Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 07 01, 20:35)
Man aiškiausiai wikipedia sufleruoja (nors klausimas, ar teisingiausia  lotuliukas.gif ) - citrusai ir medis  blush2.gif

Chypre is a name used to describe a family (or concept) of perfumes, usually with a top note of citrus and woody base notes derived from oak moss and ambergris.

Sakyčiau, ne visai medis: woody base notes derived from oak moss and ambergris tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 07 01, 18:53)
Sakyčiau, ne visai medis: woody base notes derived from oak moss and ambergris tongue.gif

Pasitaisau tamsta mokytoja 4u.gif
Šipras = citrusai + ąžuolo kerpė + ambra g.gif

Apsijuoksiu, bet buvau 100 proc. įsitikinusi, kad ambra, kaip ir kerpės, kažkokiu būdu siejasi su medžiais (sakai ar pan. doh.gif). Turbūt pramušė asociacijos su gintaru) . O googlas visas mano senmergiškai romantiškas mintis išblaškė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 07 01, 20:27)
Givenchy very irresistible summer coctail

Ar panasus i paprasta Givenchy very irresistible?Turbut tik gerokai gaivesnis ar ne? g.gif
Atsakyti
ar kuriai teko susipazinti su Chopard Pink Wish Diamond? Ar jie kiek nors panasus su Wish? Tie roziniai skamba labiau vaisiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2008 07 02, 14:24)
ar kuriai teko susipazinti su Chopard Pink Wish Diamond? Ar jie kiek nors panasus su Wish? Tie roziniai skamba labiau vaisiniai  g.gif

Man tai jie visai nepanasus schmoll.gif Jeigu klasikinis Wish idomus ir gan neblogas kvapas, tai rozinis (bent jau man) yra visiskas nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 07 02, 14:19)
Ar panasus i paprasta Givenchy very irresistible?Turbut tik gerokai gaivesnis ar ne?  g.gif

nepasakyciau. man jie abu gaivus ir abu identiski g.gif nors raso, kad: Very Irresistible Givenchy Summer Cocktail for women, in pink, is a "twist of fresh rose grenadine, sparkling and chilled", and features notes of mint leaf, star anise, blackcurrant, rose, sandalwood and milky notes. g.gif na, as dabar neturiu senojo, kad galeciau palyginti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 liepos 2008 - 17:47
Sweikos meginos, jau gan senai kvepinuosi CK "Euphoria" kvepaliukais smile.gif jie man labai patinka, bet truputeli pabodo, gal rekomenduotumete kokio nors panasaus kvapo kvepaliukus? mirksiukas.gif nes nuejus i parduotuve susisuka galwa ir wisi kwapai atrodo wienodi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2008 07 02, 22:18)
jie man labai patinka, bet truputeli pabodo, gal rekomenduotumete kokio nors panasaus kvapo kvepaliukus? 

tai jeigu tau jie pabodo, tai kam nori vėl panašaus kvapo kvepalų? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai wa, noriu kazko panasaus, bet ne to pacio smile.gif
Atsakyti
Gal yra testavusiu ir galinciu palyginti YSL "Yvresse" ir "Yvresse Legere" ?
Atsakyti
Gal kam teko uostyti Cacharel Noa EDP? Ar labai skiriasi nuo įprastinių EDT, ar tai tik intensyvesnis EDT variantas?
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2008 07 02, 22:18)
Sweikos meginos, jau gan senai kvepinuosi CK "Euphoria" kvepaliukais  smile.gif  jie man labai patinka, bet truputeli pabodo, gal rekomenduotumete kokio nors panasaus kvapo kvepaliukus?  mirksiukas.gif  nes nuejus i parduotuve susisuka galwa ir wisi kwapai atrodo wienodi  ax.gif  blush2.gif

Nebepamenu, bet kazkas is Burberry, gal tas skudurinis London man panasiai nuskambejo g.gif
Atsakyti