Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
lady marmelade>aciu, galiu tik pasakyti ta pati ka ir mindudo pasakiau... unsure.gif

siaip pilnai palaikau minti, kad vyrui reiktu dalyvauti...bet ..ne visada tai yra imanoma... noras - dalykas ne galutinis...
Atsakyti
Nenoreciau,kad vyras dalyvautu antraji karta.Nors pirmaji dalyvavo,net buvo ,kai dare cezari,bet antra karta to nedaryciau.Tiesiog man jo visai nereikejo,jis mane tik nervino.Vyrams ten ne vieta.Man visiskai dzin kaip as atrodziau,kokia buvau susivelus ar issisketus,tiesiog moterys pacios turi susitvarkyti ir labai buvo teisinga anksciau,kai musu mamos gimde,o tevai net i ligonine nebuvo ileidziami.Aisku,tai jau nesamone,bet noreciau,kad kai gimdysiu antra karta ,vyras vaika pamatytu jau po visko.Tai yra mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 06 27, 08:14)
Tai jau, sutinku drinks_cheers.gif Po tokiu bjauriu vaizdu, kai mylima moteris issiketrojusi, kraujais besitaskanti, suprakaitavusi ir pan-tikrai, poziuris i mylima moteri pasikeite.

Cia tik jusu nuomone, nes jums tai isimintinas ivykis, vis tik per skausma nauja gyvybe atejo 4u.gif O vyrams yra kitaip-jie skausmo nejaucia, turi laiko apziureti, kaip atrodo moters tarpviete, kokios istine lytines lupos, koks celiulitas uzsidejes nestumo metu ir pan.

Mano antras vyras prasitare, kad po pirmos zmonos gimdymo negalejo prisiliesti prie jos fiziskai. Tiesiog sekso metu atsistodavo gimdymo vaizdas, kuris buvo nemalonus. Tad per musu bendro vaikelio gimimo jis buvo tik saremiu metu. Veliau susitarem, kad iseis uz duru ir ieis gimus vaikui. Tiek jis tuo dziaugiasi, tiek man dabar gera, kad nemate visu tu pasibjauretinu vaizdu bent jau su manimi.

Kokie dar gali but pasibjauretini vaizdai kai gimdo mylima zmona ju abieju vaika??? Vyras gimdyme dalyvavo ir tikrai nesnekejo poto kaip baisiai atrodei ar pan. Kaip tik pats savo iniciatyva ir keleta nuotrauku padare, ir man malonu visai buvo jas pamatyt. O seksualumas tikrai nuo tokiu vaizdu nesumazejo, esu jam ir seksuali, ir geidziama
liezuvis.gif
Atsakyti
Jooo...prisiskaičiau čia įvairių nuomonių.Manęs vyras tiesiog paklausė,ar jis man padės savo dalyvavimu.Išgirdęs "Taip" šios temos nebegvildeno.Gimdymas buvo komplikuotas,ligoninėje gimdyvių daug.Buvau prijungta prie aparatų,lašelinės.Vyras nešiojo basoną,padėdavo atsipainioti tarp aparatų laidų.Padėjo palaikyti tam tikrą sėdėjimo padėti,kai darė epidūrą.Netgi ramiai sureagavo kai paprašiau neliest manęs.Viskas baigės komplikuotu cezariu ir narkoze.Atsibudusi pirmiausiai iš jo išgirdau,kokį mes nuostabų turim sūnų ir pamačiau spindintį savo vyrą drebančiomis rankomis.Aš įgyjau dar daugiau pasitikėjimo juo,ir dar suvokiau,kad jis su manimi jaučiasi laimingas.Nežinau kaip kam,bet man tai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 06 27, 11:00)
Kazkokia nesamone doh.gif niekas nevercia vyro ziureti i tarpviete!!!ir kraujai ten toli grazu nesitasko kaip nupasakojai.Koks vyras turi buti kad tokiu metu galvotu apie moters celiulita doh.gif  blink.gif Sutinku kad visi vyrai skirtingi,jie skirtingai aukleti ir skiriasi ju poziuris i moteri,kaip gali buti slykstus tavo paties vaiko atejimas blink.gif

