Įkraunama...
Įkraunama...

seksas 13 -14 metų paugliams....

na bent jau tiek gerai, kad supratai.
mano dukra taip nedaro. as jai visada pasakau, kad negrazu, o ji man atsauna, kad drauge taip dazosi. na tuomet ir diskutuojam. viena diena pati pamate, kad negrazu. o lupas blizgesiu ji pasidazo jau seniai. nematau nieko bloga.

del rubu irgi rami, paburba, bet kita diena matau apsirengia ir eina. gal nuomone per nakti pasikeicia. biggrin.gif

buvo pamenu viena karta LT, kai neisleidau i Akropoli iki 10 val. Tuomet ji man pasake, kad kitas tai isleidzia, o manes ne. Vat tuomet atsisedau ir tyliai ramiai pasakiau, kad kai tures savo vaiku, o ypac mergaites, gales pajusti tai, ka as jauciu dabar ir gales daryti isvadas kai tures vaiku. Jos akyse pamaciau asaras. As jai paaiskinau, kodel isleisti negaliu. Daugiau delto nekilo problemu.

Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 26, 17:38)
biggrin.gif izvelgiu. prisimenu, su kokiu pasimegavimu mama sakydavo "as tau neleidziu", su tokiu paciu as darydavau jai zapadlo  bigsmile.gif kad ir del to paties dazymosi. dabar aisku juokinga. bet tada... tik ir girdedavau "tik nebandyk! tu dar per jauna! tau negalima!". nu nueidavau pas drauge, issitepdavom kaip klounes ir zygiuodavom per miesta. nu ne kad mama butu zmoniskai pasakius -- taip nelabai tinka, va taip butu geriau, koki zurnala kartu pavarcius, pati nupirkus koki kulturinga lupu blizgesi -- ir butu kitas reikalas. o tada pirkom kosmetika is kiosku po du litus ir vaidinom. dar nusipirkdavom dregnu serveteliu ir pries namus nusivalydavom.
visai kitas reikalas budavo, kai tevai sakydavo "isleidziam, pasitikim" -- tada visai nesinori pavest. o kai rekia "neleidziu" tai primeluoji ka nors, darai priesingai, ir sazine negrauzia.  biggrin.gif
kaip tevai zino vaiku silpnasias vietas, taip ir vaikai zino tevu. zino kur jie ka praziopso, i ka neatkreipia demesio, ko nesupranta -- visos salygos makaronams kabint. o tevai isivaizduoja kad "jie kontroliuoja".

Mane ta fraze ,,ne neleidziu,, ,,tik pabandyk,, dar labiau uzdegdavo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 08 26, 19:45)
Mane ta fraze ,,ne neleidziu,, ,,tik pabandyk,, dar labiau uzdegdavo  hihihi.gif

jeigu tavo mama kitaip nemokejo paaiskinti, tai nereiskia kad kita mama savo dukrai nemokes paaiskinti.
Atsakyti
esmė manau yra bendravimo tonas ir abipusė pagarba. jum dabar, tarkim, vyras ar darbdavys pasakytų "aš tau neleidžiu, aš tau draudžiu, tu privalai manęs klausyti" -- nugi susibiesintumėt juodai. panašiai jaučiasi ir vaikai. tik kažkodėl manoma, kad tėvų valią jie turi mielai vykdyti.
Atsakyti
tik nereikia tu mano dukra taip nedaro
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 26, 20:14)
esmė manau yra bendravimo tonas ir abipusė pagarba. jum dabar, tarkim, vyras ar darbdavys pasakytų "aš tau neleidžiu, aš tau draudžiu, tu privalai manęs klausyti" -- nugi susibiesintumėt juodai. panašiai jaučiasi ir vaikai. tik kažkodėl manoma, kad tėvų valią jie turi mielai vykdyti.

