Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai VI

QUOTE(libaja @ 2008 07 12, 21:51)
Norėčiau smulkiau paryškintas vietas  g.gif

Pas mane bus 9 poros  blink.gif Kai kurias pažįstu, tai.....  doh.gif

1. Na turėjau jaunųjų foto, kur jie aistringai bučiuojasi, ir kai jie jau atistojo bučiuotis, pasakiau, mažaug palaukit, palaukit, mes čia gavom tokią žinią, kad jaunieji jau moka bučiuotis ir mus visus čia apgaudinėjo, vertė juos mokint, ir turime vaizdinį įrodymą - tuomet parodžiau didelę įrėmintą jų bučinio foto.

2. Na prikūriau visokiausių problemų ir joms sprendimų, surašiau ant lapo, sudėjau į tokius mažus kibirėlius, ant vieno užrašiau problemos, ant kito sprendimai. Tuomet problemų kibirėlį duodu jaunąjai, nes moterys dažniausiai sukuria problemas, o sprendimus jaunikiui, nes vyrai labai greitai jas išsprendžia. Ištraukia labai juokingus atsakymus, pvz. Duok man pinigų, noriu su draugėm į kavinę, atsakymas buvo - Studentiškai. Išsikepsim bulvių.

3. Na nupirkau Tomas Philips parduotuvėje porėmį (baltas toks jau kaip paveikslas tik be rėmų), pasiėmiau į gamtą guašo ir pulkas piešė paveikslą "Jaunųjų povestuvinio gyvenimo vizija" (na akip įsivaizduoja jų gyvenimą po vestuvių) paskui jį įteikiau jauniesiems.

Ir dar pamiršau, stalo krutintojams dėjau akinukus, kurių rėmeliai šviečia (na ten iš tų lazdelių, kur kaip žvejyboje vyrai naudoja), tai sutemus labai gerai atrodė.
Papildyta:
QUOTE(convict @ 2008 07 12, 21:59)
Agnemonas, kaip šauniaia tau viskas pavyko wub.gif  pagaliau jau tau ramu rolleyes.gif

Tau irgi viskas šauniai pavyks, nes čia pus tiek idėjų. Tikrai merginos visoms nuoširdžiai dėkoju, nes nežianu ką reiktų daryt be tokio lobyno smile.gif.
O aš dabar ruošiuos kitai šventei - pirmajam savo mažiaus gimtadieniui 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2008 07 12, 18:00)
Šiaip pulką sudarė 6 poros, tai suvaldyti buvo sunku...

QUOTE(libaja @ 2008 07 12, 21:51)
Pas mane bus 9 poros  blink.gif

Nedejuokit, tetos- jei pasakyčiau, kiek pas mane bus... smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2008 07 12, 21:39)
1. Na turėjau jaunųjų foto, kur jie aistringai bučiuojasi, ir kai jie jau atistojo bučiuotis, pasakiau, mažaug palaukit, palaukit, mes čia gavom tokią žinią, kad jaunieji jau moka bučiuotis ir mus visus čia apgaudinėjo, vertė juos mokint, ir turime vaizdinį įrodymą - tuomet parodžiau didelę įrėmintą jų bučinio foto.

2. Na prikūriau visokiausių problemų ir joms sprendimų, surašiau ant lapo, sudėjau į tokius mažus kibirėlius, ant vieno užrašiau problemos, ant kito sprendimai. Tuomet problemų kibirėlį duodu jaunąjai, nes moterys dažniausiai sukuria problemas, o sprendimus jaunikiui, nes vyrai labai greitai jas išsprendžia. Ištraukia labai juokingus atsakymus, pvz. Duok man pinigų, noriu su draugėm į kavinę, atsakymas buvo - Studentiškai. Išsikepsim bulvių.

3. Na nupirkau Tomas Philips parduotuvėje porėmį (baltas toks jau kaip paveikslas tik be rėmų), pasiėmiau į gamtą guašo ir pulkas piešė paveikslą "Jaunųjų povestuvinio gyvenimo vizija" (na akip įsivaizduoja jų gyvenimą po vestuvių) paskui jį įteikiau jauniesiems.

