Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

na kaip kam geriau. ir dar labai priklauso kokie santykiai su vyru, ar artimi, ar nelabai. as asmeniskai tikrai nebuciau norejus gimdyt viena, be vyro blink.gif . man labai padejo ir tikrai niekam nemaise. galva, nugara masazavo - tai padejo nors kazkiek nuimt mintis nuo skausmo. o apie moralini palaikyma is vis nekalbu. ir aplamai vaiku gimimas - ne kasdieninis ivykis, tokiu tik keletas per gyvenima buna, del to ir norejome, kad abudu butume tuo metu kartu, matytume kaip si pasauli isvysta musu mazieji stebukliukai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dalyvavo vyras, labai padejo, tiek fiziskai tiek moraliskai. nereikejo net sakyti, viska is ''zvilgsnio'' suprasdavo kas kaip ir kur...
Atsakyti
QUOTE(vaitjovi @ 2008 09 28, 16:24)
na kaip kam geriau. ir dar labai priklauso kokie santykiai su vyru, ar artimi, ar nelabai. as asmeniskai tikrai nebuciau norejus gimdyt viena, be vyro blink.gif . man labai padejo ir tikrai niekam nemaise. galva, nugara masazavo - tai padejo nors kazkiek nuimt mintis nuo skausmo. o apie moralini palaikyma is vis nekalbu. ir aplamai vaiku gimimas - ne kasdieninis ivykis, tokiu tik keletas per gyvenima buna, del to ir norejome, kad abudu butume tuo metu kartu, matytume kaip si pasauli isvysta musu mazieji stebukliukai  wub.gif  4u.gif

o jei moteriškę nervina tas lindimas, a la masažo siūlymas, šnekos ir pan. Na vat jai nuo to ne geriau, bet dar ir erzina. Pvz aš norėjau, kad maniškis būtų kartu, bet vienu metu per gimdymą jį pasiunčiau nebeištvėrus jo šnekų rolleyes.gif
Atsakyti
dalyvavo ir labai tuo džiagiuosi, nes visekeriopai labai padėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2008 09 26, 22:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kiekvienam savaip. Nu man asmeniskai nereikejo, kad mane juokintu, kad vandens padavinetu, kad klausinetu kvailu klausimu, as tiesiog norejau sutelkti demesi i gimdyma. As nesu tokia opi skausmui, kad biski kur nors suskaudus pulciau ieskoti paguodos ar paramos. Kai gimdziau akusere pasakojo, kad didzioji dauguma vyru nera jau tokie nepakeiciami pagalbininkai, o kaip tik labiau trugdo nei padeda.  Nieko nesakau, jei vyrai patys nori dalyvaut, bet versti ir ikalbineti schmoll.gif , to tai jau tikrai nereikia.

drinks_cheers.gif
Maniškis pirmam gimdyme dalyvavo. Ir tiesą sakant, mane erzino tas lindimas, kaktos šluostymas, tupinėjimas aplink. Trukdė susikaupt. Todėl antro atėjimui ruošdamasi iš anksto nuteikinėjau, kad man jo per gimdymą nereikės. Ir nereikėjo. O vyrui tai ar prie žmonos, ar už durų vienodai baisu ir vienodai jaudulys kamuoja. Ir tikrai netiesa, kad tam, kuriam virkštelę nukirpo, šiltesnius jausmus jaučia, tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
tevelis dalyvavo abiejuose gimdymuose ir uz tai jam busiu visad dekinga wub.gif o ir pats tetukas didziuodamasis pasakoja savo draugams kaip sitiko savo abi princesytes wub.gif
Atsakyti
Dalyvavo... mylymojo laikymas uz rankos dave labai daug jegu
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2008 09 30, 23:34)
tevelis dalyvavo abiejuose gimdymuose ir uz tai jam busiu visad dekinga wub.gif o ir pats tetukas didziuodamasis pasakoja savo draugams kaip sitiko savo abi princesytes wub.gif

doh.gif Nu jau, kad pasakotų draugams, kaip aš gimdžiau tikrai nenorėčiau... doh.gif O ir to dalyvavimo akcentavimas, pasipūtimas kažkoks ir netaktas didžiausias.. doh.gif Maniau, kad tao paprasčiausiai turėtų likti šeimos ribose..
Atsakyti
maniskis jau apsisprende dalyvauti ir del to labai dziaugiuosi, kad tokia akimirka jis bus kartu wub.gif
Atsakyti
Mano vyras dvejuose gimdymuose dalyvavo thumbup.gif wub.gif , pirmojo pabaiga jam buvo šiek tiek liūdnoka - vos nenualpo doh.gif kai adatas ir kitas priemones pamatė kuriomis siuva (na man tai buvo narkozė po gimdymo padarytas, nes labai jau suplyšau mirksiukas.gif ), o antras dimdymas thumbup.gif
Atsakyti
dalyvavo ir as be galo tuo dziaugiuosi ax.gif
jei tik nera kokiu "kontrindikaciju", tokiu kaip mediku, kraujo baime - as tik uz tai, kad vyrai dalyvautu priimdami savo vaikus i si pasauli mirksiukas.gif
Atsakyti
Dalyvavo kol buvo sąrėmiai,paskui gydytoja pasakė,kad gimdysiu už gerų 2-3val,tai jis iki darbo nulėkė pusvalandžiui,aš per tą pusvalandį ir pagimdžiau,grįžo ir jam įteikė sūnų,kol mane siuvo.vat taip,bet gal ir gerai kad nebuvo,nes pabaiga ta baisi;)labai padėjo gydytoja,šalia stovėjo,ramino..... 4u.gif
Atsakyti