Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VI

QUOTE(Jei @ 2008 07 11, 22:07)
Bet kaži kaip tradiciškai turėtų būti, gal kas domėjotės?

Jei jau senobiškai ir tradiciškai: jaunojo namuose renkasi pabroliai, artimiausi giminės. Jaunojo tėvai simboliškai pavaišina, palaimina ir su palinkėjimais išlydi pas nuotaką. Atvykusi jaunąjį uošvis vienas pasitinka su duona ir druska. Paskui visokios derybos, porų suriktavimas, jei yra laiko, užkanda. Jaunikis ir nuotaka tuoktis važiuodavo atskirai.
QUOTE(convict @ 2008 07 11, 23:43)
bus darbo nemažai doh.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
QUOTE(MamaGita @ 2008 07 12, 00:20)
buvo 8,5 kg saldainiukų su jaunųjų nuotraukyte, tiesiog išgaravo  biggrin.gif

Omarytešventajuziūpaibrangus doh.gif Bet įtariu, kad paslapčiom į kišenes kišo, namiškiams parodyt vežė biggrin.gif

Sėkmės šiandieninėms svočiukėms, oras tai nelabai gražus, bent jau pas mus lyja. Bet mes tą lietų laikom už uodegos pagavę rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=vixiuke,2008 07 11, 19:46]
sakykit jūs man mielosios, jau kuo arčiau šventė išvis galva nedirba, kada reikia taures daužyti? Galima grįžus į sodybą?
Kitas klausimas, kokius žodžius sakot, na ne elilių klausiu bet ką sakot kai traukiat tą saldainių girlendą išperkant stala?

atsakykite prasau mums i ta klausimeli ax.gif ,nes girlianda ir as darau,bet vis suku galva kaip cia ja istraukti,ka pasakyti. doh.gif

Papildyta:
na o pas mus oras tai nieko saulute lenda,siaip tai bus labai karsta,taip pranesa.labai lauksiu svociuciu pasakojimo,o ju si karta bus daug pas mus thumbup.gif
Atsakyti
va dar prisiminiau, kaip išsisukom su "karti" paprašiau, kad visi pakeltų rankas, kaip "saulė virė" na kad mums drąsiau būtų, paskui sakau, kad apakino aukso žiedų blizgėjimas, o jeigu jau tiek daug susituokusių, tai reiškia ir bučiuotis visi moka, taigi stojo visos susituokusiųjų poros kartu ir bučiavosi prie stalo, o jeiniesiems jau liko išsirinkt, kas jiems labiausiai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 12, 08:28)
Jei jau senobiškai ir tradiciškai: jaunojo namuose renkasi pabroliai, artimiausi giminės. Jaunojo tėvai simboliškai pavaišina, palaimina ir su palinkėjimais išlydi pas nuotaką. Atvykusi jaunąjį uošvis vienas pasitinka su duona ir druska. Paskui visokios derybos, porų suriktavimas, jei yra laiko, užkanda. Jaunikis ir nuotaka tuoktis važiuodavo atskirai.

laugh.gif laugh.gif  laugh.gif 

Omarytešventajuziūpaibrangus  doh.gif Bet įtariu, kad paslapčiom į kišenes kišo, namiškiams parodyt vežė  biggrin.gif

Sėkmės šiandieninėms svočiukėms, oras tai nelabai gražus, bent jau pas mus lyja. Bet mes tą lietų laikom už uodegos pagavę  rolleyes.gif

O aš visus jaunuosius kiek jų turėjau vežiau atskirai, neleidau kartu važiuoti smile.gif

Paslapčiom nekišo biggrin.gif , bet prieidavo ir paprašydavo saldainiukų, kad galėtų parvešti ir parodyt namiškiams smile.gif

Ir aš svočiutėm linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jei @ 2008 07 11, 22:07)
Ačiū, man irgi taip labiau patiktų ir aiškiau būtų, kai buvau svočia pirmą kartą taip ir dariau. Bet kaži kaip tradiciškai turėtų būti, gal kas domėjotės?

Jei klausi apie vainikėlio nuėmimo tradicijas, tai pas save peržiūrėjau visus popieriukus, ir visur rašo, kad vainikėlis nuimamas tą patį vakarą apie 24 val. Bet šiaip jei pagal visas tradicijas, tai jį reiktų nuimti antrą dieną.

Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 07 12, 10:10)
va dar prisiminiau, kaip išsisukom su "karti" paprašiau, kad visi pakeltų rankas, kaip "saulė virė" na kad mums drąsiau būtų, paskui sakau, kad apakino aukso žiedų blizgėjimas, o jeigu jau tiek daug susituokusių, tai reiškia ir bučiuotis visi moka, taigi stojo visos susituokusiųjų poros kartu ir bučiavosi prie stalo, o jeiniesiems jau liko išsirinkt, kas jiems labiausiai patinka.

Kaip šauniai thumbup.gif super ideja thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymus, dar laukiam atsakymo apie girliandą, kaip ją ištraukti smile.gif

Labai daug šaunių įdėjų prisigaudžiau iš paskutinių dviejų puslapių 4u.gif
Atsakyti
Nu aš jau po visko. Ačiū visoms, kurios man sėkmės prilinkėjot.
Bandau pasakot... Nu gal iš pradžių, kad viskas ne taip jau ėjos, kaip sviestu patepta - kunigas vėlavo į ceremoniją, o ir pati ceremonija labai jau įdomi buvo (jaunieji tuokėsi tik bažnyčioje). Paskui prasidėjo didžioji fotosesija - fotkinomės kur tik galėjom, rugių, rapsų laukuose, šalia seno malūno, žirgyne su arkliais (va ten va faina buvo, piršlys ant ponio sėdi su maža jojiko kepure ir aš šalia, geras vaizdialis). Gamtoj įteikiau saldainius su jaunųjų foto, tai tie buvo sužavėti. Kitiems svečiams dalinome šokių metu, piršlelis su stikliuku, o aš užkandai saldainiuką - tai visi laikė, kad galėtų kaip lauktuves namiškiams parvežt.
Scenarijus kaip ir visur, visos svarbiausios dalys, pabandysiu įdomiausius momentus išskirt:
1. Stalą išsipirkinėjau su perdarytu kontraktu, užvadinau sutartim, kaip štampą uždėjau "Alitos" "Geros" degtinės emblemą (jei kam reikės rašykit atsiųsiu), visur kur sakiau maišą to, ano... pasiuvau mažiukus maišiukus iš lino, užrašiau pavadinimus ant mažų etikečių, super atrodė, statinė medaus - tai mano leliaus tyreles stiklainiukas buvo, žodžiu viskas ką žadėjau buvo miniatiūriniai, net ir dešrytės tos, kur dabar prie alaus tokias mažytes nusipirkt galima, valiuta - valgomi pinigai, nu žinoma ilga buvo tik saldainių girlianda. Ir dar paskutinius punktus pakeičiau iš kitų scenarijų, kur butelį baltos, spalvotos ir gazuoto. Ir jau kai viską sutarėme su netikrais vestuvininkais, sakiau pabroliukams, nu tempkit šen tuos maišus, o jie ant pečių užsidėję, tuos miniatiūrinius "sunkiai" ir atnešė... smile.gif
2. Per jaunųjų valsą šaudėme tas mažytes konfeti patrankas irgi buvo gražu.
3. Per karti, karti siunčiau širdelę, bet visi ją jau labai smarkiai mėtė, kad tik ji pas juos nesustotų, o kai ištraukiau jaunųjų foto, tai svečiai labai juokėsi, o ir jaunieji buvo labai nustebę.
4. Jaunieji per žaidimus raišiojosi virvėm, taip susirišo, kad ilgiausiai atsirišt negalėjo, dar žaidėm Problemos ir Sprendimai, tai irgi juokinga buvo.
5. Apie 24 val. nuo tiltelio (jis toks didelis, visi svečiai telpa ir dar vietos sočiai, sočiai) leidom į vandenį vandens žibintus su užrašytais norais, palinkėjimais. Vanduo ežere toks ramus buvo, tai jie taip ramiai plaukė, nu vaizdas buvo super, labai gražu ir tikrai verta. Visi svečiai taip ilgai nuščiuvę žiūrėjo. Po to dar šaudė
6. Po dvylikos jaunuosius padariau ne gaspadoriais, o ponais. Jaunoji labai nenorėjo skarelės su prijuoste, tai buvo patenkinta, kad uždėjau baltą skrybelę papuoštą raudonom aguonom (turiu foto, pati pirkau baltą skrybelę ir ją dekoravau), o jaunajam uždėjom šiaudinę, bet pono stiliaus skrybelę kurią buvau papuošusi gaidžio plunksnomis.
7. Na ir paskutinė mano idėja, kurią čia nuo visų slėpiau, bet kurios dar čia ne buvau radus. Jaunuosius išlydint miegučio, neteikiau jiems nei naktinukų, nei užkandos. Piršlys iš pradžių ištraukė siūtus didžiulius marškinius, kur mūsų svočia mums buvo įteikusi. O aš sakiau, baik tu piršleli, su tokiais tik mes miegam, mūsų jauniesiems šiandien rūbelių išvis nereikės, nes jie eis kopinėti medučio ir įteikiau taurę iki pusės pripildytą šviežio medaus su koriu (taurė tokia kaip konjakinė, tik didžiulė, kaip vaza). Dar labai tiko įteikiant taurę, man rodos MamosGitos neseniai įdėtas posmelis, nu kažkas apie "kopinėkit meilės medų..." Labai apsidžiaugiau, aki jau paskutinę beveik dieną radau čia tą ketureilį. Jis tik papildė mano įdėją.
8. Gamtoj su jaunimėliu piešėm jauniesiems paveikslą, bandėm iš kojos ir bučinio atspėt, kuri jaunoji, bei narpliojom mazgus su virvėm. Nors labai norėjau sužaist Migelės žaidimą "Agrastai ir Braškės", deja neužteko laiko. Šiaip pulką sudarė 6 poros, tai suvaldyti buvo sunku...

