Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(soske @ 2008 10 31, 14:48)
na na..kai spaus, nueis pas grazia, nepavargusia, susitvarkiusia, viskuom patenkinta moteri wink.gif visiskai pritariu nuomonei, kad vyrai turetu matyti mus tik pasitempusias, pasidaziusias, susisukavusias, issicackinusias vienu zodziu. o ne prasizergusias, rekiancias, suprakaitavusias, susivelusias, pervargusias. zinoma, neikim i krastutinumus ir nesikabinekim prie zodzio 'visada'. nenoriu pasakyti kad jis negali pamatyti is ryto atsikelusios ar pan laugh.gif
bet gimdymas tikrai nera kazkoks grazus vaizdelis ir tai vyriskui potencijos tikrai neprides laugh.gif

Na, mano atveju vyro dalyvavimas gimdyme tikrai intymaus gyvenimo nepagadino, o geriau pagalvojus, gal net ir pagerino mirksiukas.gif O gimdydama tikrai buvau ir susivelusi, ir suprakaitavusi, ir pervargusi, ir be viso to dar ir supykino jam stovint salia smile.gif Gal mano vyras jusu akimis pasirodys isskirtinis, taciau jis manimi nepasibjaurejo ir dabar esu ne maziau geidziama nei iki gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
na na..kai spaus, nueis pas grazia, nepavargusia, susitvarkiusia, viskuom patenkinta moteri wink.gif visiskai pritariu nuomonei, kad vyrai turetu matyti mus tik pasitempusias, pasidaziusias, susisukavusias, issicackinusias vienu zodziu. o ne prasizergusias, rekiancias, suprakaitavusias, susivelusias, pervargusias. zinoma, neikim i krastutinumus ir nesikabinekim prie zodzio 'visada'. nenoriu pasakyti kad jis negali pamatyti is ryto atsikelusios ar pan laugh.gif
bet gimdymas tikrai nera kazkoks grazus vaizdelis ir tai vyriskui potencijos tikrai neprides laugh.gif

Ner ten ko vyrui tarpukojy stovet ir nieko neatsitiks tai jo potencijai. Beje, kursuose apie gimdyma, paprastai rodomi filmukai, kur "krupnym planom" visas gimdymas. Taigi galit suzinot busima vyro reakcija. Jeigu pasiziurejes vaizdelius visa diena sedes apsikabines unitaza, tai drasiai galit palikti ji namie lotuliukas.gif
Atsakyti

pala, o tai ką vyras tuomet su manimi veikia g.gif visą mūsų bendrą gyvenimą (5metai kartu) nepiešiau veido ( tik labai retai)...beveik jau nuo 30 savaitės (kai išėjo į dekretines-vaikštau tik su maike ir megztom tapkėm, visa susivėlusi (net antakiai susivėlę lotuliukas.gif )...na tiesa iki vonios dar nušliaužiu lotuliukas.gif tai taip išeina-mane vyras žada palikt...oij mergos bėgu dažytis ir bandysiu lysti į kokią suknutę, nes vyro tai tikrai nesinori prarast unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 15:16)
pala, o tai ką vyras tuomet su manimi veikia g.gif visą mūsų bendrą gyvenimą (5metai kartu) nepiešiau veido ( tik labai retai)...beveik jau nuo 30 savaitės (kai išėjo į dekretines-vaikštau tik su maike ir megztom tapkėm, visa susivėlusi (net antakiai susivėlę lotuliukas.gif )...na tiesa iki vonios dar nušliaužiu lotuliukas.gif  tai taip išeina-mane vyras žada palikt...oij mergos bėgu dažytis ir bandysiu lysti į kokią suknutę, nes vyro tai tikrai nesinori prarast unsure.gif  lotuliukas.gif

