Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo milteliai

Nuo gimimo naudojam Bobas miltelius. Neutral minkstikli.
Atsakyti
o mes nuo pat gimimo Dreft Sensytive ir juokios alergijos (nuo paprastu Arieliu, Persilu,t.t isberia) ir drabuzeliai puikiai atrodo, minkstuciai, spalvos ryskios, neissitempe !!!
Atsakyti
o mums jau greit metukai ir galvoju nusipirkti Tide sensitive skalbimo miltukus, gal kas bande ar neberia vaikucio ir ar tikrai gerai skalbia?
Atsakyti
As skalbiu su muilo riesutais smile.gif Visai jie man patinka ir ilgam uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indust @ 2011 01 17, 14:30)
As skalbiu su muilo riesutais smile.gif  Visai jie man patinka ir ilgam uztenka smile.gif

Muilo riešutai doh.gif pirmą kartą girdžiu,kas tai per? blush2.gif Mes skalbiam su DREFT šampuniuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dita09 @ 2010 12 13, 17:29)
naudoju GNLD. Perkuosi, nes Mazajai atopinis dermatitas.

O kas tai per milteliai blush2.gif gal galima plačiau ax.gif
Mums ta pati bėdelė verysad.gif
Atsakyti
Mums jau metukai ir jau senokai skalbiu su paprastais vokiškais Persil.
Atsakyti
Naudojom Neutral, veliau paprastus, prasidejo alergija, grizom prie Neutral smile.gif
Atsakyti
Mes naudojam Neutral'i
Atsakyti
Su vyresnele naudojom Bobas miltelius. Geri tikrai. Lb gerai skalbe. Su maziuke nusprendziau isbandyti Neautral,nes sios produkcijos prausimosi priemones naudojam dukrytei,tad lb dziaugiuosi,skalbia nerealiai gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam muilo riesutus ir ekologiska Bio-D skysta skalbikli.
Mane pykina tas pigios sintetikos kvapas,kuris palieka isskalbus arieliais,persiliais ir kitu panasiu š....,nesvarbu is kur jis is vakaru lotuliukas.gif ar is rimi doh.gif
Atsakyti
Mamytės, nenaudokite vaikų (o ir savo) rūbelių skalbimui miltelių 4u.gif Reikalinga labai labai daug vandens, kad išplaut jų likučius iš rūbų (čia panašiai kaip su fairy indų plovikliu, jo greit nenuplausi nuo indų). Skystieji skalbikliai išsiskalauja daug greičiau 4u.gif Nenorime, kad likę miltelių likučiai nuolatos erzintų odą mirksiukas.gif Bet, žinoma, pasirinkimui laisvė 4u.gif
Atsakyti