man paskutinis darbdavys sakydavo, tu man privalai paklusti, tu manes privalai klausyti. O as atsakydavau nei as tau zmona, nei meiluze, nei vaikas, kad galeciau paklusti. O klausyti as klausau ka tu sakai (manau esme supratote), bet darydavau taip kaip reikia, o ne taip kaip nori jis. Ji tai siutindavo. pagarba turi buti, be jos tikrai ne kas.
Atsakyti
Kai man buvo 13-16 metų, gatvėje žymiai dažniau mane kabindavo žymiai vyresni vyrukai. Nevaikščiojau aš su miniakais, bet rengiausi kiek atviriau nei dabar. Į pažintis nesiveldavau, droždavau net nežvilgtelėjus į jų pusę, bet, matyt, kad kaltas jaunų merginų įvaizdis. Esu ne vieną kartą mačius 14 metų paneles su 20 metų vaikinais. Jos tikisi draugystės, nori bendrauti, o jie...
Atsakyti
QUOTE(Dora1970 @ 2008 08 26, 20:21)
tik nereikia tu mano dukra taip nedaro

nesupratau ka norejai pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2008 08 26, 21:06)
Kai man buvo 13-16 metų, gatvėje žymiai dažniau mane kabindavo žymiai vyresni vyrukai. Nevaikščiojau aš su miniakais, bet rengiausi kiek atviriau nei dabar. Į pažintis nesiveldavau, droždavau net nežvilgtelėjus į jų pusę, bet, matyt, kad kaltas jaunų merginų įvaizdis. Esu ne vieną kartą mačius 14 metų paneles su 20 metų vaikinais. Jos tikisi draugystės, nori bendrauti, o jie...

prisimenu ir aš dry.gif kai tėvai kaldavo į galvą "tu dar vaikas" o čia suaugęs vyras kabina lyg suaugusią moterį. blush2.gif tas labai sugroja. o kai dar gražus ir moka makaronų pakabint, tai susileidi...
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2008 08 26, 21:06)

Taip mano situacija buvo tokia pati..buvau 14metu turejau moteriskas ,israiskingas formas..nesirengdavau kaip k..bet visuomet i mane ziuredavo vyresni..as galedavau bet ka uzsidet,kad ir palta...bet nuo to nieko nesikeite,ir traukiau as juos lyg magnetas...net gi mano mamos bendradarbiai rolleyes.gif kol pagaliau itikinom,kad mane ne 19..o apie uzsieni isvis patylesiu..o ir dazyt nesidazydavau..lupu blizgis,kartais tusas ir viskas..
Atsakyti
galvoju dabar, jei būčiau jaunas vyras, tai velnią aš ten atskirčiau kiek panai metų. jei yra moteriškos formos, ir jei nesirengia pabrėžtinai kaip vaikas, dar pasidažo -- nu penkiolika nuo aštuoniolikos atskirt sunku. juolab yra galybė dvidešimtmečių, kurios vaikšto su nutysusiais treningais ir ignoruoja kosmetiką, kuriom gal iš pažiūros kokius keturiolika metų teduotum.

beje, mane pačią paauglystėj "sendino" ne kokie ten kekšiški, bet būtent klasikiniai rūbai -- įliemenuoti švarkeliai, paltai ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 26 rugpjūčio 2008 - 22:10
QUOTE(sena niekšė @ 2008 08 26, 23:09)
galvoju dabar, jei būčiau jaunas vyras, tai velnią aš ten atskirčiau kiek panai metų. jei yra moteriškos formos, ir jei nesirengia pabrėžtinai kaip vaikas, dar pasidažo -- nu penkiolika nuo aštuoniolikos atskirt sunku. juolab yra galybė dvidešimtmečių, kurios vaikšto su nutysusiais treningais ir ignoruoja kosmetiką, kuriom gal iš pažiūros kokius keturiolika metų teduotum.

Pries tai ta pati minejau..jo dabar ziurek trylikine ar keturiolikine jau nebesiskiria nuo astuoniolikiniu ar dvidesimtmeciu..pastarosios ziurek daznai ir jaunesnes atrodo..kitomsvos 17 duoda..dabar gi vaikai greit bresta.. ziurek krutine,klubai,uzpakaliukas..dar pudra,tusas,blizgis..ir jei panele augesne,ir nesiskiria..dabar budamas vyras,tai ka as?Gi neskaneris,neperskaitau kiek anai metu..o dazniausiai tokiu metu,nelabai ir ignoruoja ta demesi,sumeluoja metus,ir elgiasi ne kaip vaikas..
Papildyta:
Taip juodas puspaltis,rankine batukai ant ciut ciut kabliuko..ir atrodziau kaip studente..o kur svarkeliai,klasikines kelnes..pamenu mamos darbovieteje kai tekdavo apsilankyti,tai paklausdavo ar tik ne koks naujas darbuotojas busiu..
Atsakyti