Įkraunama...
Įkraunama...

seksas 13 -14 metų paugliams....

QUOTE(laureta @ 2008 08 25, 20:25)
pasiskaitinejus forume kai kurias, tai moterys per galva verciasi noredamos itikti vyrui visur. o ka mato mergaites, ju dukros? taigi ir elgiasi kaip mamos

nebūtinai dukros elgsis taip kaip mamos -- gal matydamos blogą pavyzdį, stengsis mamos klaidų nekartoti. aišku, vėlgi viskas atsiremia į savigarbą. tik suaugusios ištekėjusios moters yra vienokie motyvai išlaikyti vyrą prie savęs (vaikai, namai, finansai), tai paauglei daro įtaką draugai, mada, visokie filmai ir muzika.
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 20:41)
Dar prisiminkit,kad daug ka daro draugu itaka..anksciau ar veliau,drauge susiranda vaikina,zinoma uzsimano ir jusu mazoji (na nebutinai jusu tik imu ,kaip pavyzdi).
Ji aisku pries savo vaikina pasitempia,elgiasi nebe kaip vaikas,o drauge ir uzsimano tureti vaikinuka pasonej..tai ir nerias is kailio,kad butu panasi i savo drauge,kad pastebetu,ir atsirastu tas vaikinukas.
Dar neabejoju,kad drauge papasakoja,kartais ir pameluoja nebutu dalyku,apie lova ar dar ka nors..Mato kaip buciuojas,norisi ir jai..
Buvau 12m panasiai elgdavaus..kadangi mano visos drauges buvo daug vyresnes uz mane (3-4metu skirtumas) nu tai ka gi ir man reik nenusileist,kaip gi cia as prasciau..Ir ne tiek,kiek to vaikino reikia,tiek kiek norisi buti panasiai i drauges..bet aisku is visko isaugama..
Ir mano mamyte jau laaabi akilai stebedavo mane smile.gif

oi ne naujiena pasakei, mano dukrai daro draugu itaka ir net labai, ji nemoka pasakyti ne. ir aukletoja ta pati sake, ir as zinau. todel man kolkas labai gerai. mokykloje akylai saugoma mokytoju, o namo vaziuoja autobusu. kai isigysiu masina galbut vazinesiu pasiimti. su draugais cia ne susitinka. jeigu ir prades, as ir ten prisistatysiu.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 08 25, 20:46)
[size=1][/size]
oi ne naujiena pasakei, mano dukrai daro draugu itaka ir net labai, ji nemoka pasakyti ne.  ir aukletoja ta pati sake, ir as zinau. todel man kolkas labai gerai. mokykloje akylai saugoma mokytoju, o namo vaziuoja autobusu. kai isigysiu masina galbut vazinesiu pasiimti. su draugais cia ne susitinka. jeigu ir prades, as ir ten prisistatysiu.

nemanot kad perlenkiat lazdą? stipriai kontroliuojami vaikai ima tėvams kerštauti kenkdami sau.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 08 25, 20:46)
[size=1][/size]
oi ne naujiena pasakei, mano dukrai daro draugu itaka ir net labai, ji nemoka pasakyti ne.  ir aukletoja ta pati sake, ir as zinau. todel man kolkas labai gerai. mokykloje akylai saugoma mokytoju, o namo vaziuoja autobusu. kai isigysiu masina galbut vazinesiu pasiimti. su draugais cia ne susitinka. jeigu ir prades, as ir ten prisistatysiu.

Istisai neprisaugosit.Kol kas dar ji nuolanki..bet ateis diena kai viskas pasikeis..o ne duok dieve nuo tokio kontroliavimo noredama pasijaust laisva prades begt is namu..
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 19:15)
O as tai manau kiekviena jaunesne mergaite siais laikais tai isgyvena.Nori greiciau uzaugti,atrody,elgtis kaip suaugusi.

As irgi taip manau drinks_cheers.gif
Tai toks etapas"kai jau nesi mazas vaikas,bet dar ir ne moteris"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurink: 25 rugpjūčio 2008 - 21:22
QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 25, 20:52)
nemanot kad perlenkiat lazdą? stipriai kontroliuojami vaikai ima tėvams kerštauti kenkdami sau.

kontroliavimas kontroliavimui nelygus. jeigu as perlenkciau lazda, tai man dukra tiesiai sviesiai pasakytu. pasakysit bijo? tikrai ne. mes diskutuojam ir diskutuojam. kolkas rezultatas yra.

QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 20:56)
Istisai neprisaugosit.Kol kas dar ji nuolanki..bet ateis diena kai viskas pasikeis..o ne duok dieve nuo tokio kontroliavimo noredama pasijaust laisva prades begt is namu..

taigi uzaugs. nebereikes saugoti. o kol dar nepilnamete, atsakinga esu as. del kontroliavimo jau rasiau. ziur auksciau.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 08 25, 22:43)
kontroliavimas kontroliavimui nelygus. jeigu as perlenkciau lazda, tai man dukra tiesiai sviesiai pasakytu. pasakysit bijo? tikrai ne. mes diskutuojam ir diskutuojam. kolkas rezultatas yra.
taigi uzaugs. nebereikes saugoti. o kol dar nepilnamete, atsakinga esu as. del kontroliavimo jau rasiau. ziur auksciau.