Ir dar pamiršau, stalo krutintojams dėjau akinukus, kurių rėmeliai šviečia (na ten iš tų lazdelių, kur kaip žvejyboje vyrai naudoja), tai sutemus labai gerai atrodė.
Papildyta:

Tau irgi viskas šauniai pavyks, nes čia pus tiek idėjų. Tikrai merginos visoms nuoširdžiai dėkoju, nes nežianu ką reiktų daryt be tokio lobyno  smile.gif.
O aš dabar ruošiuos kitai šventei - pirmajam savo mažiaus gimtadieniui  4u.gif.

gal galima būtų gauti problemų ir sprendimų klausimus ir atsakymus 4u.gif
Atsakyti
dar gal galit pasakyti, kas yra tas karvojus? na kas čia per pyragas ar kas, kur jį galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 12, 23:00)
Nedejuokit, tetos- jei pasakyčiau, kiek pas mane bus...  smoke.gif

nori pasakyti daugiau nei 9 poros blink.gif .... siaubas, man su 6 irgi nebuvo pyragai ypač gamtoje biggrin.gif

QUOTE(vixiuke @ 2008 07 12, 23:58)
dar gal galit pasakyti, kas yra tas karvojus? na kas čia per pyragas ar kas, kur jį galima įsigyti?

aš norėjau užsisakyti tą skrynią tortą, bet jie į mūsų miestą neveža tai kito nenorėjau, o šiaip karvojus tai didelis tortas stačiakampis su sklyle viduje įtatytas šampano butelis , bent jau mūsų krašte toks būdavo ax.gif

Karvojus – tai vestuvių apeiginė duona, Žemaitijoje šis terminas nebuvo paplitęs, vietoj jo buvo žinomas svočios pyrago terminas; kituose Lietuvos regionuose dažniau buvo sakoma karvojus, kuris atlieka vieną žymiausių vaidmenų vestuvių apeigose. Karvojus turi magišką galią. Jį kepant, praktikuojami įvairūs burtai. Į tešlą pilama degtinė, kad jaunavedžių gyvenimas būtų linksmas, ant duonkepės uždegamos 5 žvakės, kad gyvenimas būtų šviesus ir t.t.
Šaltinis : http://www.vestuves....amp;news_id=204

Pasirodo SM net tema apie jį yra: http://www.supermama...showtopic=94373
Papildyta:

va kokį fainulką radau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 07 13, 09:58)
nori pasakyti daugiau nei 9 poros  blink.gif 
va kokį fainulką radau  thumbup.gif

- Dar pridėk savasias mirksiukas.gif laugh.gif
- Bet tokių tikrųjų "duoninių" nebedaro praktiškai- mažai kas valgo, simboliškai paragauja tik, o ir darbas, ir pinigėliai išleisti.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 13, 09:40)
- Dar pridėk savasias  mirksiukas.gif  laugh.gif
- Bet tokių tikrųjų "duoninių" nebedaro praktiškai- mažai kas valgo, simboliškai paragauja tik, o ir darbas, ir pinigėliai išleisti.

na tortas svočios kaip supratau tada ir bus karvojus, nes stačiakampis su skyle brendžiui, aš manaiu, kad dar kažkoks pyragas būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2008 07 12, 22:39)

Oi kaip labai Tau ačiū oro_buckis.gif
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 13, 10:40)

- Ojeiiiiiiiiiiiiiii doh.gif doh.gif doh.gif
- Zarasuos daro tokį mielinį pyragą įspūdingo dydžio. Kalną tokį. Su daug razinų, riešutais apibarstytą, ir dar baltu glajum apipiltą. Ir jokių ten brendžių ar šampanų nededa. O šitose vestuvėse kur neseniai buvom, tai svočios pyragas buvo kvadratinis tortas didelis, su skyle viduj ir ten šampė įdėta buvo. Nieks nė neprapjovė, nes tortų kitų jau prisivalgę buvo.

