Stengiuosi naudoti skysta skalbikli, kudikeliu skalbdavau su Neutral, dabar jau naudoju ivairius, bet labai erzina kvapas; labaiusiai patinka lietuviski Ringuvos mulo drozles ir skystas skalbiklis Balance

as viska skalbiu su Neutral, nes pasirodo mazajai alergija nuo bet kokiu kitu milteliu

mums jau metukai, tai skalbiu su visais, siuo metu su Persil ir viskas gerai

Man labiausiai patinka skystas sklabiklis.
Isbandziau ekologiska SONETT - man labai patiko, perku jau antri metai, skalbiu visos seimos rubus. Man asmeniskai patinka, kai skalbiniai siek tiek kvepia, tai imu kur su levandom (ten berods eterinio truputi deta) -
Ir kaina tikrai normali - bandziau lyginti su visokiais Arieliais - tai vieno skalbimo (na kur ant pakuotes nurodo, kiek skalbimu uztenka) kaina nlb skiriasi. Aisku kaip kur pirkti - as perku is importuotoju - holos.

Isbandziau ekologiska SONETT - man labai patiko, perku jau antri metai, skalbiu visos seimos rubus. Man asmeniskai patinka, kai skalbiniai siek tiek kvepia, tai imu kur su levandom (ten berods eterinio truputi deta) -

Ir kaina tikrai normali - bandziau lyginti su visokiais Arieliais - tai vieno skalbimo (na kur ant pakuotes nurodo, kiek skalbimu uztenka) kaina nlb skiriasi. Aisku kaip kur pirkti - as perku is importuotoju - holos.
Sveiki. Siūlau rinktis AMWAY miltelius kūdikiams. Mano dukrelė yra labai alergiška, tai labai tinka. Jie yra ekologiški, beveik bekvapiai. Kol skalbiau su parduotuviniais milteliais turėjome labai didelių problemų su oda. Ir šiap nuostabi visa produkcija
. Galiu pakonsultuoti plačiau ir padėti įsigyti nebrangiai. Kreipkitės
.

QUOTE(marsele @ 2011 03 01, 15:51)
Man labiausiai patinka skystas sklabiklis.

kas tai per SONETT?
na kadangi mes gyvename ne lietuvoje, tai busimajai
pirkom specialius skalbimo miltelius ir minkstikli specialiai skirtus vaikam firmos Fairy NON-BIO MILTELIUS
idomu lietuvoje yra non-bio milteliu
nes su paprastais tai vaiko drabuzelius eskalbciau
dar alergija kokia pasigaus

QUOTE(EMA12 @ 2011 03 03, 13:44)
Sveiki. Siūlau rinktis AMWAY miltelius kūdikiams. Mano dukrelė yra labai alergiška, tai labai tinka. Jie yra ekologiški, beveik bekvapiai. Kol skalbiau su parduotuviniais milteliais turėjome labai didelių problemų su oda. Ir šiap nuostabi visa produkcija
. Galiu pakonsultuoti plačiau ir padėti įsigyti nebrangiai. Kreipkitės
.

Amway ne ekologiski,prasom neklaidinti zmoniu,gerbiamoji

Amway milteliu sudetis anaiptol nera gera ir tikrai alergiskiems netinkami!!!
O visa likusi produkcija irgi nera geru sudeciu-dezodorantai su aliuminio druskomis,pastos su fluoru ir sampunai su SLS,glycoliais ir parabenais-visu slamstu,kurio zmones stengiasi isvengt.Nervina,kai Amway yra vadinama ekologiska.
Ekologisku skalbikliu galima rasti PC ir mazose eko parduotuvese,jie sertifikuoti arba draugiski aplinkai.Tai butu Sonett,AlmaVin,E.D.L,L`Arbre Vert,Sadosan,Earth Friendly, Klar, Ecover,BioD,Green Force,Muilo Riesutai
Man net Neutral atrodo patikimesni uz Amway

QUOTE(hegs @ 2011 03 07, 20:59)
na kadangi mes gyvename ne lietuvoje, tai busimajai
pirkom specialius skalbimo miltelius ir minkstikli specialiai skirtus vaikam firmos Fairy NON-BIO MILTELIUS
idomu lietuvoje yra non-bio milteliu
nes su paprastais tai vaiko drabuzelius eskalbciau
dar alergija kokia pasigaus 

Tik jau ne su Fairy,kiek nuoj u alergiju jau buvo ne vienam vaikui,niekada neplauciau mazucio vaiko su jais

Draugams uz pakvietima sekmadienio pietums,galvojau ka praktisko padovanoti ju seimai su 2 vaikuciais. užtikau miltelius Lena colour, pirmą kartą jų parsivežiau iš kelionės, patiko, surizikavau paimti ir pas mus, LT. Tiko mano jautriai odai, skirti ir vaikams, tik nežinau ar kūdikiams, reiktų instrukciją paskaityt, rekomenduoju. Nebrangu, nėr ko lygint su garsiais, kur mokam ir už vardą..arba taip vadinamais ekologiškais, kur antkainiai kosminiai...
QUOTE(Apache @ 2011 03 10, 10:19)
Tik jau ne su Fairy,kiek nuoj u alergiju jau buvo ne vienam vaikui,niekada neplauciau mazucio vaiko su jais 

visi pazystami naudojo ir jokios reakcijos nebuvo