Bet kai dar truputi ugtels (puse metu,metai) nuo tokio kontoliavimo jei pasidarys dusna..o dar draugai..na bendrai jums geriau zinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 22:48)
Bet kai dar truputi ugtels (puse metu,metai) nuo tokio kontoliavimo jei pasidarys dusna..o dar draugai..na bendrai jums geriau zinoti mirksiukas.gif

vienoms dusna, kitoms gelbsti.
Papildyta:
QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 25, 20:52)

ar pati neizvelgi saves sioje zinuteje?
Atsakyti
Kad perdėtai kontroliuojami vaikai daug greičiau nutrūksta nuo pavadėlio - tiesa. Ką galiu iš savo patirties pasakyt kai mano sesers trylikametė pradėjo bėgt iš namų ir gert vienas jos pasiteisinimu buvo jog ji norėjo būt tokia kaip visi eit į šokius,susirast vaikina ir pnš žinoma,mama jai visa tai draudė leido bendraut tik su jos draugiu vaikais ir nuolat prižiurėdavom kada mergaitė grįžta iš mokyklos su kuo susirašinėja ir ką susirašinėja viskas pasibaigė tuo, kad mergaitė visai nuo mamos užsidarė, nebenorėjo bendraut ir visa diena jos buvo tik - mokykla,treniruotės,namai,kompiuteris paaugliui tikrai stogas pavažiuot gali nuo tokio gyvenimo.Mergaitė tik laukdavo kada galės važiuot pas močiute ir vėl gert,eit į šokius ir segėt mini sijonėlius ir keikt mama kiek tik įmanoma daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytea @ 2008 08 26, 15:09)
Kad perdėtai kontroliuojami vaikai daug greičiau nutrūksta nuo pavadėlio - tiesa. Ką galiu iš savo patirties pasakyt kai mano sesers trylikametė pradėjo bėgt iš namų ir gert vienas jos pasiteisinimu buvo jog ji norėjo būt tokia kaip visi eit į šokius,susirast vaikina ir pnš žinoma,mama jai visa tai draudė leido bendraut tik su jos draugiu vaikais ir nuolat prižiurėdavom kada mergaitė grįžta iš mokyklos su kuo susirašinėja ir ką susirašinėja viskas pasibaigė tuo, kad mergaitė visai nuo mamos užsidarė, nebenorėjo bendraut ir visa diena jos buvo tik - mokykla,treniruotės,namai,kompiuteris paaugliui tikrai stogas pavažiuot gali nuo tokio gyvenimo.Mergaitė tik laukdavo kada galės važiuot pas močiute ir vėl gert,eit į šokius ir segėt mini sijonėlius ir keikt mama kiek tik įmanoma daugiau  smile.gif

Nu ne visada..mano pazystamos mergaite (15m) yra visai nekontroliuojama..daro ta pati geria,ruko,trankosi su bernais..susidejusi su ne kokia gauja,vaiksto i ,,plotus,, ,,tusus,, negrista nakti..tevukai parekia ir daugiau nieko nesako,mergina daro ta pati..
Atsakyti
Jeigu mergina/vaikinas turi valios, tai taip nepasielgs ar ji/jis kontroliuojama/as ar ne.

Kiek pamenu save, man buvo neidomu gerti iki nukritimo, manes netrauke rukymas. Tokiem dalykam man buvo gaila pinigu. As turejau savo griezta "ne". nepriimdavo ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 08 26, 06:20)
ar pati neizvelgi saves sioje zinuteje?

biggrin.gif izvelgiu. prisimenu, su kokiu pasimegavimu mama sakydavo "as tau neleidziu", su tokiu paciu as darydavau jai zapadlo bigsmile.gif kad ir del to paties dazymosi. dabar aisku juokinga. bet tada... tik ir girdedavau "tik nebandyk! tu dar per jauna! tau negalima!". nu nueidavau pas drauge, issitepdavom kaip klounes ir zygiuodavom per miesta. nu ne kad mama butu zmoniskai pasakius -- taip nelabai tinka, va taip butu geriau, koki zurnala kartu pavarcius, pati nupirkus koki kulturinga lupu blizgesi -- ir butu kitas reikalas. o tada pirkom kosmetika is kiosku po du litus ir vaidinom. dar nusipirkdavom dregnu serveteliu ir pries namus nusivalydavom.
visai kitas reikalas budavo, kai tevai sakydavo "isleidziam, pasitikim" -- tada visai nesinori pavest. o kai rekia "neleidziu" tai primeluoji ka nors, darai priesingai, ir sazine negrauzia. biggrin.gif
kaip tevai zino vaiku silpnasias vietas, taip ir vaikai zino tevu. zino kur jie ka praziopso, i ka neatkreipia demesio, ko nesupranta -- visos salygos makaronams kabint. o tevai isivaizduoja kad "jie kontroliuoja".
Atsakyti