Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dalyvavimas gimdyme

Apklausa: Apklausa tėčiams-ar dalyvavote gimdyme? (173 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mano vyras visa nestuma sakydavo kad nei uz ka nedalyvaus gimdime as jo ir neverciau. Bet kaip atejo laikas gimdyti jis isbuvo su manim visa laika uz tai as jam laaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Dalyvavo-puikus vyras...nedalyvavo-nelabai koks...nejuokinkit...gimdymas tęsiasi valandas...gyvenimas ilgiau...
Vyro dalyvavimas gimdyme yra tokia nereikšminga smulkmena...palyginus su visu tuo,kas prasidės po to...
Atsakyti
ar čia kas nors daro tragedija? tiesiog norima pasakytr kad čia taip pat naturalu kaip ir to vaiko darymas smile.gif
Atsakyti
Truputį ne į temą.Noriu antro vaiko,bet dalyvauti gimdyme nemalonu.Galima man pastovėti už- durų ,kol viskas vyks? Nes kitaip galiu pradėti bjaurėtis savo kūnu ir galvoti,kad jis neseksualus.Ar bus mane suprantančių ir palaikančių? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine @ 2008 08 18, 11:26)
Truputį ne į temą.Noriu antro vaiko,bet dalyvauti gimdyme nemalonu.Galima man pastovėti už- durų ,kol viskas vyks? Nes kitaip galiu pradėti bjaurėtis savo kūnu ir galvoti,kad jis neseksualus.Ar bus mane suprantančių ir palaikančių? g.gif  bigsmile.gif

Manau, truputi nusirašėte cool.gif Man aplamai, labai keista, kaip suaugę žmonės, nesugeba priimti kito žmogaus nuomonės.. Jei ji jau skiriasi nuo daugumos, besąlygiškai - esi glušas, švelniai tariant doh.gif Aš pvz. nenorėjau, kad gimdyme dalyvautų vyras schmoll.gif Ir seksualumas čia visai ne prie ko.. Nenorėjau ir tiek.. Jei būtų man jis po ranka pasipainiojęs per sąrėmius, aš jį turbūt arba gerokai apstaugusi būčiau, arba net šonkaulius praskaičiavusi blink.gif Nežinau kodėl, bet buvau tokia kupina pykčio doh.gif O masažo man išvis nereikėjo schmoll.gif Bandė mane pamasažuoti, bet pašokau, kaip elektros srove pakratyta.. |Taigi, sprendimas gimdyti be vyro, yra laaabai individualus dalykas.. Priežastys pas kiekvieną moterį vis kitos.. Beja, ir nedalyvavęs gimdyme, mano vyras yra puikus tėvas ir vertina mane kaip moterį.. Tai, kad brangiosios, ne pasistovėjimas gimdykloje tvirtina šeimą.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 08 18, 10:53)
Manau, truputi nusirašėte  cool.gif  Man aplamai, labai keista, kaip suaugę žmonės, nesugeba priimti kito žmogaus nuomonės.. Jei ji jau skiriasi nuo daugumos, besąlygiškai - esi glušas, švelniai tariant  doh.gif Aš pvz. nenorėjau, kad gimdyme dalyvautų vyras  schmoll.gif Ir seksualumas čia visai ne prie ko.. Nenorėjau ir tiek.. Jei būtų man jis po ranka pasipainiojęs per sąrėmius, aš jį turbūt arba gerokai apstaugusi būčiau, arba net šonkaulius praskaičiavusi  blink.gif Nežinau kodėl, bet buvau tokia kupina pykčio  doh.gif O masažo man išvis nereikėjo  schmoll.gif Bandė mane pamasažuoti, bet pašokau, kaip elektros srove pakratyta.. |Taigi, sprendimas gimdyti be vyro, yra laaabai individualus dalykas.. Priežastys pas kiekvieną moterį vis kitos.. Beja, ir nedalyvavęs gimdyme, mano vyras yra puikus tėvas ir vertina mane kaip moterį.. Tai, kad brangiosios, ne pasistovėjimas gimdykloje tvirtina šeimą.. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Aš irgi nenorėjau. Ir ne dėl seksualumo ar kitų visokių mandrių priežasčių. Nesuprantu, kam vyro ten reikia. Gimdykloje man reikėjo gydytojos ir akušerės.
Atsakyti
bla bla bla.... kuriu vyras nedalyvavo teiks kaip gerai aš taip ir norėjau , o kuriu dalyvavo sakys aš nesuprantu kaip galima be jo ir kaip jis man padėjo ir pan. pasaką be galo doh.gif
Atsakyti
Paskaiciau ir bloga pasidare verysad.gif prie ko cia neseksualumas, juk kalbam apie vaiko gimima, tai pats diziausias stebuklas, nuostabu kai abu tevai gali ji pamatyti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 18, 14:56)
bla bla bla.... kuriu vyras nedalyvavo teiks kaip gerai aš taip ir norėjau , o kuriu dalyvavo sakys aš nesuprantu kaip galima be jo ir kaip jis man padėjo ir pan. pasaką be galo doh.gif

