Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

man mano atsiejo 1400lt.nes norejau,kad butu nauja.nes kai matavausi pastebejau,kad sijonas kai kur yra iplises nors ir rauktas bet as vistiek pastebejau.tai dar kai paklausiau ar ja nomuos ir sake,kad taip.tai susitarem kad uzsakys nauja tik aisku pasake,kad ir kaina bus didesne,nes siaip butu kainave tik 800lt. ax.gif
Atsakyti
katyteee,
nesuprantu ko tu uzsipuolei moshke su mally. juk pati sakei, kad nuomosi tokia kokia bus grazi tau, tai juk moshkei jos suknute irgi grazi jai ir nusispjaut moshkei, kad ji negrazi tau. man grazi moshkes suknute, nes man negrazu tos pustos suknios, man graziau paprastos, kuklios suknutes.
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 10 01, 13:27)
katyteee,
nesuprantu ko tu uzsipuolei moshke su mally. juk pati sakei, kad nuomosi tokia kokia bus grazi tau, tai juk moshkei jos suknute irgi grazi jai ir nusispjaut moshkei, kad ji negrazi tau. man grazi moshkes suknute, nes man negrazu tos pustos suknios, man graziau paprastos, kuklios suknutes.

nu nieko as neuzsipuoliau, as tiesiog isakiau savo nuomone apie sukenliu siuvimasi ir kainas. moshke uzsipuole ant manes, kad as kisu nosii kitu piniginius reikalus, o juk mes kalbam sitoj temoj apie sukniu kainas. tai kas cia ka uzsipuole?
beje, as bandziau pasakyti, kad man suknes grozis yra ne tame, kad ji vienintele pasaulyje...
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 10 01, 13:27)
katyteee,

beje nemanau kad savo nuomones issakymas yra uzsipuolimas..
beje pastebejau, jei neplauki cia forume pasroviui...tai jau esi visiems negera...
as moku primti kritika, tik nezinau ar kiti tai moka...
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 10 03, 17:48)
nu nieko as neuzsipuoliau, as tiesiog isakiau savo nuomone apie sukenliu siuvimasi ir kainas. moshke uzsipuole ant manes, kad as kisu nosii kitu piniginius reikalus, o juk mes kalbam sitoj temoj apie sukniu kainas. tai kas cia ka uzsipuole?
beje, as bandziau pasakyti, kad man suknes grozis yra ne tame, kad ji vienintele pasaulyje...

kiekvienas groži supranta savaip, ir ner ko cia toliau testi tokias bereiksmias diskusijas, o be to cia tema ne apie sukneles grozi o apie jos kaina thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 10 03, 17:48)

Katytee, tik nesupyk, bet man asmeniskai, bei kaip pastebejau visiems kitiems siame forume yra aktualu, kad suknele butu orginali, nuostabu jeigu vienetine, nes: mes negalime sau leisti pirkti vienetiniu rubu kiekviena diena (dauguma is musu smile.gif), todel norime bent tokia nerealiai svarbia proga savo gyvenime pasipuosti, kazkuo kas yra special for us. Jus ne veltuj zvaigzdes rengiasi vienetiniais dizaineriu apdarais, kiek tik isgali, o per vestuves mes visos norime buti truputi zvaigzdes...
Manau ir tu nesirengtum sukneles, tokios kokia pvz. vilkejo tavo sesuo, kad ir kokia grazi ji butu...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 10 03, 18:09)
Katytee, tik nesupyk, bet man asmeniskai, bei kaip pastebejau visiems kitiems siame forume yra aktualu, kad suknele butu orginali, nuostabu jeigu vienetine, nes: mes negalime sau leisti pirkti vienetiniu rubu kiekviena diena (dauguma is musu smile.gif), todel norime bent tokia nerealiai svarbia proga savo gyvenime pasipuosti, kazkuo kas yra special for us. Jus ne veltuj zvaigzdes rengiasi vienetiniais dizaineriu apdarais, kiek tik isgali, o per vestuves mes visos norime buti truputi zvaigzdes...
Manau ir tu nesirengtum sukneles, tokios kokia pvz. vilkejo tavo sesuo, kad ir kokia grazi ji butu...

na as dar karta pabreziu: man suknes grozis ne tame kad ji vienintele pasaulyje...tiesiog ji turi buti man grazi ir miela..turi tikti man...
000189.gif jau
na asiku tokios pacios kaip mano drauge ar sese (kurios neturiu) nevilkesiu...bet tai nereiksia kad negalima vilketi tos kuri kazkada buvo vilketa kazkieno..ai nu uzteks...kalbam apie kainas...
Atsakyti
Mano suknute man atsiejo 700 Lt. Suknele thumbup.gif Is pirmo zvilgsnio supratau, kad ji man skirta. Viena kart deveta, o radau per interneta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 10 04, 16:21)
na as dar karta pabreziu: man suknes grozis ne tame kad ji vienintele pasaulyje...tiesiog ji turi buti man grazi ir miela..turi tikti man...
000189.gif jau
na asiku tokios pacios kaip mano drauge ar sese (kurios neturiu) nevilkesiu...bet tai nereiksia kad negalima vilketi tos kuri kazkada buvo vilketa kazkieno..ai nu uzteks...kalbam apie kainas...

budama paaugle sakydavau, kad nenuomosiu sukneles, o siusiuosi ar pirksiu ir laikysiu simta metu namuose, nes tai tokia Ipatinga proga... doh.gif
Veliau... norejosi visiskai neipatingos, netortines paprastos sukneles... rolleyes.gif
O dabar, kai ta diena ant nosies, tai suknele bus tortine bet su skoniu... drinks_cheers.gif Nuomota ir... netgi nera svarbu, ar as busiu pirma, ar penkta. Svarbu net ne kaina, o tai, kad ji butu MAN miela... wub.gif
Bet kadangi as jau kaip ir beveik issirinkus keleta variantu, visi jie dar nedeveti ir kainuoja nuo 700 iki 900 Lt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano suknelė irgti buvo nuomota ir kainavo ji man 500 Lt.
Aš labai ja džiaugiausi ir tik pasimatavus supratau kad tai JI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2005 10 06, 12:39)
Mano suknelė irgti buvo nuomota ir kainavo ji man 500 Lt.
Aš labai ja džiaugiausi ir tik pasimatavus supratau kad tai JI thumbup.gif

Paule, simpatiska suknute. rolleyes.gif Tik as sau tai be spalvotu detaliu nuomosiuosi. Bet Taviskes modelis grazus. rolleyes.gif
Man irgi atrodo nesvarbu, ar ji jau buvo uzsideta, jei atrodo thumbup.gif . Be to, dauguma paneliu nera tokios ekspertes, kad butu tikros, ar dedasi pirma karta. Juk tas sukneles isvalo, sutvarko. Na, nebent kuri yra prietaringa. Bet... man tai nera svarbu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paule, simpatiska suknute. rolleyes.gif Tik as sau tai be spalvotu detaliu nuomosiuosi. Bet Taviskes modelis grazus. rolleyes.gif
Man irgi atrodo nesvarbu, ar ji jau buvo uzsideta, jei atrodo thumbup.gif . Be to, dauguma paneliu nera tokios ekspertes, kad butu tikros, ar dedasi pirma karta. Juk tas sukneles isvalo, sutvarko. Na, nebent kuri yra prietaringa. Bet... man tai nera svarbu... drinks_cheers.gif
Atsakyti