Nu va tiek, lyg ir viskas, jei ką dar prisiminsiu brūkštelsiu. O oras, tai geras buvo, bet jau per karštas, nes su suknele visą dieną išbūt, makiažas irgi bėga, ne pyragai...
Atsakyti
Agemnonas, labai viskas sauniai atrodo thumbup.gif Su tais maisiukais, jaunieji- ponai su skrybelaitemis ir jaunuju islydetuves thumbup.gif Man patiko sios mintys wub.gif

As organizuoju sesers vestuves, tai jau gaudau visas mintis bigsmile.gif Na as galvoju pries dvylika is fakelu sirdi (ar kazka g.gif blush2.gif ) sudeti pievoje, kadangi ten bus balkonas- tai is jo turetu neblogas vaizdas atsiskleisti biggrin.gif Bus ir fejerverkai. Bet kazkaip nesugalvoju kaip ta sirdi i konteksta iterpti, ka su ja daryti: ar viduryje jaunuosius pastayti ar ... g.gif Kazkaip neuzbaigiu ir nepriklijuoju tos minties, kas viskas butu isbaigta ir prasminga 4u.gif Gal kas galetu ka patarti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2008 07 12, 18:00)

3. Per karti, karti siunčiau širdelę, bet visi ją jau labai smarkiai mėtė, kad tik ji pas juos nesustotų, o kai ištraukiau jaunųjų foto, tai svečiai labai juokėsi, o ir jaunieji buvo labai nustebę.
4. Jaunieji per žaidimus raišiojosi virvėm, taip susirišo, kad ilgiausiai atsirišt negalėjo, dar žaidėm Problemos ir Sprendimai, tai irgi juokinga buvo.
8. Gamtoj su jaunimėliu piešėm jauniesiems paveikslą,

Šiaip pulką sudarė 6 poros, tai suvaldyti buvo sunku...

Norėčiau smulkiau paryškintas vietas g.gif

Pas mane bus 9 poros blink.gif Kai kurias pažįstu, tai..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2008 07 12, 00:20)
Gal tavo svečiai ir sveikintojai nebus tokie apžoros kaip manieji, kad buvo 8,5 kg saldainiukų su jaunųjų nuotraukyte, tiesiog išgaravo  biggrin.gif , tai gerai, kad šiaip saldainiukų prisipirkus buvau, tai visiems užteko ir  namo dar keletą parsivežiau  smile.gif

Eik tu sau blink.gif reiks ir man kaip agnemonui padalinti tik po vieną saldainę g.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 12, 08:28)
Sėkmės šiandieninėms svočiukėms, oras tai nelabai gražus, bent jau pas mus lyja. Bet mes tą lietų laikom už uodegos pagavę  rolleyes.gif

šiandien oras tik kad karštas klaikiai, buvom prie dusiuos ežero, tai kiek važiavom nuo kauno tiek jaunuosius visur matėm, o aš kaip višta išsižiojus tik į piršlienes lotuliukas.gif

Agnemonas, kaip šauniaia tau viskas pavyko wub.gif pagaliau jau tau ramu rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, labai reikia sutuoktuvių liudijimo, sugalvojau daryti kažkieno aprašytą pokštą, kad neva jaunikis pavardę pasiėmė jaunosios smile.gif
Atsakyti