Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

maniskis tikrai dalyvaus 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
MB iskart pasake,kad butinai dalyvaus,juk vaikelis ir jo mirksiukas.gif Neisivaizduoju kaip butu buve be vyro,juk taip gera ,kai salia mylimas zmogus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tenelga @ 2008 08 21, 18:28)
Dalyvavo per abu cezarius  wub.gif

Aš kai pirmą gimdžiau man irgi darė cezarį, tačiau vyrą išprašė lauk. Jokių net kalbų nebuvo kad liktų schmoll.gif Kaip suprantu dabar padėtis pasikeitė rolleyes.gif
Atsakyti
Buvo ir aciu jam. wub.gif
Atsakyti
Nedalyvavo. Vyras nenorejo, o ir as pati neikalbinejau. Kazkaip man gimdyme jis butu buves nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2008 09 05, 04:38)
Nedalyvavo. Vyras nenorejo, o ir as pati neikalbinejau. Kazkaip man gimdyme jis butu buves nereikalingas.

taip kategoriškai sakai, nors nežinai kaip ten būtų buvę...
o maniškis dalyvavo ir labai džiaugiuosi, nes man, o ir akušerei tikrai labai daug padėjo,nors gimdymas tik 3 val truko, o ir laikėsi šauniai.
Atsakyti
o kaip gi kitaip, cia gi musu abieju stebuklas nuo pradzios iki pabaigos-tai ir gimdyti reikia kartu
Atsakyti
Dalyvavo vyras,nors gimdymas labai sunkus buvo,streso nemazai gavo,bet finalas neapsakomai nuostabus wub.gif iki laimes asaru wub.gif
Atsakyti
Dalyvavo,smagu buvo jausti ji salia.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 27, 16:06)
aš gal nenormali, bet aš nenorėjau.  verysad.gif  esu prisiklausius baisių istorijų, kaip po gimdymo vaizdo vyrai paskui "nenori" savo moterų. fear.gif
dvasiškai man užteko, kad jis koridoriuj laukė.  ax.gif

labai uzjauciu..kai vyras nenori, kas belieka sakyti..
manau, kad vyrai kurie taip sako..yra arba nesveiki psichiskai arba nesubrende vaikai doh.gif
kaip galima pasislykstet savo mylimu zmogumi..galu gale niekas nevercia lysti i klyna..tam yra daktaras..vyro pareiga palaikyti fiziskai ir moraliskai..
QUOTE(drugelisxxx @ 2008 08 20, 15:36)
Maniškis buvo su manim iki pat gimdymo, labai džiaugiuosi, kad buvo šalia, nors mačiau, kad jam tikrai nebuvo lengva, dar dabar atsimenu, kai jis šalia manęs atsisėdęs sau po nosim burbėjo :"kažkokia nesąmonė, šitaip leisti kankintis žmonai, o aš dar apie antrą galvojau" lotuliukas.gif Bet kai prasidėjo stūmimas aš pati vyrą išvariau už durų, nors akušerė tik nusistebėjo, laukė, laukė, kentėjo kartu su manimi, o per patį finalą buvo išprašytas lauk  lotuliukas.gif Bet man tai buvo geriau, galėjau geriau susitelkti ties pagrindiniu darbu ax.gif Kai tik užgimė sūnelis vyras jau buvo gimdykloj.

nu cia ziauriai..vargsas vyras..tiek kentejo, lauke..o per pati nuostabiausia momenta buvo isvarytas..manau, kad labai nuskriaudei savo vyra..juk jis irgi nusipelne ir turi teise pamatyti kaip gimsta jo kunas ir kraujas..

QUOTE(Ingulyte @ 2008 09 05, 02:38)

is kur zinai..jei nebandei..

mano vyras dalyvavo..nors ir bijojo(as juk irgi bijojau gimdyt)..bet prieme tai kaip pareiga..juk kartu pradejom tai kartu ir gimdom..jo pagalba nereali..moralinis palaikymas..masazai..per saremius veida drekino ranksluostuku..galu gale, vadino mane saunuole ir dar visaip graziai(o tai begalinis palaikymas)..atkartojo ka sake akusere, nes jos as negirdejau..esu jam begalo dekinga..jo pagalba neikainojama..o svarbiausia, kad jis dabar zino kiek kainuoja jo dukrytes atejimas..
po gimdymo pasake, kad jam buvo zveriskai sunku matyti kaip as kankinuosi ir kad niekada net neisivaizdavo kox tai stebuklas..o tos vyro asaros isvydus leliuka wub.gif ir dekingi buciniai.. wub.gif gimdymas mus dar labiau suartino..gal todel rupintis vaikuciu, keisti pampersus ir naktimis nemiegoti jam yra niekis..nes jis tetis visomis prasmemis mirksiukas.gif

busimos mamytes, jei jusu vyrai dvejoja(o beveik visi dvejoja)..butinai paskatinkite, pasisnekekite, pasakykite, kad jus irgi bijote, kursai busimiems teveliams labai padeda vyrams suvokti, ant kiek ju vaidmuo yra svarbus..nepalikit ju uz borto, paskui jie bus tik dekingi uz tai..

o i klyna jiems tikrai ner ko lysti mirksiukas.gif
Atsakyti
nuo pat pradzios kai atsiduriau gymdymo palatoje ir kol izveze i normlia palata..buvo super jausmas, kad esi ne viena, viena turbut nezinau ka buciau dariusi ax.gif
Atsakyti
Dalyvavo ir esu be galo Jam už tai dėkinga. Nors viskas truko taip trumpai, tik dvi valandas, bet Jo buvimas kartu man buvo labai svarbus. Būtų daug sunkiau ir baisiau, jei mano žmogus nebūtų buvęs šalia, nekalbėjęs palaikymo žodžių, neglostęs galvos, nepadavinėjęs atsigerti... Ačiū Jam už tai wub.gif
Atsakyti