Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

as siandien uzejau i savo siuvykla sijona pataisyti, o ten, pasirodo, persitvarke i vest. ir prog. rubu siuvykla ir nuoma. klausiu, kada turesit daugiau sukneliu, ateiciau pasimatuoti, o ji sako, ateik, ismatuosim, pasiusim kokios noresi, o paskui paliksi pas mus nuomai...tai kaip ir man kainuotu nuoma 800lt...beto, suknele butu nauja ir tiksliai ant manes... rolleyes.gif nors siaip as pries siuvima, nes sunku bus parduoti, o cia liktu nuomai... g.gif nezinau, reikia pagalvoti g.gif
reikes zygius per salonus daryti, issimatuoti, modeliuka nusiziureti mirksiukas.gif

siaip man nera labai jau svarbu, ar suknele nauja, ar padeveta, svarbiausia, kad tiktu ir patiktu biggrin.gif

ir ar ji vienetine, ar jau labai orginali...brangi ar pigi...manau, cia kaip kam, ir nereikia pikti uz kitokia nuomone, arba kritikuoti, jei tau nepatinka kito grozio supratimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinaa: 06 spalio 2005 - 11:29
Sauniai pasakyta thumbup.gif
Mano pazistama irgi siuvosi suknute, nue bet tokia grazia wub.gif Veliau nuomai paliko smile.gif Ir kaina prieinama buvo. As irgi galvojau apie toki varianta, bet radau savaja wub.gif
Atsakyti
as irgi siuvausi ir palikau nuomai, perejau per salonus radau panasu kas man tinka, bet tokio pat kokio as noriu nebuvo, tada pas siuveja ir pasiuvo tikrai liuks, buvau patenkinta.
Atsakyti
Taigi, mano vestuves ivyko liepos 1d. ir suknia spejau pasisiuti, kainavo 500Lt, viskas labai gerai buvo, tik kad siuveja dar studente pusiau, tai ant sesijos pataikiau pas ja - ir sukne gavau tik vestuviu isvakarese 23val vakaro!!!! cry.gif Nu bet gavau... ir visiem labai patiko, dar labiau nei man... 4u.gif Jei iseis - idesiu ntr.
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2005 10 13, 16:21)
Taigi, mano vestuves ivyko liepos 1d. ir suknia spejau pasisiuti, kainavo 500Lt, viskas labai gerai buvo, tik kad siuveja dar studente pusiau, tai ant sesijos pataikiau pas ja - ir sukne gavau tik vestuviu isvakarese 23val vakaro!!!!  cry.gif  Nu bet gavau... ir visiem labai patiko, dar labiau nei man... 4u.gif  Jei iseis - idesiu ntr.

neikelsi, nes reikia surinkti 100 zinuciu..atsiusk man, as ikelsiu biggrin.gif
430008@one.lt
Atsakyti
Mielosios, o gal jūs žinote ir galite pasakyti, kiek kainuotų suknytę vestuvėms pirkti, nes daugiausiai tai čia apie nuomos kainas eina kalba. Ir gal žinote kur galima būtų rasti nusipirkti kokį katalogą vestuvinį, šiap idėjoms pasisemti smile.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2005 10 27, 16:07)
Mielosios, o gal jūs žinote ir galite pasakyti, kiek kainuotų suknytę vestuvėms pirkti, nes daugiausiai tai čia apie nuomos kainas eina kalba. Ir gal žinote kur galima būtų rasti nusipirkti kokį katalogą vestuvinį, šiap idėjoms pasisemti  smile.gif
Ačiū

Sveika prisijungusi, ziurint kur pirksi manau kad turguje galima iki 1000Lt rasti, per salona kainos turbut nuo kokiu 1500Lt. O vestuviniu ideju tai internete geriausia semtis, kazkaip didziuosiuse prekybos centruose neradau jokiu katalogu apart Vestuviu idejos is Sodo spalvos zurnalo serijos, tai ten vien apie geles kalbama.
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2005 10 27, 15:24)
Sveika prisijungusi, ziurint kur pirksi manau kad turguje galima iki 1000Lt rasti, per salona kainos turbut nuo kokiu 1500Lt.  O vestuviniu ideju tai internete geriausia semtis, kazkaip didziuosiuse prekybos centruose neradau jokiu katalogu apart Vestuviu idejos is Sodo spalvos zurnalo serijos, tai ten vien apie geles kalbama.

Mano dvi drauges pirko sukneles turguj tai sake sukneles iki700lt cia jau max. kaina o salonuose ivairiai bet su tukstanciu tikrai neissiversi schmoll.gif as pati pirkau suknele salone tai daug visokiausi yra bet pasakai daug maz kaina kokia gali isleiti suknelei o jie jau parenka pagal tavo nora ir galemybes smile.gif
Atsakyti
Man kaip Naktinukės suknė patiko thumbup.gif pirma pūsta suknelė, kuri man patiko - ne re ali thumbup.gif ir fotografas labai geras. Gal galima jo tel. Nr. gaut?
Atsakyti
dei, aš irgi norėjau pirkti, bet vilniaus salonuose be 4000 lt. nieko padoraus nemačiau. Žodžiu, nusprendžiau siūtis, sakė už kokius 2000 jau super super padarys. Bet nežinau, ar čia atseit labai pigu, ar labai brangu, ar normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2005 10 27, 14:07)
Mielosios, o gal jūs žinote ir galite pasakyti, kiek kainuotų suknytę vestuvėms pirkti, nes daugiausiai tai čia apie nuomos kainas eina kalba. Ir gal žinote kur galima būtų rasti nusipirkti kokį katalogą vestuvinį, šiap idėjoms pasisemti  smile.gif
Ačiū

kainos kaimuose nuo 600, mieste jau nuo 1500 Lt. Čia Klaipėdoj
Atsakyti
QUOTE(Girl from Ipanema @ 2005 11 17, 16:11)
dei, aš irgi norėjau pirkti, bet vilniaus salonuose be 4000 lt. nieko padoraus nemačiau. Žodžiu, nusprendžiau siūtis, sakė už kokius 2000 jau super super padarys. Bet nežinau, ar čia atseit labai pigu, ar labai brangu, ar normaliai smile.gif

čia jau reiktų pamatyti tavo suknelės modeliuką
Atsakyti