Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 11 28, 22:36)
Medini, mane nuoširdžiai stebina jūsų nenoras patikėti, kad vyras pats gali prašytis į gimdyklą. Suprantat, tai nauja vyrų karta- modifikuota ir išdresiruota, pagaminta moterų ir moterims. Man tinka.

Ar nustebinsiu, jei pasakysiu, kad dalyvavau gimdyme? Kad būtent aš pirmas pamačiau ir paėmiau į rankas sūnų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 28 lapkričio 2008 - 22:39
QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 23:37)
Ar nustebinsiu, jei pasakysiu, kad dalyvavau gimdyme?

Aš puikiai pamenu jūsų graudžią istoriją apie tai, kaip jums jėga užvilko baltą chalatą ir nieko neklausinėję įstumė į gimdyklą. Suprantat, tai buvo prieš dešimtmetį. Per dešimtmetį nemažai pasikeitė, keičiasi visuomenės požiūris į daugelį dalykų. Ir jūs pats iškrentant iš konteksto...
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 11 28, 22:40)
Aš puikiai pamenu jūsų graudžią istoriją apie tai, kaip jums jėga užvilko baltą chalatą ir nieko neklausinėję įstumė į gimdyklą. Suprantat, tai buvo prieš dešimtmetį. Per dešimtmetį nemažai pasikeitė, keičiasi visuomenės požiūris į daugelį dalykų. Ir jūs pats iškrentant iš konteksto...

Lenkiu savo žilą galvą prieš jūsų atmintį... Galbūt. Ko ero man reikia naujo vaiko, kad galėčiau dalyvauti SM...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 23:42)
Lenkiu savo žilą galvą prieš jūsų atmintį...  Galbūt. Ko ero man reikia naujo vaiko, kad galėčiau dalyvauti SM...

O aš maniau kad jūs plikas.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 11 28, 22:44)
O aš maniau kad jūs plikas.

Na dar yra keletas plaukų... Mano svajonė buvo pražilti prieš praplinkant. Išsipildė... nebeturiu apie ką svajot.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 23:45)
Išsipildė... nebeturiu apie ką svajot.

Na...norėkit bent jau.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 11 28, 22:40)
Ir jūs pats iškrentant iš konteksto...

Kalbėjau su dviem modifikuotais vyrais apie jų dalyvavimą gimdyme...Kaip bebūtų keista, jie suvokimu ir norais apie tą reikalą, įkrenta į seną kontekstą, o vat veiksmais..jo, jūs teisi..gerai juos ištreniravo - dalyvaus vėl.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2008 11 28, 23:49)
Kalbėjau su dviem modifikuotais vyrais apie jų dalyvavimą gimdyme...Kaip bebūtų keista, jie suvokimu ir norais apie tą reikalą, įkrenta į seną kontekstą, o vat veiksmais..jo, jūs teisi..gerai juos ištreniravo - dalyvaus vėl.

Tikiu- pažįstu ir seno, ir naujo konteksto atstovų. Vertinti gerai tai ar blogai nesiimu. Nes baisu.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 11 28, 22:49)
Na...norėkit bent jau.

nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 28, 21:57)
Na pasakykit man, prašau - kokio organo vyrui veikti gimdykloje?

Nelabai ka gudraus atsakyt galiu... greiciausiai pagal nutylejima (default) ir taip aisku kad jis ten but TURI ir ne del to kad uzsiiminet visokiom nesamonem a'la alpimais, slyksciu grimasu raitymu ir pan. Siaip jau skaitau, kad jei JIS yra su JA tuo metu, vadinasi prisiima visa atsakomybe uz tai ka "pridirbo", deklaruoja savo atsidavima ir palaikyma. Ne taip kaip kazkuri svajokle cia priporino, kad TAS rysys su mama / vaiku kazkur kitur ir kitu laiku atsiranda.
Galu gale jis yra tam, kad koki apsileidusi medika papurtyt, jei suda mals.
Na ir dar pripazint reikia viena dalyka, ka vis nutyledavau. Svarbiausia, kad JAI reiketu to palaikymo, ir kad noretu kad JIS butu salia. Na o jei taip ner, tai ka as zinau, davatka vadinasi ir tiek...
(Dabar lauksiu kad kitaip mastancios kaltu prie kryziaus)

QUOTE(salve123 @ 2008 11 28, 23:32)
Nežinau, nežinau...kaip ten vyrai padeda..gal geba nuskausminti savo nerimo kupinais žvilgsniais..

Vat klausimu esme ir paraset. Svarbu kad vyras budamas kartu ne keltu didesne panika ("nerimo kupinais zvilgsniais") o padetu su ja susidorot.
Nepykit, bet tikrai kaip iskasenos kalbat. Taigi kas geriau pades susitvarkyt su visom baimem ir nerimu: Savas zmogus, ar svetimas personalas? O tai gal tas zmogus ne toks ir savas tada...

QUOTE(salve123 @ 2008 11 28, 23:49)

Kas per b...is tas "modifikuotas vyras"? cia tipo kalbat apie sita reikala?
Kazkaip nesijauciu baisiai modifikuotas, jei i asmeniskumus lyst. Zinojau kad gimdyme dalyvausiu dar nuo tu laiku kai pirmi slapi sapnai prasidejo. Zinojau kad vaiko mama bus ta, kuriai tas dalyvavimas bus reikalingas. Ir niekas smegenu neplove, kad tokios nuostatos issivystytu.

Na uzteks, privariau cia visa paklode blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 11 29, 07:18)

1.Nepykit, bet tikrai kaip iskasenos kalbat.

2.Taigi kas geriau pades susitvarkyt su visom baimem ir nerimu: Savas zmogus, ar svetimas personalas? O tai gal tas zmogus ne toks ir savas tada...

1.Nepyksim. bet....prisiminsim, taip sakant palauksim tinkamo momento biggrin.gif

2.O su antuoju punktu turiu sutikti.

Atsakyti
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 11 29, 07:18)
Galu gale jis yra tam, kad koki apsileidusi medika papurtyt, jei suda mals.

Iš ilgo teksto radau tik tokį pagrindimą vyrui būti gimdykloj. Visa kita - emocijos ir beletristika. Tai nėra blogai, tačiau jūs tas emocijas bandote įpiršti kitiems, nors gal jie jaučia kitokias.
Vaikyti gydytojus aišku yra geras dalykas. Tačiau vien dėl to tikria nedalyvaučiau operacijose. Bet pasedėt už durų - galima...
Atsakyti