Įkraunama...
Įkraunama...

seksas 13 -14 metų paugliams....

Laureta, neapsigauk. kad nėr trumpų sijonų ir makiažų, nereiškia kad nėra sekso. tik JAV nėr tokio baisaus išvaizdos kulto, dėl to jaunosios fyfulės taip akių nebado kaip rytų Europoj.
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 15:47)
Oi tik nereikia..o uzsieni nepastebejot kaip kabinejas?Gyvenau Airijoj ne trumpa laika ir tai patyriau pati savo kailiu,vos ne kas pirmas vaziuoja pypsina,  na nezinau nebent jusu mergaite be galo issaukianciais rubais ir makiazu vaiksto..
P.s. Airijoje yra net iteisinti lytiniai santykiai nuo 14m.Ir jeigu tai padarys mergaite,nieks negales nieko prikisti..nebent tai butu prievarta..
Ir be to Airijoje ir Anglijoje tokiu patyrusiu mergaiciu yra kur kas daugiau nei LT..ten visiskai normalu pamatyti 15-16m su vaiku ant ranku..
Ka jau kalbet apie mokyklas,kur mokiniai demonstratyviai per pertraukas geria ,ruko,ir ne tik cigaretes,bet ir zole..o mokytojai nieko nesako..
Papildyta:

taip kabinejasi, bet kabinejasi ne prie vaiku, o prie suaugusiu moteru ar merginu. As Anglijoje jau 6 metai, bet neivieno karto dukra nepasiskunde, kad ja uzkabineja suauges (pilnametis) vaikinas ar vyras. Ko neposakyciau apie Lietuvos vyrukus.
O apie mokyklas, jus, labai klystate. Mano dukros mokykloje to tikrai nera. Aisku, gal ir yra tokiu mokyklu as nesiginciju, bet tokiu tikrai mazuma, o tu visada gali rinktis i kokia mokykla leisti savo vaika.
Jei isaukiantys rubai yra dzinsai ir marskineliai, tai kas tada yra neisaukiantys...
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2008 08 25, 18:46)
taip kabinejasi, bet kabinejasi ne prie vaiku, o prie suaugusiu moteru ar merginu. As Anglijoje jau 6 metai, bet neivieno karto dukra nepasiskunde, kad ja uzkabineja suauges (pilnametis) vaikinas ar vyras. Ko neposakyciau apie Lietuvos vyrukus.
O apie mokyklas, jus, labai klystate. Mano dukros mokykloje to tikrai nera. Aisku, gal ir yra tokiu mokyklu as nesiginciju, bet tokiu tikrai mazuma, o tu visada gali rinktis i kokia mokykla leisti savo vaika.
Jei isaukiantys rubai yra dzinsai ir marskineliai, tai kas tada yra neisaukiantys...

Na nezinau..man kiekt teko apsukt mokyklu ,tai ispudis ne koks?Gal pas jus privati?
Palaukit,as nekalbu apie marskinelius ir dzinsus..o ,kad dabar dauguma taip vaiksciotu..O ar nepastebejot,kokiom iskirptem vaiksto merginos?Kokiais makiazais?Su trumpiausiai dzinsais,kur lenda puse uzpakalio su stringais..Cia jusu manymu normalu ir neissaukia?Uz tai po to suaugia vyrai ir kabinejas prie 13-meciu kurios atrodo kaip 20-metes..dabar nelaba ir atskirsi..kartais ta pati 20-mete jauniau atrodo..
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 25, 16:44)
Laureta, neapsigauk. kad nėr trumpų sijonų ir makiažų, nereiškia kad nėra sekso. tik JAV nėr tokio baisaus išvaizdos kulto, dėl to jaunosios fyfulės taip akių nebado kaip rytų Europoj.

taip yra seksas, ir jis yra visose salyse, ir manau, kad jis buvo visais laikais. Tai paaugliu noras isbandyti dar nebandyta (nesakau, kad tai yra gerai) Bet niekaip nepateisinu tu suaugusiu zmoniu, kurie manipuliuoja paaugliais, na o seksas su paaugliais yra ju manipuliavimas.

QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 16:50)
Na nezinau..man kiekt teko apsukt mokyklu ,tai ispudis ne koks?Gal pas jus privati?
Palaukit,as nekalbu apie marskinelius ir dzinsus..o ,kad dabar dauguma taip vaiksciotu..O ar nepastebejot,kokiom iskirptem vaiksto merginos?Kokiais makiazais?Su trumpiausiai dzinsais,kur lenda puse uzpakalio su stringais..Cia jusu manymu normalu ir neissaukia?Uz tai po to suaugia vyrai ir kabinejas prie 13-meciu kurios atrodo kaip 20-metes..dabar nelaba ir atskirsi..kartais ta pati 20-mete jauniau atrodo..

pas mus paprasta valdiska mokykla. Bet joje labai griesta tvarka.
Atsakyti
Oi,aktuali tema g.gif Turiu sese,kuriai dabar 13m,bet atrodo daug vyresne,krutine didesne uz mano,na tokia moteriska,del makiazo,tai atskaiciau jai su mama ne viena morala,viena kart net pati nuprausiau veida,tai dabar tik tusas,del apsirengimo irgi problema,nori trumpu sijonu,dzinsai vos uzpakali dengia,bliuskutes irgi atviros,bet su mama jau baigiam issaiskyt kas grazu kas ne,kas dera jos amziuj ir kas ne.Atrodo klauso rolleyes.gif Okai buvau iejus i jos one.lt,tai zagtelejau,visoki as tave myliu ir pan,gal tik man baisu,nes as budama 13m,dar barbei sukneles siuvau,bet siandienis jaunimas bresta greiciau,manyciau visuomenes itaka+tevu.O del uzkabinejimu vyresniu vaikinu-vyru,tai is tikro taip buna,ir nebutinai uzkabinamos tos kur issaukianciai rengiasi-elgiasi,kaip kazkuri rase gali sulaukt demesio tiesiog dailesne mergaite.
Esu susidarius tokia nuomone,kad tam tikram amziuj vaikinams patinka tos kur elgiasi kaip tikros k.....,o veliau jau tos rimtesnes.Ir isvis tie vyrai doh.gif

Prirasiau as cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurink @ 2008 08 25, 19:12)
Oi,aktuali tema  g.gif Turiu sese,kuriai dabar 13m,bet atrodo daug vyresne,krutine didesne uz mano,na tokia moteriska,del makiazo,tai atskaiciau jai su mama ne viena morala,viena kart net pati nuprausiau veida,tai dabar tik tusas,del apsirengimo irgi problema,nori trumpu sijonu,dzinsai vos uzpakali dengia,bliuskutes irgi atviros,bet su mama jau baigiam issaiskyt kas grazu kas ne,kas dera jos amziuj ir kas ne.Atrodo klauso rolleyes.gif Okai buvau iejus i jos one.lt,tai zagtelejau,visoki as tave myliu ir pan,gal tik man baisu,nes as budama 13m,dar barbei sukneles siuvau,bet siandienis jaunimas bresta greiciau,manyciau visuomenes itaka+tevu.O del uzkabinejimu vyresniu vaikinu-vyru,tai is tikro taip buna,ir nebutinai uzkabinamos tos kur issaukianciai rengiasi-elgiasi,kaip kazkuri rase gali sulaukt demesio tiesiog dailesne mergaite.
Esu susidarius tokia nuomone,kad tam tikram amziuj vaikinams patinka tos kur elgiasi kaip tikros k.....,o veliau jau tos rimtesnes.Ir isvis tie vyrai doh.gif
Prirasiau as cia lotuliukas.gif

O as tai manau kiekviena jaunesne mergaite siais laikais tai isgyvena.Nori greiciau uzaugti,atrody,elgtis kaip suaugusi.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 08 25, 00:42)
aciudie kad mano dukra jau nebe LT.