smile.gif tiesos tame, kad vyrams patinka pasidaziusios ir pasitempusios moterys, be abejo, yra, taciau suabsoliutinti visko tikrai nereikia smile.gif As daziausi per visa nestuma, dabar siek tiek reciau, nes mazylis konfiskuoja mano laika biggrin.gif Bet tiesa sakant, tai darau daugiau del saves nei del jo, nes esu blyskiu veido bruozu ir pasidaziusi sau labiau patinku, nuotaika pagereja ir siaip linksmiau pasidaro po namus slampineti lotuliukas.gif O jei smagu man, smagu ir vyrui smile.gif
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo gimdyme. Aš labi norėjau, kad jis būtų šalia, bet jis iš pradžių pasakė, kad nenori dalyvauti. Susitaikiau su tuom, nes tai jo pasirinkimas ir versti aš tikrai negaliu (todėl nesutinku su tokiu pasakymu, kad vyras privalo dalyvauti). Tačiau artėjant gimdymo datai, jis vieną dieną pareiškė,kad manęs vienos nepaliks, kad vaikelį darėm abu, tai ir pasitikti jį turim abu. wub.gif Kai jau prasidėjo sąrėmiai vyras visą laiką buvo šalia, laikė už rankos, kalbino, per sąrėmius vis kvėpuodavo su manim (aš pamiršdavau neretai, kad reikia kvėpuoti), pamasažuodavo, kol nebuvau prijungta prie lašinių. Kai jau prasidėjo pats gimdymas, jis padėjo užlipti ant stalo, buvo šalia ir laikė per pečius. Drąsino, kai stumiant dukrytė užstrigo. Kai jau užgimė dukrytės galvytė, tai gydytojas mano vyrui pasakė, kad ateitų prie kojų ir pažiūrėtų kaip gimsta mūsų vaikas ax.gif Ir manasis nuėjo, ir matė kaip gimsta dukrytė. Jis pirmasis ją ir ant rankų paėmė ( aš iškart po gimdymo gavau narkozę, tad dukrytę pamačiau tik seknačią dieną). po to vyras pasakojo, kad jau išėjus iš gimdyklos, laikant dukrytę ant rankų ir laukiant kol aš atsigausiu, jį apėmė tokie jausmai, kokių gyvenime dar nebuvo išgyvenęs.

Ar tai, kad vyras matė gimstant mūsų dukrytę, pakeitė mūsų santykius? Taip, pakeitė, jie tapo dar šiltesni, brandesni. O mūsų intymus gyvenimas visiškai nepasikeitė, vyras kaip geidė manęs, taip ir tebegeidžia. wub.gif Jokių problemų su potencija nekilo.

Dabar laukiuosi antro ir vyras jau iškart pasakė, kad gimdyme bus šalia manęs. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2008 10 31, 15:30)
Mano vyras dalyvavo gimdyme. Aš labi norėjau, kad jis būtų šalia, bet jis iš pradžių pasakė, kad nenori dalyvauti. Susitaikiau su tuom, nes tai jo pasirinkimas ir versti aš tikrai negaliu (todėl nesutinku su tokiu pasakymu, kad vyras privalo dalyvauti). Tačiau artėjant gimdymo datai, jis vieną dieną pareiškė,kad manęs vienos nepaliks, kad vaikelį darėm abu, tai ir pasitikti jį turim abu.  wub.gif Kai jau prasidėjo sąrėmiai vyras visą laiką buvo šalia, laikė už rankos, kalbino, per sąrėmius vis kvėpuodavo su manim (aš pamiršdavau neretai, kad reikia kvėpuoti), pamasažuodavo, kol nebuvau prijungta prie lašinių. Kai jau prasidėjo pats gimdymas, jis padėjo užlipti ant stalo, buvo šalia ir laikė per pečius. Drąsino, kai stumiant dukrytė užstrigo. Kai jau užgimė dukrytės galvytė, tai gydytojas mano vyrui pasakė, kad ateitų prie kojų ir pažiūrėtų kaip gimsta mūsų vaikas  ax.gif Ir manasis nuėjo, ir matė kaip gimsta dukrytė. Jis pirmasis ją ir ant rankų paėmė ( aš iškart po gimdymo gavau narkozę, tad dukrytę pamačiau tik seknačią dieną). po to vyras pasakojo, kad jau išėjus iš gimdyklos, laikant dukrytę ant rankų ir laukiant kol aš atsigausiu, jį apėmė tokie jausmai, kokių gyvenime dar nebuvo išgyvenęs.

