Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano vyras dalyvavo antrajame gimdyme ir visai dėl to nesigailiu, kažkaip drąsiau buvo laukti.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2008 10 31, 00:05)
Mano vyras dalyvavo antrajame gimdyme ir visai dėl to nesigailiu, kažkaip drąsiau buvo laukti.

O jei būtumėt "įkalusi šimtą gramų ant drasos" - gal toks pat pojūtis būtų?
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo gimdyme...už durų.Kadangi "natūralus gimdymas" baigėsi operacija,vyras buvo pirmasis , susipažinęs su mūsų dukryte...aš tą pažintį atsimenu tik "per miglą".Dabar galvoju , kad gal ir gerai , kad nematė visos "virtuvės"...
Atsakyti
O man iškilo toks klausimas g.gif - ar yra vyrų, kurie buvo operacinėje atliekant cezarį? O gal niekada neleidžiama jiems ten būti? (Medicinos studentai gi dažni svečiai)
Atsakyti
QUOTE(mazukas @ 2008 11 01, 20:35)
O man iškilo toks klausimas  g.gif  - ar yra vyrų, kurie buvo operacinėje atliekant cezarį? O gal niekada neleidžiama jiems ten būti? (Medicinos studentai gi dažni svečiai)

Man atrodo, kad neleidziama.
Atsakyti
QUOTE(mazukas @ 2008 11 01, 21:35)
O man iškilo toks klausimas  g.gif  - ar yra vyrų, kurie buvo operacinėje atliekant cezarį? O gal niekada neleidžiama jiems ten būti? (Medicinos studentai gi dažni svečiai)

Medicinos studentai-būsimi gydytojai,vyras operacinėje-dar vienas "pacientas"(jei nualps , pavyzdžiui...)
Atsakyti
QUOTE(mazukas @ 2008 11 01, 21:35)

tai dar vienas papildomas infekcijos saltinis. dalyvauti neleidzia.
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo tiek vaikų "gamyboje", tiek "realizavime", t.y. gimdyme. Apie tai ar dalyvaus daug svarstymų nebuvo; aš paklausiau-jis pasakė, kad dalyvaus ir taškas. Jei būtų nenorėjęs, būtų nedalyvavęs- tikrai nebūčiau vertusi schmoll.gif . Aš UŽ vyro dalyvavimą gimdyme, jei to pageidauja pats vyras smile.gif
Atsakyti
Ar tema tikrai uzdaryta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponckutis @ 2008 11 09, 11:07)
Ar tema tikrai uzdaryta? g.gif

Ai šitos nemačiau, aš pažiūrėjau viršuj kur yra tema uždaryta. Tai tada nekreipkit dėmesio į aną, tegu šita būna viršuj.
Atsakyti
mano isrinktasis taip pat dalyvavo ir dziaugiasi, jam buvo suteikta galimybe sutikti musu saulyte. Gydytoja pries tai ispejo, jei nenori dalyvauti, neversk nuo kiekvieno zmogaus priklauso, kitus paveikia neigiamai (turima omenyje santykius lovoje). Mums neatsiliepe 4u.gif mirksiukas.gif siaip dalyvauti vyrui ar ne, turetu buti abieju partneriu sprendimas.
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo abiejuose gimdymuose. Atsiveria kitoks pažinimo lygis: apie save, apie savo vyrą, apie santykius... Gimdymas- savotiškai ribinė situacija, ji gali jausmus užgesinti arba dar labiau uždegti. Nemanau, kad tokiam įvykiui kas nors lieka abejingas. Jeigu vyras nedalyvauja irgi nematau tame jokio baisumo, kartais pačiai moteriai to visai nereikia.
Atsakyti