Geras lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
cia tik mano nuomone

As visiskai nespaudziau savo vyro, jis tik zinojo kad as noreciau jo paramos gimdyme ( t.y. kad uz rankos palaikytu biggrin.gif ), ir nieko mes nesiruosem jokiose pamokelese nedalyvavom, mano vyro zodziai- kokios dar pamokeles ka ten jie tokio ismokins tongue.gif . Taigi ne jis , o akusere gimdyma priima. As manau kad kai artimas zmogus ( ir ne butinai vyras kitom padeda buti mama...) buvo salia as jauciausi saugesne, o vyro taigi niekas nevercia atsistoti priesais ir ziureti kaip vaikas lauk lenda blink.gif . Nors sake kad siek tiek mate bet tikrai nuo to niekas nepasikeite ir buvo labai laimingas, kai dave nukirpti virkstele, nes tikrai nesitikejo rolleyes.gif . As manau nesuprasciau to vyro kuris pasislykstetu ir as pasidaryciau jam nebeseksuali, gal santykiai netvirti buvo g.gif , bet cia tik mano pamastymai rolleyes.gif . Ir as nesuprantu kaip galima gedintis savo vyro, kad jis matys kaip tu asaroji, esi silpna, ar keiki visus. Tai jis turbut ir yra tik tavo vyras, o ne tavo gyvenimo draugas ( as manau jis visu pirma turi buti draugas, kuris tave ir kuri tu suprastum wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 25 rugpjūčio 2008 - 17:27
ax.gif cia siaip pamastymas biggrin.gif
rytoj man operuoja dantukus. Po operacijos busiu mazu maziausiai istinusiais zandais ax.gif maniskis taip pergyvena doh.gif dar labiau negu as tongue.gif kosmarus net sapnuoja.
Tai stai man labai idomu jo reakcija kai pamatys mane unsure.gif jei viskas gerai tai ir del gimdymo busiu rami biggrin.gif na del tos estetikos
4u.gif nes maniskis tai sake kad nores buti su manim ir padet biggrin.gif bet kaip vaikiukas lenda sake neziures.
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2008 08 07, 00:35)
Mano nuomonė tokia, kad gimdymas nėra kažkuo stipriai besiskirianti nuo ligos/skausmo/nelabai geros būsenos situacija, ir jeigu mes su vyrais būname jiems sergant, kenčiant ar liūdint, kodėl jie negali pabūti su mumis gimdymo metu, nušluostyti prakaitą nuo veido ar atnešti stiklinę vandens? Savo vyrą esu mačiusi labai nekokiam vaizde, vemiantį ir karščiuojantį, sulipusiais plaukais ir susigūžusį nuo šaltkrėčio po antklode. Ir vis tiek nešiau termometrą, vaistus, arbatą, stengiausi padėti. Lygiai taip pat man svarbiau gimdymo metu buvo ne tai, kad vyras žiūrėtų, kaip aš stanginuosi, bet kad būtų kartu su manim tas kelias valandas naktį, kai laukiau pilno gimdos kaklelio atsidarymo, negalėjau tverti iš skausmo ir baisiausiai norėjau gerti. Tiesą sakant, niekad po gimdymo nepaklausiau vyro, ar jam buvo šlykštu, ar daug ką matė mano tarpkojyje - niekad neiškilo tokie klausimai. Pati studijuodama mediciną dalyvavau ne viename gimdyme ir nemačiau kraujo upelių, kažkokių šleikščių dalykų, nepaisant to, kad stovėdavau tarp išskėstų kojų ir žiūrėdavau tiesiai TEN. O stovint galvūgalyje ar laikant ranką tikrai nedaug kas matosi, daugiau gal nupiešia fantazija. Man asmeniškai vaiko gimimas atrodė kaip stebuklas, nesvarbu, kad gimdavo man nei kiek neartimi vaikai. O moterys visai neatrodydavo negražios, nesvarbu, kad būdavo tikrai nekokios formos - tiesiog naujo žmogaus gimimas viską nupiešia kita spalva.

Bet, įtariu, vyrai gali turėti kitokį požiūrį, ir serganti žmona gali atrodyti tiesiog šlykšti ir negraži, o ne kenčianti, o gimdant gal svarbesnis lytinių organų vaizdas, nei pasirodanti savo sūnaus ar dukters galvutė. Tiesiog gal mes kitokie. Ir, kaip sakau, daug kas priklauso nuo fantazijos, nes gimdymo metu paprastai kraujas netyška į šalis smile.gif

puikiai parašėte 4u.gif
Atsakyti