Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(Gervela @ 2008 08 16, 19:15)
žinau aš šitą faivokloka, turiu mėginuką tongue.gif ne toks imbieras, kaip sakiau- cukruotas biggrin.gif o aš noooooriu žalio imbieroooo unsure.gif jaučiu, teks pačiai pasitarkuoti imbiero šaknies, užpilti grynu spiritu ir parauginti- gausis oridžinalūs vienetiniai kvepalai lotuliukas.gif

Bus is FAIRY serijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 08 16, 21:19)
Beje, mano sese sako, mate Sephora pardej kvepaliukus Sephora "Gingembre Citron Vert" (imbieras su zaliaja citrina),

oooo, jau geriau skamba bigsmile.gif daba greit uždarom Douglas Vilniuj ir atidarom Sephora bigsmile.gif

o jei rimtai, turbūt į tarpininkes reik kreiptis? g.gif
Atsakyti
O gal tau tiktu unisex'iniai Roger & Gallet Ginger Fragrant Waters? asmeniskai neuosciau, bet aprasymas gal ir nieko ax.gif
user posted image
The exotic unisex fragrance from Roger & Gallet, Gingembre, sparkling and bright, blooms in a sensual bouquet for both men and women. Inspired by the mysteries of oriental gardens, this luminous scent awakens the senses with headnotes of ginger, neroli and bergamot, heart notes of spices from faraway lands, and warm base notes of musk and precious woods
Papildyta:
QUOTE(Gervela @ 2008 08 16, 20:25)
oooo, jau geriau skamba bigsmile.gif daba greit uždarom Douglas Vilniuj ir atidarom Sephora  bigsmile.gif

o jei rimtai, turbūt į tarpininkes reik kreiptis? g.gif

Aga rolleyes.gif Kapeikas kainuoja, pabandymui visai nieko manau butu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 16 rugpjūčio 2008 - 20:28
QUOTE(F_A @ 2008 08 16, 21:27)
O gal tau tiktu unisex'iniai Roger & Gallet Ginger Fragrant Waters? asmeniskai neuosciau, bet aprasymas gal ir nieko

skamba neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Gervela, jei turėsi galimybę, pauostyk šiuos: BLV Absolute, Red - Giorgio Beverly Hills, Caron Eau de Reglisse, Krizia My Africa (bet gali būt saldoki, su vanile), Versace L'homme (vyriški, bet juose atseit - vienas nuostabiausių imbierų mirksiukas.gif ), Kenzo Ki Ginger, Jo Malone Nutmeg & Ginger, galų gale Kenzo Dramblys - ne imbierinis tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 16 rugpjūčio 2008 - 20:38
Caron Eau de Reglisse man tik citrusiniai.. Kaip intensyvus masinos gaiviklis..

Jo Malone galiu paziuret, nes ju cia yra pirkti smile.gif Nutmeg turetu kiek suteikti duminio charakterio.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 08 16, 20:41)
1. Caron Eau de Reglisse man tik citrusiniai.. Kaip intensyvus masinos gaiviklis..

2. Jo Malone galiu paziuret, nes ju cia yra pirkti smile.gif Nutmeg turetu kiek suteikti duminio charakterio.

1. Na jo, kai kuriems dar muilu jie užneša tongue.gif tongue.gif

2. O man tai nutmeg ne tik dūmų kvapo, bet ir savotiško saldumo suteikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 08 16, 21:37)
Gervela, jei turėsi galimybę, pauostyk šiuos:

galų gale Kenzo Dramblys - ne imbierinis tau?

ačiū už konsultaciją drinks_cheers.gif

dramblys man aplamai nepatinka - šlapių maurėtų pelkių aromatas blush2.gif
Atsakyti
http://www.englishha...u-de-parfum/31/
Situos gal isbandet?
Atsakyti
nežinau, ar pataikiau temą savo klausimui 4u.gif
ar yra kurioj nors Vilniaus Sarmoj (ar panašioj įstaigoj ax.gif ) Dior Dolce Vita EDP? narandu... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Lebesgue @ 2008 08 17, 22:41)
nežinau, ar pataikiau temą savo klausimui  4u.gif
ar yra kurioj nors Vilniaus Sarmoj (ar panašioj įstaigoj  ax.gif ) Dior Dolce Vita EDP? narandu... cray.gif

O ką, tik EDT randi? g.gif Nu nueik į Akropolio Kristę, Douglas'ą ir dar patarčiau į Gedo prospekte esančią Didžiąją Kristianą - ten asortimentas didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 17, 22:51)
O ką, tik EDT randi?  g.gif Nu nueik į Akropolio Kristę, Douglas'ą ir dar patarčiau į Gedo prospekte esančią Didžiąją Kristianą - ten asortimentas didesnis.

akropolio ir gedimino pr. kristianose tikrai nėr sad.gif
Atsakyti