Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai - bendra tema

QUOTE(BlackDee @ 2008 08 20, 22:37)
Radau įdomią analizę  (anglų kalba), per kiek laiko sunaudojami kvepalai (ir visos kolekcijos)  bigsmile.gif
Nesuprantačioms angliškai, pateikiu lentelę, iš kurios galima pasidaryti išvadas  biggrin.gif
Buteliuko dydis / Papurškimų skaičius/ Per kiek dienų susinaudos buteliukas:
user posted image

Man rods biški neteisinga lentelė 4u.gif pas mane kažkaip greičiau rodos baigias, nors ir daugiau nepurškiu..
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 08 21, 09:18)
Man rods biški neteisinga lentelė 4u.gif pas mane kažkaip greičiau rodos baigias, nors ir daugiau nepurškiu..

Tai atrodyti visaip gali biggrin.gif Man pėvėzė atrodo, kad mano turimi resursai nė kiek nemažėja, nors kvėpinuosi kasdien, ir po kelis kartus g.gif Net nepamenu, kada paskutinį kartą išpurškiau butelaitį iki dugno rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 21 rugpjūčio 2008 - 08:23
Man toks klausimėlis iškilo- ar labai skiriasi Guerlain Insolence ir My insolence kvapas? Ir dar kaina? Pastebėjau, kad SM išparduotuvėje labai skiriasi Insolence ir My insolence kaina, kažkada užmačiau, kad talpa ta pati, o skirtumas 100 litų.... ar tikrai jų kainos taip skiriasi, ar čia nuo pardavėjos priklausė mastau.gif
Atsakyti
Cikadele, patys kvapai Insolence ir My Insolence pakankamai skirtingi. Pirmasis praktiškai pudrinis, saldus našlaičių monoaromatas, o My Insolence - pudruotos avietės, vaisiai, gėlytės, lengvesnis, ne toks gilus.
Dėl kainų nepagelbėsiu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri galetumete trumpai pasisakyti apie La Prairie Silver Rain kvepalus..ar gerai jie laikosi..laukiu parkeliaujant,pirkau ant nematuskiu.. unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 08 21, 22:22)
Gal kuri galetumete trumpai pasisakyti apie La Prairie Silver Rain kvepalus..ar gerai jie laikosi..laukiu parkeliaujant,pirkau ant nematuskiu.. unsure.gif  smile.gif

Mano nuomone tai drasus zingsnis pirkti siuos kvepalus ant nematuskiu smile.gif As turiu meginuka tai testavau kelis kartus ant rieso,iskart pasakau nemoku aprasyt kvapu,bet sie man patiko,is pradziu lyg ir vaistais trenke bet kai nurimo man pasirode toks mistiskas,biski provokuojantis kvapas,laiko ilgai,diena jeis nesikvepinciau tik vakare

Tikiuosi kad tau patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2008 08 21, 23:42)
Mano nuomone tai drasus zingsnis pirkti siuos kvepalus ant nematuskiu  smile.gif As turiu meginuka tai testavau kelis kartus ant rieso,iskart pasakau nemoku aprasyt kvapu,bet sie man patiko,is pradziu lyg ir vaistais trenke bet kai nurimo man pasirode toks mistiskas,biski provokuojantis kvapas,laiko ilgai,diena jeis nesikvepinciau tik vakare

Tikiuosi kad tau patiks  smile.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif nuraminai,,man pasirode pagal aprasyma turetu buti skaidrus kristolinis kvapas,bet ,jei jau sakai,kad tik vakarui tinkamas,tai tikriausiai suklydau.. doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianele-75: 21 rugpjūčio 2008 - 21:57
Man tai Silver Rain visiškai nepadarė įspūdžio, eilinis saldintas vandenėlis, visiškai paprastas, nieko įdomaus ax.gif vasarinis purškalas, vakarui tikrai tokio nenaudočiau, tik kokiam pajūry, kur tinka lengvi saldūs arba gaivūs neįpareigojantys kvapai ax.gif

jep, nosys- skirtingas dalykas biggrin.gif
Atsakyti
Vat kaip buna,na kaip mano nosis nesudetingus kvapus megsta Silver Rain man jau rimti biggrin.gif

Kaip sakau tikiuosi Jums patiks nes tikrai mes kiekviena skirtingai uzuodziam smile.gif
Atsakyti
Va tas ir yra, kad ir mes, ir musu nosys skirtingos. Buvau siandien vietinej Kristutej. Ta pacia proga pauostinejau. Bet nieko nenorejau. Netgi, jei ir moketi nebutu reikeje.Nors tik naujienas paziurejau.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 22, 01:44)
Va tas ir yra, kad ir mes, ir musu nosys skirtingos. Buvau siandien vietinej Kristutej. Ta pacia proga pauostinejau. Bet nieko nenorejau. Netgi, jei ir moketi nebutu reikeje.Nors tik naujienas paziurejau.

O kas naujo mūsų Kristianoj? Senai bebuvau, gal verta užsukti? g.gif Ir dar norėjau paprašyt, gal kas galit apibūdint Cristobal Balenciaga kvapą? Nesenai užsisakiau visai jų neuosčius, galvoju rudeniui bus pats tas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikutė: 22 rugpjūčio 2008 - 07:44
QUOTE(Monikutė @ 2008 08 22, 09:39)
O kas naujo mūsų Kristianoj? Senai bebuvau, gal verta užsukti? g.gif Ir dar norėjau paprašyt, gal kas galit apibūdint Cristobal Balenciaga kvapą? Nesenai užsisakiau visai jų neuosčius, galvoju rudeniui bus pats tas ax.gif

Labas.
Turiu.Ir matau, mes vienam mieste. Jei labai smalsu , galima pagalvoti kaip galetum pabandyti.
Jei nepatiktu, bent jau gavusi galetum neispakuoti.
Atsakyti