Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Pritariu mamytėms, kurios naudoja AMWAY. Man milteliai super thumbup.gif , nei beria nei alergizuoja. Patinka ir baliklis jų. Dėmetus merkiu į baliklį ir vargo nematau. O sk.m. vaikiškų dėmių neima tikrai-patirtis. Ar skalbiu aukštoje ar žemoje temp... schmoll.gif
bet aš irgi už ekologiškumą thumbup.gif
p.s. kaimynė savo vaikų drabužėlius kalbė su parduotuviniais kažkokiais, bet gerais-brangiais, vistiek alergizuodavo. Pasiūliau AMWAY išbandyti-liko labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo naudojam įprastus skalbimo miltelius,jokių ten spec nepirkau.Ir jokių alergijų vaikui,juo labiau saugai nuo visko,juo paskui visokių bėdų atsiranda ax.gif
Atsakyti
Is pradziu naudojom Neutral, visai patiko, bet kainele... doh.gif Dabar jau gera pusmeti skalbiu skalbimo rutuliu. Ir sveikiau, ir naturaliau, ir pinigeliu nemazai susitaupo thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi naudojam skalbiamas sauskelnes, skalbimo buna daug, tai kaina labai aktuali pasidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
as naudiju skystus ekologiskus skalbiklius.. sonett, almawin etc...
kai neiperku ju tai ringuvos balance neutral, bet jie neekologiski
Atsakyti
Naudoju "Bobas" miltelius. Buvau perejus prie paprastu skalbimo milteliu, bet mane erzino tie visi sintetiniai milteliu kvapai, kazkaip nepatinka man, kai kudikis taip kvepia ax.gif Grizau vel prie "Bobas" biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažės jautri oda, turėjo atopinį dermatitą, tai naudoju muilo drožles Ringuva. Nors ir ne tam skirta, dedu į automatinę mašiną, puikiai skalbia.
Bobas, skystas Neutral palikdavo dėmes.
Atsakyti
Neutral thumbup.gif
Atsakyti
naudoju GNLD. Perkuosi, nes Mazajai atopinis dermatitas.
Atsakyti
neutral
Atsakyti
Mes naudojam Bobas smile.gif
Atsakyti
Neutral, Bobas.
Atsakyti