Ar tai, kad vyras matė gimstant mūsų dukrytę, pakeitė mūsų santykius? Taip, pakeitė, jie tapo dar šiltesni, brandesni. O mūsų intymus gyvenimas visiškai nepasikeitė, vyras kaip geidė manęs, taip ir tebegeidžia.  wub.gif Jokių problemų su potencija nekilo.

Dabar laukiuosi antro ir vyras jau iškart pasakė, kad gimdyme bus šalia manęs.  wub.gif

kokia graži istorija wub.gif o vyras tikras šaunuolis thumbup.gif kiek teko kalbėtis su vyrais, dalyvavusiais draugių gimdyme-tai jų akys žibėjo...jie sakė, gyvenime neįsivaizdavę, kad gimdymas jiems suteiks tiek daug laimes ax.gif vienas vyras taip įsijautė bepasakodamas, kad vos ne su visom smulkmenom lotuliukas.gif - tai jau žmona truputį susigėdus sako jam:mielasis, aš suprantu, kad tau tikrai įspūdį paliko, bet leiskim kitiems vyrams patiems tai patirt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 31, 15:24)
smile.gif tiesos tame, kad vyrams patinka pasidaziusios ir pasitempusios moterys, be abejo, yra, taciau suabsoliutinti visko tikrai nereikia smile.gif As daziausi per visa nestuma, dabar siek tiek reciau, nes mazylis konfiskuoja mano laika biggrin.gif Bet tiesa sakant, tai darau daugiau del saves nei del jo, nes esu blyskiu veido bruozu ir pasidaziusi sau labiau patinku, nuotaika pagereja ir siaip linksmiau pasidaro po namus slampineti lotuliukas.gif O jei smagu man, smagu ir vyrui smile.gif

na o jei rimtai-tai mano vyrui nepatinka kai aš dažausi...net vestuvių dieną jis nubėgęs mano mamai guodėsi, kad mane maliavoja lotuliukas.gif šiukštu aš ne prieš tas moteris kurios dažosi, bet man tiesiog nėra reikalo...esu tamsi ir tas tušas nelabai ką ir keičia... ax.gif
Atsakyti
na.. gimdymo kursu nelankiau, nes is karto zinojau kad bus cezaris, bet vaizdeliu tokiu esu macius internete. nezzianu ar MB mate, bet pasiziurejus, dar tik tvirciau zinojau kad noriu cezario. bet cia jau kita tema. tiesiog jei jau as pakraupau nuo tokiu vaizdeliu, tikrai neneoreciau kad MB matytu kaip pro ten lenda vaikas schmoll.gif blush2.gif . nors yra labai ivairiu zmoniu, gal tikrai, kaip kad kazkuri cia rase, kitiem vyram tai yra priimtina, visiskai naturalu ir t.t. vaiko gimdymo , maitinimo kl nesu naturaliste. visiskai.
ir siaip, manau, kad turetu likt kazkokia moteriskumo paslaptis, na..mmmm.. nezinau ar mane suprasit g.gif gal suprasit, bet.. lai gimdykit jus su vyrais, tegu pamato ir pati uzgimima ir visa kita. as tiesiog nemanau kad vyras ta turetu matyti, man malonu buti trapia svelnia moteriska butybe ir kanciu savo nedemonstruoti, nes nesuprantu kaip kito zmogaus kancios gali sukelti kazkokius super duper jausmus malonius.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 10 31, 16:42)
na.. gimdymo kursu nelankiau, nes is karto zinojau kad bus cezaris, bet vaizdeliu tokiu esu macius internete. nezzianu ar MB mate, bet pasiziurejus, dar tik tvirciau zinojau kad noriu cezario. bet cia jau kita tema. tiesiog jei jau as pakraupau nuo tokiu vaizdeliu, tikrai neneoreciau kad MB matytu kaip pro ten lenda vaikas schmoll.gif  blush2.gif . nors yra labai ivairiu zmoniu, gal tikrai, kaip kad kazkuri cia rase, kitiem vyram tai yra priimtina, visiskai naturalu ir t.t. vaiko gimdymo , maitinimo kl nesu naturaliste. visiskai.
ir siaip, manau, kad turetu likt kazkokia moteriskumo paslaptis, na..mmmm.. nezinau ar mane suprasit g.gif gal suprasit, bet.. lai gimdykit jus su vyrais, tegu pamato ir pati uzgimima ir visa kita. as tiesiog nemanau kad vyras ta turetu matyti, man malonu buti trapia svelnia moteriska butybe ir kanciu savo nedemonstruoti, nes nesuprantu kaip kito zmogaus kancios gali sukelti kazkokius super duper jausmus malonius.

