QUOTE(libaja @ 2008 07 12, 21:51)
Norėčiau smulkiau paryškintas vietas
Pas mane bus 9 poros
Kai kurias pažįstu, tai..... 

Pas mane bus 9 poros

1. Na turėjau jaunųjų foto, kur jie aistringai bučiuojasi, ir kai jie jau atistojo bučiuotis, pasakiau, mažaug palaukit, palaukit, mes čia gavom tokią žinią, kad jaunieji jau moka bučiuotis ir mus visus čia apgaudinėjo, vertė juos mokint, ir turime vaizdinį įrodymą - tuomet parodžiau didelę įrėmintą jų bučinio foto.
2. Na prikūriau visokiausių problemų ir joms sprendimų, surašiau ant lapo, sudėjau į tokius mažus kibirėlius, ant vieno užrašiau problemos, ant kito sprendimai. Tuomet problemų kibirėlį duodu jaunąjai, nes moterys dažniausiai sukuria problemas, o sprendimus jaunikiui, nes vyrai labai greitai jas išsprendžia. Ištraukia labai juokingus atsakymus, pvz. Duok man pinigų, noriu su draugėm į kavinę, atsakymas buvo - Studentiškai. Išsikepsim bulvių.
3. Na nupirkau Tomas Philips parduotuvėje porėmį (baltas toks jau kaip paveikslas tik be rėmų), pasiėmiau į gamtą guašo ir pulkas piešė paveikslą "Jaunųjų povestuvinio gyvenimo vizija" (na akip įsivaizduoja jų gyvenimą po vestuvių) paskui jį įteikiau jauniesiems.
Ir dar pamiršau, stalo krutintojams dėjau akinukus, kurių rėmeliai šviečia (na ten iš tų lazdelių, kur kaip žvejyboje vyrai naudoja), tai sutemus labai gerai atrodė.
Papildyta:
QUOTE(convict @ 2008 07 12, 21:59)
Tau irgi viskas šauniai pavyks, nes čia pus tiek idėjų. Tikrai merginos visoms nuoširdžiai dėkoju, nes nežianu ką reiktų daryt be tokio lobyno

O aš dabar ruošiuos kitai šventei - pirmajam savo mažiaus gimtadieniui