O su duona tai per brolio vestuves labai fainai buvom padarę. Mama užsakė kepykloj didžiulį apvalų išpuoštą kepalą, dar vidury padarė tokią duobelę, į kurią įdėjom indelį su druska. Bažnyčioj jį kartu su šeimos židiniu pašventino kunigas, ir po to ir židinį ir tą duoną tėvai sutikdami jaunuosius įteikė.

Ir dar, kai šliūbas buvo su mišiom, tai per aukojimą tėvai nešė atnašas: jaunojo tėvai duoną ir šeimos židinį, o jaunosios tėvai, kadangi tik "susimetę", tai mišių atributiką. Tada jaunieji patys skaitė skaitinius, abu po vieną, priesaiką sakė patys, o ne kartojo paskui kunigą, per visuotinę maldą maldavimus sakė kas norėjo, ta prasme, tėvai, patys jaunieji, kas iš svečių norėjo, tik suderinom iš anksto, kas po ko... Net kunigas keliose vietose nuašarojo ax.gif Gavosi toks natūralus bendravimas. Labai įspūdį visiems padarė. Daug kovojau su kunigu, nes įrodinėjo, kad "niekur neparašyta, kad taip galima", o kai paprašiau parodyt, kur parašyta, kad negalima, tai nusileido, ir dabar vestuves tik taip ir daro hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 13 liepos 2008 - 11:02

Nu jo biggrin.gif smagu bus, gal lotuliukas.gif Juokauju aišku. Man tik labai gražu nuotraukos kaip labai daug pulko wub.gif bet nei pati nesu buvos tokiam didele pulke buvus, nei dabar bus. Bus 6 poros smile.gif

Aš tai žinokit keikiuosi su tai saldainiais, kad ir kokią virvę surišu, ji kitą kartą traukiama sutrūksta keliose vietose gun_rifle.gif tada aš vėl rišu, užlydau siūlo galą su žiebtuvėliu, bet vėl paskui atsiriša gun_rifle.gif
Tai vyras pabandė ten kažkokiu mazgu rišti, tai dabar pats ir turės surišti visas, net norėdamas netnutrauksi, nebent nukirpsi doh.gif Žodžiu keikiuosi lotuliukas.gif o dar net nomedos nepradėjau vyniot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo convict: 13 liepos 2008 - 11:14
QUOTE(convict @ 2008 07 13, 11:11)
Nu jo biggrin.gif  smagu bus, gal lotuliukas.gif  Juokauju aišku. Man tik labai gražu nuotraukos kaip labai daug pulko wub.gif  bet nei pati nesu buvos tokiam didele pulke buvus, nei dabar bus. Bus 6 poros smile.gif

Aš tai žinokit keikiuosi su tai saldainiais, kad ir kokią virvę surišu, ji kitą kartą traukiama sutrūksta keliose vietose gun_rifle.gif tada aš vėl rišu, užlydau siūlo galą su žiebtuvėliu, bet vėl paskui atsiriša gun_rifle.gif
Tai vyras pabandė ten kažkokiu mazgu rišti, tai dabar pats ir turės surišti visas, net norėdamas netnutrauksi, nebent nukirpsi doh.gif  Žodžiu keikiuosi lotuliukas.gif  o dar net nomedos nepradėjau vyniot lotuliukas.gif

aš ir vakar pasidariau saldainių virvę. Rišau su dovanų juostele... karpiau trumpus šniūrelius ir rišau atskirai saldainius, lyg tvirta gavosi smile.gif
Atsakyti

blink.gif o kokie iš viso žmonių bus vestuvėse?
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 07 13, 13:20)
blink.gif o kokie iš viso žmonių bus vestuvėse?

Apie 60
Arba partagrapijes, arba blogai tamstai baigsis, gIArbiamoji gun_smilie.gif
Atsakyti