As jau daug kartu cia sakiau, bet matyt ne visos nori buti "paslaptingos". Nezinau, man kad ir koks brangus bus tas momentas, bet kai zinosiu, kad vyras gimdymo metu stovejo ir ziurejo kaip man is ten lenda vaikas blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 10 31, 16:42)
na.. gimdymo kursu nelankiau, nes is karto zinojau kad bus cezaris, bet vaizdeliu tokiu esu macius internete. nezzianu ar MB mate, bet pasiziurejus, dar tik tvirciau zinojau kad noriu cezario. bet cia jau kita tema. tiesiog jei jau as pakraupau nuo tokiu vaizdeliu, tikrai neneoreciau kad MB matytu kaip pro ten lenda vaikas schmoll.gif  blush2.gif . nors yra labai ivairiu zmoniu, gal tikrai, kaip kad kazkuri cia rase, kitiem vyram tai yra priimtina, visiskai naturalu ir t.t. vaiko gimdymo , maitinimo kl nesu naturaliste. visiskai.

ir gimdysim thumbup.gif o jei vyrelis norės užgimimą pamatyt-tai ir nueis į kojūgalį, jei ne-tai galės į mano veidelį žiūrėt drinks_cheers.gif teko patirt II laipsnio nudegimą-nuo rankų luposi oda, ant nosies pūslių krūva-tai ką - vyrą vyti iš namų, kad mano kančių nematytų ir pasakyti, kad grįžtų po pusės metų, kai jau nuo nosies šašas bus nukritęs?nesąmonė g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 16:53)
ir gimdysim thumbup.gif o jei vyrelis norės užgimimą pamatyt-tai ir nueis į kojūgalį, jei ne-tai galės į mano veidelį žiūrėt drinks_cheers.gif teko patirt II laipsnio nudegimą-nuo rankų luposi oda, ant nosies pūslių krūva-tai ką - vyrą vyti iš namų, kad mano kančių nematytų ir pasakyti, kad grįžtų po pusės metų, kai jau nuo nosies šašas bus nukritęs?nesąmonė g.gif

Ale kaip tos nestukiu nuotaikos keicias biggrin.gif , taigi sakete, kad neleisite vyro prie kojugalio biggrin.gif biggrin.gif, o šašas, jeigu Jūsų šašas būtų intymioje vietoje , irgi jį demonstruotumėte nesivaržydama? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 31 spalio 2008 - 15:56
QUOTE(emilka @ 2008 10 31, 16:48)
As jau daug kartu cia sakiau, bet matyt ne visos nori buti "paslaptingos". Nezinau, man kad ir koks brangus bus tas momentas, bet kai zinosiu, kad vyras gimdymo metu stovejo ir ziurejo kaip man is ten lenda vaikas  blink.gif ...

tiesa pasakius labai norėjosi būti paslaptinga, bet nusilupusi oda ant rankų ir pūslės bei šašai ant nosies išdavė mane doh.gif labai vyras greit galėjo nusisukti ir pasišlykštėti (nes vaizddelis tai nekoks buvo), bet ne...ir žaizdas valė ir perrišimus darė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 16:56)
tiesa pasakius labai norėjosi būti paslaptinga, bet nusilupusi oda ant rankų ir pūslės bei šašai ant nosies išdavė mane doh.gif  labai vyras greit galėjo nusisukti ir pasišlykštėti (nes vaizddelis tai nekoks buvo), bet ne...ir žaizdas valė ir perrišimus darė ax.gif

Man veidas, rankos nera tas pats kaip intymios vietos, ir jeigu jas netycia suzalociau, vyrui perristi neduociau. Kitas kuno vietas, prasom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 31 spalio 2008 - 15:59