QUOTE(gedvy @ 2008 08 25, 01:07)
as taip pat dziaugiuosi,kad mes i LT griztame tik atostogu

Visas blogis pareina iš Vakarų. Nereik čia ant Lietuvos varyt dry.gif
Jei žinotumėt, kokius seksualinius žaidimus žaidžia JAV paaugliai, pakrauptumėt. Mūsų jaunuoliams dar toli iki jų...
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 18:32)
O kokia tvarka JAV? rolleyes.gif
Kai buvau jaunesne apie 13m mano draugem drausdavo teveliai dazytis,dar ir mokykloje griesciau budavo,vesdavo iskart i tuoleta ir liepdavo nusipraust..
Taciau,mergaites isejusios is namu i mokykla,nueidavo i tuoletus ir ten paisdazydavo..ir kas is to?Drausk nedraudes,jei nores tai ir padarys..

mokykloje pietu pertaukos nera, norint pamoku met iseiti i tualeta turi gauti mokytojo parasa. velavimas i mokykla irgi gauni lapuka. maniske eina su dzinsais, kelnem dengiancius kelius. batai - basutes (atviri pirstai nesimato), kedai ivairus. drabuziai ilgom rankovem, ilgi. nuogos nugaros nepamatysi, kai atsiseda. apie bamba nekalbu.
as kai matydavau LT mano dukros klasiokes, as pasibaisejus buvau. ir dukra sakydavo kad negrazu. as tiesiog neleisdavau dazytis. ir mokytoja buvau informavusi, kad jeigu rubai ne tie, dazymas ir t.t., as privalau buti informuota. as visada draudziau tokio jauno amziaus rengtis per daug issaukianciai. vienoje temoje buvau net uzpulta kad neatsizvelgiu i vaika. vaikas yra vaikas ir jeigu as kaip mama neaiskinsiu, tai ji darys taip kaip drauges. as tiesiog pabandysiu ideti keleta nuotrauku po keliu dienu, kaip mano dukra eina i mokykla (veidas nesimatys). LT tikrai taip neis i mokykla.

QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 25, 18:44)

seksas buvo, yra ir bus. tai priklauso kaip auklejama dukra namie.

QUOTE(gedvy @ 2008 08 25, 18:46)

nenoreciau vel buti uzpulta, bet LT vyrais as nesizaviu. paaugliai (dauguma) yra neisaukleti ir manantys esa pasaulio bambos. tevai su jais nesusitvarko, o mokykla nieko padaryt negali.

QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 18:50)

mano dukra pasakojo, kad per pamokas vaikai uzmiega. mokytojai zadina. jeigu vel uzmiega, salina is klases. jeigu neklauso ir atsikalbineja, liepia stoveti vienoj vietoj apie 30 min. (berods per pertauka). uz nemandagu atsakyma salina is klases.
kabinejasi ne butinai prie merginu su isaukianciais rubais, bet ir prie dailiu. pamenu as uzsidejau trumpesne suknele, masinos pypsedavo. tai buvo gal pora, trejeta kartu, ismeciau velniop ta suknele (tai buvo pries kokius 5 metus, uzsimaniau mat pasigrazinti). dabar deviu tik kelnes, mano spintoj sijono nerasta. apart vestuvines sukneles. I baznycia irgi neinu cia, nes anot mano vyro irgi butu geriau sijonas.

QUOTE(gedvy @ 2008 08 25, 19:05)
taip yra seksas, ir jis yra visose salyse, ir manau, kad jis buvo visais laikais. Tai paaugliu noras isbandyti dar nebandyta (nesakau, kad tai yra gerai) Bet niekaip nepateisinu tu suaugusiu zmoniu, kurie manipuliuoja paaugliais, na o seksas su paaugliais yra ju manipuliavimas.
pas mus paprasta valdiska mokykla. Bet joje labai griesta tvarka.

pas mus irgi valdiska mokykla. pradzioje dukrai buvo sunku bet dabar jau apsiprato. tik nelabai patinka kad eina lakuotais nagais i mokykla. ir dar tokiu ryskiu. tai nupirkau ne toki rysku, tegu dazosi.

QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 19:15)
O as tai manau kiekviena jaunesne mergaite siais laikais tai isgyvena.Nori greiciau uzaugti,atrody,elgtis kaip suaugusi.

tai normalu, ir as tokia buvau. tik man mama nelabai aiskindavo. o as su dukra kalbu ir kalbu. man dabar siek tiek lengviau, nes vyras gelbsti.
Atsakyti
ar kuri nors iš jūsų atsiklausėte savo mamų, kada jums pradėti lytinius santykius? neklaus ir jūsų vaikai. vieni tai padarys penkiolikos, kiti dvidešimties, bet šitą nuspręs jie patys. ką tėvai gali padaryti, tai pasistengti suformuoti atitinkamas vertybes.
svarbiausia -- gerbti save ir kitą žmogų.
aišku, gal aš čia ne vietoj šneku, ir man kaip ir neaktualu, bet man ne pats seksas baisu, kiek su tuo susiję galimi nemalonumai. nes mergaitės įsimyli, iš meilės padarytų viską, o jei bernas ne su gerais ketinimais, tai ir prasideda "jei myli, tai duosi". taip jas išnaudoja, vėliau apšneka, negerbia. o ir pačiam vaikinui formuojasi ne koks požiūris į moterišką giminę.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 25, 20:01)
ar kuri nors iš jūsų atsiklausėte savo mamų, kada jums pradėti lytinius santykius? neklaus ir jūsų vaikai. vieni tai padarys penkiolikos, kiti dvidešimties, bet šitą nuspręs jie patys. ką tėvai gali padaryti, tai pasistengti suformuoti atitinkamas vertybes.
svarbiausia -- gerbti save ir kitą žmogų.
aišku, gal aš čia ne vietoj šneku, ir man kaip ir neaktualu, bet man ne pats seksas baisu, kiek su tuo susiję galimi nemalonumai. nes mergaitės įsimyli, iš meilės padarytų viską, o jei bernas ne su gerais ketinimais, tai ir prasideda "jei myli, tai duosi". taip jas išnaudoja, vėliau apšneka, negerbia. o ir pačiam vaikinui formuojasi ne koks požiūris į moterišką giminę.

Taip sutinku.
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 20:08)
Taip sutinku.

pasiskaitinejus forume kai kurias, tai moterys per galva verciasi noredamos itikti vyrui visur. o ka mato mergaites, ju dukros? taigi ir elgiasi kaip mamos
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 08 25, 20:25)
pasiskaitinejus forume kai kurias, tai moterys per galva verciasi noredamos itikti vyrui visur. o ka mato mergaites, ju dukros? taigi ir elgiasi kaip mamos

Dar prisiminkit,kad daug ka daro draugu itaka..anksciau ar veliau,drauge susiranda vaikina,zinoma uzsimano ir jusu mazoji (na nebutinai jusu tik imu ,kaip pavyzdi).
Ji aisku pries savo vaikina pasitempia,elgiasi nebe kaip vaikas,o drauge ir uzsimano tureti vaikinuka pasonej..tai ir nerias is kailio,kad butu panasi i savo drauge,kad pastebetu,ir atsirastu tas vaikinukas.
Dar neabejoju,kad drauge papasakoja,kartais ir pameluoja nebutu dalyku,apie lova ar dar ka nors..Mato kaip buciuojas,norisi ir jai..
Buvau 12m panasiai elgdavaus..kadangi mano visos drauges buvo daug vyresnes uz mane (3-4metu skirtumas) nu tai ka gi ir man reik nenusileist,kaip gi cia as prasciau..Ir ne tiek,kiek to vaikino reikia,tiek kiek norisi buti panasiai i drauges..bet aisku is visko isaugama..
Ir mano mamyte jau laaabi akilai stebedavo mane smile.gif
Atsakyti