QUOTE(soske @ 2008 10 31, 19:04)
kristina, juokingiausia yra tai, kad tu galvoji, jog mes tau norim su emilka pakenkti ir pavydim mat tau kad nesigediji savo vyro ir nekompleksuoji pries ji. zodzio kompleksuoti ar gedytis nebevartoju jau senai senai. na, ilgai pasiknaisiojus giliai kazukur kazka gal ir galima butu izvelgti, bet pakolkas as nerandu jokiu kompleksu. tiesiog tu manai, kad jusu santykiai tokie patys geriausi is visu, nostabiausi ir mes cia su emilka vargsmes, mat slapstomes nuo vyru. toli grazu taip nera. bet.. kazkada suprasi ka turejom omeny. gal

.
vau, ir mintis mano skaityt pradėjot

na o dėl santykių gerumo-tai mūsiškiai išties labai geri, kad jūsiškiai būtų blogi - niekas nesako (jūs tiesiog prisigalvojate

)...tik keista, ko jūs taip drebate dėl to, kad galite tapti nebeįdomios savo vyrams?

na paliks mane (tokią neįdomia), na pažliumbsiu, padepresuosiu, pakeiksiu tą gyvenimą ir ką?elgtis kitaip tikrai nepradėsiu...o kad vyram patinka gražios moterys-tai dabar man visų gražesnių už save bijot ar kaip?

o jų tai aš aplink matau labai daug

ir tas faktas, kad itin save prisižiūrinčias palieka...ką jom daryt?į kurią pusę besikeist? Jūs mergaitės nepulkit ant manęs ir nebandykite savo požiūrio įbrukti...nu apskus mane vyras vistiek, kad ir kaip jūs man įrodynėtumėt, kad kosmetologė geriau
Papildyta:
QUOTE(kristinita @ 2008 10 31, 19:26)
vau, ir mintis mano skaityt pradėjot

na o dėl santykių gerumo-tai mūsiškiai išties labai geri, kad jūsiškiai būtų blogi - niekas nesako (jūs tiesiog prisigalvojate

)...tik keista, ko jūs taip drebate dėl to, kad galite tapti nebeįdomios savo vyrams?

na paliks mane (tokią neįdomia), na pažliumbsiu, padepresuosiu, pakeiksiu tą gyvenimą ir ką?elgtis kitaip tikrai nepradėsiu...o kad vyram patinka gražios moterys-tai dabar man visų gražesnių už save bijot ar kaip?

o jų tai aš aplink matau labai daug

ir tas faktas, kad itin save prisižiūrinčias palieka...ką jom daryt?į kurią pusę besikeist? Jūs mergaitės nepulkit ant manęs ir nebandykite savo požiūrio įbrukti...nu apskus mane vyras vistiek, kad ir kaip jūs man įrodynėtumėt, kad kosmetologė geriau
patikslinu, kad vėl nelikčiau nesuprasta: čia minimos gražios moterys plačiausiąja prasme

nebūkime naivios ir neįsivaizduokime, kad už mus geresnių, gražesnių ir t.t. nėra-taigi, kad yra