Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mamos padeda vaikučams užmigti

Auginu du kleckiukus smile.gif dieną miega arba vežimėlyje lauke, arba tėvelių lovoje. jei vežimėlyje kartais pavežioju, kartais net to nereikia. jei lovoje, tai visi trys sukrentam, paglostinėju galvytes, ir jei nieko neskauda, tai gražiai užmiega wub.gif iš pradžių vargdavau supdama, paskui lb lengvai atpratinau thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazylei nuo nuotaikos priklauso. jei labai pavargusi, pavalgo ir uzmiega prie papulio wub.gif , o jei oziukai lenda tai reikia supti, prisiglaudziu prie saves, kokias 5 min panesioju ir vsio, vaikelis miega. o va mociute viena diena priziurejo tai sakiau turbut ne musu vaikas buvo g.gif , nei migdyt nereikejo nieko, pati uzmigdavo be jokiu supimu doh.gif
Atsakyti
o mes uzmiegam tik su mamos papuliu smile.gif
Atsakyti
o musu ritualas toks : paguldau i lovyte,duodu ciulptka, uzdengiu akytes su ranka, o su kita glostau galvyte.paskui atidengiu akytes ir glostau antakius ir galva biggrin.gif visada reik padet uzmigt nakties miego...
Atsakyti
Su amžiumi keitėsi ir vaikų poreikiai būti užmigdytais smile.gif Daugumą etapų praėjom: ir užmigimas prie krūties, ir supimas ant rankų, spyruoklinio čiužinio judinimas, intensyvus vežiojimas vežimėlyje, vežimėlio siūbavimas koja lotuliukas.gif. Labiausiai man patikdavo dukrą užmigdyti glostant jai plaukus ir masažuojant galvytę. O sūnui buvo etapas, kai užmigavo bučiuojamas lotuliukas.gif
Atsakyti
as saviske paguldau i lovyte, duodu ciupltuka, uzgesinu sviesa, pora min palaikau uz rankytes... ir viskas smile.gif
Atsakyti
apkabinu..priglaudžiu..
paliuliuoju susupta į dekiuką ..
paniūniuoju lopšinę.
Dukrytė irgi tuo metu niuniuoja savotiškai tongue.gif lotuliukas.gif
Vienu žodžiu mėgaujuosi tuom..nes visą diena dirbu verysad.gif
Šeip ji užmiega ir viena..Vyras nesupa jos tongue.gif

Tiesa..sutinku su posakiu, kad su amžiumi keičiasi ir migdymai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirka: 10 birželio 2009 - 10:47
o mes turim nuostabu migdymo buda thumbup.gif atsigulam kartu, susiglaudziam veidais, susikimbam rankutem ir klausomes mano tyliai niuniuojaos dainos... dainuoti kartais tenka ilgai ir nuobodziai, bet rezultatas dar niekada nenuvyle thumbup.gif
Atsakyti
na mano mazoji miega tetukiu ant pilvo o paskiu i lovyte ir labanakt dukriukai
Atsakyti
Aš dažniausiai supu ant rankų, jei nenori užsimerkti, bet dažnai trina akytes priglaudžiu lūpas prie kaktytės, mažius užsimerkia, taip kokią minutę pasupuoju ir jis ima snausti, o paskui ir užminga
Atsakyti
blush2.gif geda, bet papasakokit, kaip su tuo merliuku? Koks dydis? Kur ji deti? cia ant akyciu, ....kad tamsu butu?.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Deja deja, bet kol kas mums vienintele priemone, kuri padeda uzmigti yra supimas. Pries kiekviena miegeli priglaudziu savo lelyte prie krutines ir pasupu siek tiek. Vakarais dar ir lopsiniu padainuoju, tai irgi labai efektyviai padeda greiciau uzmigti.
Atsakyti