drinks_cheers.gif ciatai jau jo..kaip nupasakojo, tai net plaukai pasisiause,..taip nebuna..
beje jau cia pats vyras renkasi..ar jam buti ar nebuti per gimdyma..zinoma neverskit..jei nenori tai tegu ir nebuna..manasis buvo tik saremiu metu..nes as pati nenorejau..mane butu trikde...o ir pats nlb norejo buti gimdymo metu...ir dabar viskas tvarkoj..
jau uzteko ir uz duru pasiklausyt mano rekimo, nerado vietos...o ten budamas salia..tai dar butu blogiau jautesis..
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2008 06 25, 19:17)
na as tai priestarauju kad vyras dalyvautu nes man geda verkti prie jo is skausmo ir man geda rodyti kad man skauda jis visada ane mate tik stipria todel nenoriu kad jis matytu kaip man skauda o as buciau suvarzyta cool.gif

Labas smile.gif idomiai mastai.. Taip iseina,jog tu nenori,jog tavo vyras matytu tave:

-susivelusia,su vakaryksciu makiazu,o ne pasipudrinusia nosyte ir uzriestom blakstienom?
-galbut paparstai apsirengusia,o ne su very sexy kelnem?
-pikta,o ne besisypsancia iki dantu smegenu?

Ir taip toliau..

Tai kam tada gyvent kartu? doh.gif
Kam tada tuokis? doh.gif

Juk,kai susituoki,nebera ko slepti,esat nebe atskiri zmones,o vienas zmogus. Jeigu ryte jam leidi tave pamatyti ne geriausios prekines isvaizdos,kodel atimi is jo galiumybe pamatyti kaip gims jo sunus? Gal nepamates kaip tau buvo sunku,jis visa gyvenima galvos,kad gimdyti tai vieni juokai? Kol viena diena iseis pro duris ir pasakys "Viso,motin,pagimdei pati,pati ir augink"?

Taip kaip tave su vaiku suartina jo uzdejimss ant tavo krutines,taip teva suartina bent stebejimas is sono kaip jo vaikas ateina i si pasauli. Ir kaip jo mylima daruge ar zmona daro viska,kad padetu jam.
Atsakyti
QUOTE(Ponckutis @ 2008 10 30, 21:48)
Juk,kai susituoki,nebera ko slepti,esat nebe atskiri zmones,o vienas zmogus.

Pasakysiu iš ilgametės porų stebėjimo patirties... Taip mąstančios poros dažniausiai išsiskiria per tris - penkis metus. Tokį mąstymą išlaiko dešimt metų mežiau nei vienas procentas porų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 30 spalio 2008 - 21:59
QUOTE(Medinis @ 2008 10 30, 22:59)
Pasakysiu iš ilgametės porų stebėjimo patirties... Taip mąstančios poros dažniausiai išsiskiria per tris - penkis metus. Tokį mąstymą išlaiko dešimt metų mežiau nei vienas procentas porų.

Nepasitikiu statistika..
Atsakyti
QUOTE(Ponckutis @ 2008 10 30, 22:10)
Nepasitikiu statistika..

Nieko tokio... Lietuvoje taip galvoja virš 80 poc žmonių. Taigi viskas jums gerai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 30, 23:14)
Nieko tokio... Lietuvoje taip galvoja virš 80 poc žmonių. Taigi viskas jums gerai.

As ir nemaniau,kad man kazkas negerai..
Atsakyti
QUOTE(Ponckutis @ 2008 10 30, 22:22)
As ir nemaniau,kad man kazkas negerai..

Jūs nesupratote... Jums viskas gerai. Vidutinis statistinis vienetas.
Negerai tiems, kurie išskrenta iš statistinio vidurkio.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 30, 23:26)
Jūs nesupratote... Jums viskas gerai. Vidutinis statistinis vienetas.
Negerai tiems, kurie išskrenta iš statistinio vidurkio.

Na taip.. Bandos jausmas ir visa kita...
Atsakyti