Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(lijo @ 2005 10 31, 22:10)
Man kaip Naktinukės suknė patiko thumbup.gif  pirma pūsta suknelė, kuri man patiko - ne re ali  thumbup.gif  ir fotografas labai geras. Gal galima jo tel. Nr. gaut?

Nenoriu būti įžuli ir prisiimti sau visus laurus, bet čia gal apie mane kalba ėjo? blush2.gif ax.gif Nes aš nuotraukų puslapyje Naktinuke užsivadinusi, o supermamoj lygtais tokios ir neradau blush2.gif . Tai jei apie mane kalba ėjo, žinoma, kad kad negaila fotografo kontaktų: 8-699-83579 (Anatolijus Samoilenko).

Ir ačiū už komplimentus 4u.gif , jei čia apie mano suknelę kalba ejo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 11 17, 17:00)
Nenoriu būti įžuli ir prisiimti sau visus laurus, bet čia gal apie mane kalba ėjo?  blush2.gif  ax.gif Nes aš nuotraukų puslapyje Naktinuke užsivadinusi, o supermamoj lygtais tokios ir neradau  blush2.gif . Tai jei apie mane kalba ėjo, žinoma, kad kad negaila fotografo kontaktų: 8-699-83579 (Anatolijus Samoilenko).

Ir ačiū už komplimentus  4u.gif , jei čia apie mano suknelę kalba ejo  blush2.gif  biggrin.gif

AsIrTu tikrai gerai zinau sita fotografa biggrin.gif pasaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ash ir ji norejau uzsisakyti savo vestuvems, bet jis nuo to laiko kai dirbo vilijampolej issikele kirut kol ash Londone gyvenau ir neberadau jo, o kai radau jis jau buvo uzsakytas cry.gif
Atsakyti
sveikutes, as tikruju nelabai suprantu, ko tie salonai taip branginasi. ax.gif Asmeniskai buva nuejus i poras saitu ir suknelu kainos prasideda nuo 300$. o visu giriamos magie sorrento suknios nuo 700$. Nesuprantu kam tada uz nuoma moketi 1000 ar net kaip kazkas minejo 2500lt. jei nuomos salonai is tkruju tokie brangininkai, jauciu suknele teks pirkti is gamintoju, o paskui parduoti turbut, jei nebus gaila skirtis su tokia grozybe blush2.gif
as jau nusiziurejau viena labai grazia uz 400$. tai iseitu tk mazdaug vidutine nuomos kaina. ka jus merginos manot g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Na, čia kiek žmonių, tiek nuomonių, tikriausiai. Vienos nori super prabangios suknelės, kokios pačios tikrai neįpirktų, nes ne visų finansai tai gali leisti. Tai ir moka geriau jau didesnius pinigus už nuomą, negu kad paskui gailėsis, kad negalėjo sau leisti tokios suknelės, apie kokią visą gyvenimą svajojo.... O kitos, priešingai, nori paprastutės, kuklutės suknytės, kokios dar ir ne kiekvienoj nuomoj rasi. Tai tokios ir pasiryžta įsigyti ir turėti tokią savo (kartais dar priderindamos tą suknelę kitokioms progoms). O su tuo pirkimu irgi atsargiai reikia būti - neretai ilgą laiką paskui merginos taip ir negali parduoti savo tos suknelės. Žodžiu, reikia pačiai pasvarstyti visus už ir prieš, ar norėsi tą suknelę visą gyvenimą spintoje laikyti (tik vargu, kad dukra, praėjus 20 metų tikrai norės ją užsivilkti)...
Atsakyti
na bet kazin, ar daud nuomos salonu nuomoja sukneles, kainuojancias daugiau, negu 3000-4000 lt, ta nuoma sudaro du trecdalius kainos. nzn, bet man atrodo brangoka. as, pvz., jei kaina mazai tesiskiria geriau savaja saugosiu spintoj. galbut kada per vedybu metines noresis prisiminti ta ispudinga diena
Atsakyti
Aš nuomuojau suknutę Vilniuje, Rūtos salone...kaina buvo 800 Lt ir buvau pirma kuri ją dėvėjo thumbup.gif ...be to, ir savininkė salono labai maloni wub.gif ...patiko man ten thumbup.gif

o tarkim Ievos salone tokia pat irgi buvo, tik jau dėvėta ir kaina nuomos 1400 Lt...juokinga kai pagalvoji kad moki už tai kad ji Ievos salone nuomuota lotuliukas.gif
beje, ten ir aptranavimas prastas doh.gif
Atsakyti
Na as tai suknele pirkausi, nes labai norejau, kad buciau ja devejusi pirma mirksiukas.gif ir norejau tokios, kokios niekas neturi ax.gif tokia radau ir iskart nusipirkau thumbup.gif na kaina tai nemaza 1750lt , bet su ja kaip ant sparnu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurraciukas @ 2005 12 12, 19:20)
Na as tai suknele pirkausi, nes labai norejau, kad buciau ja devejusi pirma  mirksiukas.gif  ir norejau tokios, kokios niekas neturi  ax.gif  tokia radau ir iskart nusipirkau  thumbup.gif  na kaina tai nemaza 1750lt , bet su ja kaip ant sparnu  thumbup.gif

Jei pirkai uz tokia kaina, tai tikrai nemanau, kad ji vienetine, kaip kad visur rasai schmoll.gif beja paskelbdama cia kaina sukneles, dabar teks numusineti pardavimo kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemanau, kad tokia pacia rasi tongue.gif O kaina jos tikrai nemaza. Na be abejones ji ne svarovskio kristalais puosta del to ir ne 5 000 lt wink.gif O del kainos numusinejimo, tai nematau reikalo, nes ji is esmes tokia kokia pirkau (tik be abejones as ja viena nuostabia diena be galo dziaugiaus) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurraciukas @ 2005 12 13, 10:51)
Nemanau, kad tokia pacia rasi tongue.gif O kaina jos tikrai nemaza. Na be abejones ji ne svarovskio kristalais puosta del to ir ne 5 000 lt wink.gif O del kainos numusinejimo, tai nematau reikalo, nes ji is esmes tokia kokia pirkau (tik be abejones as ja viena nuostabia diena be galo dziaugiaus)  thumbup.gif

kaip uz vienetine tai labai kaina maza g.gif
Atsakyti
Nebutina juk milojonus moketi, kad turetum tokia suknele, kurios niekas neturi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurraciukas @ 2005 12 13, 11:32)
Nebutina juk milojonus moketi, kad turetum tokia suknele, kurios niekas neturi tongue.gif

nebūtina iš tikro 4u.gif
tik vienetinės nelabai būna už tokia kainą 4u.gif
aš beje irgi pirma savo suknutę dėvėjau nors ir nuomuota, bet buvau pirma ją apsivilkusi thumbup.gif
Atsakyti