gavau narkozę, tad dukrytę pamačiau tik seknačią dieną). po to vyras pasakojo, kad jau išėjus iš gimdyklos, laikant dukrytę ant rankų ir laukiant kol aš atsigausiu, jį apėmė tokie jausmai, kokių gyvenime dar nebuvo išgyvenęs.
Ar tai, kad vyras matė gimstant mūsų dukrytę, pakeitė mūsų santykius? Taip, pakeitė, jie tapo dar šiltesni, brandesni. O mūsų intymus gyvenimas visiškai nepasikeitė, vyras kaip geidė manęs, taip ir tebegeidžia.

Jokių problemų su potencija nekilo.
Dabar laukiuosi antro ir vyras jau iškart pasakė, kad gimdyme bus šalia manęs.
kokia graži istorija

o vyras tikras šaunuolis

kiek teko kalbėtis su vyrais, dalyvavusiais draugių gimdyme-tai jų akys žibėjo...jie sakė, gyvenime neįsivaizdavę, kad gimdymas jiems suteiks tiek daug laimes

vienas vyras taip įsijautė bepasakodamas, kad vos ne su visom smulkmenom

- tai jau žmona truputį susigėdus sako jam:mielasis, aš suprantu, kad tau tikrai įspūdį paliko, bet leiskim kitiems vyrams patiems tai patirt
Papildyta:
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 31, 15:24)

tiesos tame, kad vyrams patinka pasidaziusios ir pasitempusios moterys, be abejo, yra, taciau suabsoliutinti visko tikrai nereikia

As daziausi per visa nestuma, dabar siek tiek reciau, nes mazylis konfiskuoja mano laika

Bet tiesa sakant, tai darau daugiau del saves nei del jo, nes esu blyskiu veido bruozu ir pasidaziusi sau labiau patinku, nuotaika pagereja ir siaip linksmiau pasidaro po namus slampineti

O jei smagu man, smagu ir vyrui
na o jei rimtai-tai mano vyrui nepatinka kai aš dažausi...net vestuvių dieną jis nubėgęs mano mamai guodėsi, kad mane maliavoja

šiukštu aš ne prieš tas moteris kurios dažosi, bet man tiesiog nėra reikalo...esu tamsi ir tas tušas nelabai ką ir keičia...