Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(emilka @ 2008 10 31, 16:55)
Ale kaip tos nestukiu nuotaikos keicias  biggrin.gif , taigi sakete, kad neleisite vyro prie kojugalio  biggrin.gif  biggrin.gif

taigi dauguma rašė, kad žadėjo neit į kojūgaly, bet nuėjo bigsmile.gif tai ką man reiks daryt?isterikuot tikrai nežadu ir šūkaliot:grįšk, kur eini? lotuliukas.gif jei jau vyrui surašys-tai tegul...ne mažas vaikas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 16:57)
taigi dauguma rašė, kad žadėjo neit į kojūgaly, bet nuėjo bigsmile.gif  tai ką man reiks daryt?isterikuot tikrai nežadu ir šūkaliot:grįšk, kur eini?  lotuliukas.gif  jei jau vyrui surašys-tai tegul...ne mažas vaikas yra ax.gif

Keptuviu akcija dar nepasibaige. Vakar nauja tefali sau uzsifundinau. Galvoju, ir ukyje pravers, ir gimdymo metu, jeigu vyras netycia per stumima pasilikt nuspres biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 31 spalio 2008 - 16:03
QUOTE(emilka @ 2008 10 31, 17:01)
Keptuviu akcija dar nepasibaige. Vakar nauja tefali sau uzsifundinau. Galvoju, ir ukyje pravers, ir gimdymo metu, jeigu vyras netycia per stumima pasilikt nuspres  biggrin.gif

neturėsi jėgų manau blink.gif na bet po visko pamokyt galėsi bigsmile.gif iš tikro-tai kaip jau ir rašiau ne maži vaikai tie vyrai-kas jau jiems surašys, tą jie ir padarys...o mums beliks tik skausmo iškreiptu veidu stebėt, ką jie daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 17:05)
neturėsi jėgų manau blink.gif na bet po visko pamokyt galėsi bigsmile.gif  iš tikro-tai kaip jau ir rašiau ne maži vaikai tie vyrai-kas jau jiems surašys, tą jie ir padarys...o mums beliks tik skausmo iškreiptu veidu stebėt, ką jie daro  lotuliukas.gif

Na uz tai ir nenoriu staigmenu gimdymo metu. O ypac fotografavimu.. Ar maza kas gali tam vyrui atsitikt, paims, isfotografuos, kol ligoninej busiu is to dziaugsmo numes kur nuotraukas masinoje biggrin.gif ant palanges.. biggrin.gif Arba koks giminaitis atvares nuspres jo kompe palandzioti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 31 spalio 2008 - 16:09
QUOTE(emilka @ 2008 10 31, 16:55)
Ale kaip tos nestukiu nuotaikos keicias  biggrin.gif , taigi sakete, kad neleisite vyro prie kojugalio  biggrin.gif  biggrin.gif, o šašas, jeigu Jūsų šašas būtų intymioje vietoje , irgi jį demonstruotumėte nesivaržydama?  biggrin.gif

specialiai nedemonstruočiau, bet parodyt tikrai nesigėdyčiau ax.gif man apskritai tabu su vyru nėra rolleyes.gif labai artimi esame wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 17:08)
specialiai nedemonstruočiau, bet parodyt tikrai nesigėdyčiau ax.gif man apskritai tabu su vyru nėra rolleyes.gif labai artimi esame wub.gif

Aha, jau supratau bigsmile.gif biggrin.gif Mes irgi labai artimi, bet bylo ko jam nerodau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 10 31, 17:07)
Na uz tai ir nenoriu staigmenu gimdymo metu. O ypac fotografavimu..  Ar maza kas gali tam vyrui atsitikt, paims, isfotografuos, kol ligoninej busiu is to dziaugsmo numes kur nuotraukas masinoje  biggrin.gif  ant palanges..  biggrin.gif  Arba koks giminaitis atvares nuspres jo kompe palandzioti  bigsmile.gif

na toks giminaitis iš namų ir nebeišeitų blink.gif lotuliukas.gif va neperseniausiai draugė atsiuntė fotkę, ką tik gimusio savo beibio bigsmile.gif aš ją vis atsiverčiu ir atsiverčiu, negaliu, kaip man ji patinka biggrin.gif ir toli gražu jokių šlykštumų neįžiūriu aš ten blink.gif paprastas, raudonas beibis, susiraukšlėjusiom mažom rankytėm ir dar šlapiais plaukiukais bigsmile.gif ir bandau įsivaizduoti, kai maniškis atrodys smile.gif
Papildyta:
o tiesa Emilka, gal ir ne korektiškas klausimas, bet ne paslaptis, kad prieš gimdymą moterys turi apsiskusti intymią vietą...leistum vyrui tai padaryt? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 17:25)
na toks giminaitis iš namų ir nebeišeitų blink.gif  lotuliukas.gif va neperseniausiai draugė atsiuntė fotkę, ką tik gimusio savo beibio bigsmile.gif  aš ją vis atsiverčiu ir atsiverčiu, negaliu, kaip man ji patinka biggrin.gif ir toli gražu jokių šlykštumų neįžiūriu aš ten blink.gif paprastas, raudonas beibis, susiraukšlėjusiom mažom rankytėm ir dar šlapiais plaukiukais bigsmile.gif  ir bandau įsivaizduoti, kai maniškis atrodys smile.gif
Papildyta:
o tiesa Emilka, gal ir ne korektiškas klausimas, bet ne paslaptis, kad prieš gimdymą moterys turi apsiskusti intymią vietą...leistum vyrui tai padaryt? cool.gif

