Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 18:14)
na tiesa ir man matytas gimdymas ne prie širdies schmoll.gif o dėl apskutimo-tai aš tikiuosi pagalbos iš savo vyro 4u.gif nes pati jau nelabai galėsiu pasidaryt ax.gif o vat salone tai nenorėčiau..brrrr

Na jeigu nesinaudoji salonais tada sunku, ka padarysi... Tiesa sakant mano vyras manes su kauke ant veido mate gal koki karta, nors darausi jas kasdien.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 10 31, 18:25)
na, depiliacija man visaj nera brr.. brr man yra pats tas skurtimas, o jei dar vyras tai is vis. na.. nebera tos paslapties, viskas taip supaprastinama, ntaip... sukasdieninama. salone depiliacija daryti taip pat normalu kaip ir antakius pesioti, plaukus dazyti, kirpti, manikiura ar pedikiura daryti. lygiai tokia pati grozio procedura.

O as negaleciau depiliacijos salone prilyginti antakiu korekcijai ar manikiurui. Man tai pernelyg intymu, todel tikrai neiciau sios proceduros atlikti i salona. Tam puikiausiai tinka ir namu aplinka mirksiukas.gif As esu gana konservatyvi ir turiu sau nusibrezusi labai aiskias intymumo ribas smile.gif
Atsakyti
na, depiliacija man visaj nera brr.. brr man yra pats tas skurtimas, o jei dar vyras tai is vis. na.. nebera tos paslapties, viskas taip supaprastinama, ntaip... sukasdieninama. salone depiliacija daryti taip pat normalu kaip ir antakius pesioti, plaukus dazyti, kirpti, manikiura ar pedikiura daryti. lygiai tokia pati grozio procedura.

na man tai ne tas pats unsure.gif tai gali tą skutimo procesą padaryti tokį nekasdienišką lotuliukas.gif na žodžiu supratau mergyt tavo požiūrį ir tikrai nesmerkiu jo thumbup.gif tik jums žinot-ko norite bigsmile.gif
Atsakyti

Na zinai, kaip sakiau, soske, mes derevnios biggrin.gif , kam tie salonai... siais laikais niekas i salonus nebevaiksto (na turiu omeny normalus, madingi siuolaikiniai zmones). O dar krize... Britva i ranka, shach brach ir grazu. Buvo miškas, nera misko. Vyras-medkirtys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 10 31, 18:27)
Na jeigu nesinaudoji salonais tada sunku, ka padarysi... Tiesa sakant mano vyras manes su kauke ant veido mate gal koki karta, nors darausi jas kasdien.

antakiukus pasipešioju karts nuo karto bigsmile.gif na pripažįstu-kompleksuoju gal būt prieš svetimą žmogų, bet preš vyrą nea bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 10 31, 18:27)

Jus matyt, labai paslaptinga moteris mirksiukas.gif o mes megstam abu su vyru pasigrazinti ir uzsideti kaukes vakarais biggrin.gif
Atsakyti

Jo, intymiausiai kai tai vyras padaro, ir nufotkina biggrin.gif Kaip Kristinita sako, procedura galima padaryti nekasdieniska lotuliukas.gif , tegu tai vyras padaro blink.gif blink.gif O ka? Sutaupysi nemazai pinigu biggrin.gif , o kiek dziaugsmo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Merginos, mano kosmetologe ateina pas mane i namus 6 metus, nusispjaut jai i mane simta metu, ne tokiu maciusi kasdien po 20. O vyras, vyrui negalima duoti atlikti tokiu purvinu darbu, jeigu vyras gerbia save, tai supras, kad tai zemina jo vyriska oruma. O jeigu jis patinas tai ir liks patinas. Zinote turbut, ka patineliai patelems daro rujos metu??...... Neatspejote, ne tik tai..
Atsakyti
del skutimosi tai neprivaloma dabar nori skutiesi nori ne pries 6m kai pirma gimdziau tai nuskuto neklause o del gimdymo tai vyras dalyvavo abiejuose gimdymuose ir labai dziaugiuosi nes labai palaike moraliskai juk daug geriau kai kazkas salia one vienai su tais skausmais o jam reikejo tikrai nemazai islaukt kol gime apie 16val tik gaila kad vaiko uzgimimo nepamate antro nes turejo skubiai operuoti
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 10 31, 18:34)
Jus matyt, labai paslaptinga moteris mirksiukas.gif o mes megstam abu su vyru pasigrazinti ir uzsideti kaukes vakarais biggrin.gif

Tikrai ne biggrin.gif , bet pamastau kurioje vietoje kam ir kair kiek atskleisti. Nedarau to beatodairiskai ir per daug. Nes buciau neidomi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 31 spalio 2008 - 17:38
QUOTE(emilka @ 2008 10 31, 18:31)
Na zinai, kaip sakiau, soske, mes derevnios  biggrin.gif , kam tie salonai... siais laikais niekas i salonus nebevaiksto (na turiu omeny normalus, madingi siuolaikiniai zmones). O dar krize... Britva i ranka, shach brach ir grazu. Buvo miškas, nera misko. Vyras-medkirtys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o gal mano vyras stilistas tongue.gif na ir kaip gi jūs save negražiai vadinate blink.gif ne aš taip nesugalvočiau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 18:26)
na man tai atrodo priimtina ax.gif kodėl kosmetologe mes labiau pasitikim nei vyrais?mmm?vaje, jauciuosi taip nejaukiai blush2.gif kaip ištvirkėlė kokia blink.gif  lotuliukas.gif mergaitės, nesigėdykit tų vyrų taip drinks_cheers.gif

cia ne vyro gedinimasis. jo nesigediju, apskritai jo nesigediju. tiesiog jeigu vyrui duociau ten skusti, depiliuoti ar pan doh.gif na.. nezinau. tada nebelieka jokio siurpraizo. o siaip tai grizti is salono su kokia gelyte, lapuku, pauksciuku ar dar kazkuom ir pademonstruoji biggrin.gif o jei pats padaro.. tai viso to idomumo, vios paslapties, kazkokio ypatingumo nebelieka.
o to istvirkavimu visiskai nelaikau. cia kaip tik labai jau toks buitiskas, ziurejimas i visa ta reikala. mzdg 'gi naturalu kad man ten zialia'. na tikrai nesiruosiu savo MB leisti man nej koju nej pazastu nej bikini skusti :lo:
tikrai, stoli, atsilikusios mes kazkokios emilka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 18:37)
o gal mano vyras stilistas tongue.gif na ir kaip gi jūs save negražiai vadinate blink.gif  ne aš taip nesugalvočiau  blink.gif  lotuliukas.gif

Oho, stilistas, akuseris, fotografas. Kiek talentu...
O as galiu pasakyti viena dalyka, nenoriu, kad maniskis taptu cicinu, stilistu, fotografu, akuseriu, slaugytoju. Noriu kad isliktu Vyru is didziosios raides. Ir pasistengsiu, kad taip butu visada.
Atsakyti