oho, o kam vyrui tai daryti?? yra grozio salonai tam skirti. kazkaip na.. nesinori viso ko taip 'subuitinti', gi nueini i grozio salona, pasidarai sukuosena ir gali tai patekti kaip siurpraiza biggrin.gif o cia db- imp peiliuka, darbuokis laugh.gif doh.gif doh.gif na.. g.gif doh.gif
beje, as turejau irgi viso veido 2 laipsnio nudegima. sutapimas ar kas cia? laugh.gif
bet.. cia visgi yra nelaime, ir nudegimas nera toks intymus reikalas kaip kad gimdymas. nu zinokit ars tai tikrai impotente tapciau jei pamatyciau kaip viskas ten skeciasi ir vaiko galva lenda rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 10 31, 18:09)
oho, o kam vyrui tai daryti?? yra grozio salonai tam skirti. kazkaip na.. nesinori viso ko taip 'subuitinti', gi nueini i grozio salona, pasidarai sukuosena ir gali tai patekti kaip siurpraiza biggrin.gif o cia db- imp peiliuka, darbuokis laugh.gif doh.gif doh.gif na.. g.gif doh.gif
beje, as turejau irgi viso veido 2 laipsnio nudegima. sutapimas ar kas cia? laugh.gif
bet.. cia visgi yra nelaime, ir nudegimas nera toks intymus reikalas kaip kad gimdymas. nu zinokit ars tai tikrai impotente tapciau jei pamatyciau kaip viskas ten skeciasi ir vaiko galva lenda  rolleyes.gif  cool.gif

na tiesa ir man matytas gimdymas ne prie širdies schmoll.gif o dėl apskutimo-tai aš tikiuosi pagalbos iš savo vyro 4u.gif nes pati jau nelabai galėsiu pasidaryt ax.gif o vat salone tai nenorėčiau..brrrr
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 17:25)
na toks giminaitis iš namų ir nebeišeitų blink.gif  lotuliukas.gif va neperseniausiai draugė atsiuntė fotkę, ką tik gimusio savo beibio bigsmile.gif  aš ją vis atsiverčiu ir atsiverčiu, negaliu, kaip man ji patinka biggrin.gif ir toli gražu jokių šlykštumų neįžiūriu aš ten blink.gif paprastas, raudonas beibis, susiraukšlėjusiom mažom rankytėm ir dar šlapiais plaukiukais bigsmile.gif  ir bandau įsivaizduoti, kai maniškis atrodys smile.gif
Papildyta:

Manau rasiu savo kosmetologei 10 lt, kad tai padarytu biggrin.gif , o Tu ka duodi ir tai padaryti, kad taip klausi tarsi abejodama biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 31 spalio 2008 - 17:23
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 18:14)
na tiesa ir man matytas gimdymas ne prie širdies schmoll.gif o dėl apskutimo-tai aš tikiuosi pagalbos iš savo vyro 4u.gif nes pati jau nelabai galėsiu pasidaryt ax.gif o vat salone tai nenorėčiau..brrrr

na, depiliacija man visaj nera brr.. brr man yra pats tas skurtimas, o jei dar vyras tai is vis. na.. nebera tos paslapties, viskas taip supaprastinama, ntaip... sukasdieninama. salone depiliacija daryti taip pat normalu kaip ir antakius pesioti, plaukus dazyti, kirpti, manikiura ar pedikiura daryti. lygiai tokia pati grozio procedura.
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 10 31, 18:21)
Manau rasiu savo kosmetologei 10 lt, kad tai padarytu  biggrin.gif , o Tu ka duodi ir tai padaryti, kad taip klausi tarsi abejodama  biggrin.gif ?

na man tai atrodo priimtina ax.gif kodėl kosmetologe mes labiau pasitikim nei vyrais?mmm?vaje, jauciuosi taip nejaukiai blush2.gif kaip ištvirkėlė kokia blink.gif lotuliukas.gif mergaitės, nesigėdykit tų vyrų taip drinks_cheers.gif
Atsakyti