as issinuomavau suknute uz 1500 Lt., Vilniuje.
Sikarta kaina tikrai priklauso nuo medziagos.
Manau, kad jei medziaga prastesne, modeliukas turi buti imantresnis.
O as norejau paprasto, elegantisko modeliuko - va tokiam visa prabanga ir suteikia medziaga, jos kritimas.
Manosios sukneles medziaga labai grazi, be galo plona, visa issiuvineta stambiom gelem to pacios spalvos siulu kaip ir suknele, labai grazus kritimas. O modelis - pakankamai paprastas... Visa kaina sudaro medziaga... Nu dar ir firma, ko gero...
Sikarta kaina tikrai priklauso nuo medziagos.
Manau, kad jei medziaga prastesne, modeliukas turi buti imantresnis.
O as norejau paprasto, elegantisko modeliuko - va tokiam visa prabanga ir suteikia medziaga, jos kritimas.
Manosios sukneles medziaga labai grazi, be galo plona, visa issiuvineta stambiom gelem to pacios spalvos siulu kaip ir suknele, labai grazus kritimas. O modelis - pakankamai paprastas... Visa kaina sudaro medziaga... Nu dar ir firma, ko gero...
nera nei vieno karoliuko. pati medziaga brangi ir atrodo brangiai. na, ne atlasas koks kietas... ta medziaga pati is saves.. tokia.
juk medziaga nebutinai turi buti kuo nors apsiuvineta (karoliukais, raukinukais ir tt.), kad butu brangi.
juk tas pats ir su vyriskais kostiumais. nuo medziagos kaina labai priklauso. modeliukai tie patys, o medziaga skiriasi.. ir kur prabangi medziaga, is karto matosi tai - visai kitaip krenta, malonus akiai zvilgesys...
juk medziaga nebutinai turi buti kuo nors apsiuvineta (karoliukais, raukinukais ir tt.), kad butu brangi.
juk tas pats ir su vyriskais kostiumais. nuo medziagos kaina labai priklauso. modeliukai tie patys, o medziaga skiriasi.. ir kur prabangi medziaga, is karto matosi tai - visai kitaip krenta, malonus akiai zvilgesys...
QUOTE(GPM @ 2005 05 18, 13:48)
nera nei vieno karoliuko. pati medziaga brangi ir atrodo brangiai. na, ne atlasas koks kietas... ta medziaga pati is saves.. tokia.
Taip taip, su kostiumais tikrai gerai pastebėjai. Kokie nors sintetiniai (nesakau, kad jie labai blogi

Nuo medziagos kokybes kaina tikrai priklauso.

QUOTE(Austėja @ 2005 05 18, 14:05)
nebesigincysiu, bet su jum nesutinku

QUOTE(as mamyte @ 2005 05 18, 09:47)
Aga, šita jau supratom, kad žodžio "vestuvės" vartoti nevalia!
daba jau susidarau šiokią tokią nuomonę, labai ačiu už greitus atsakymus
tik va dar bėda - man norėtųsi trumpos suknutės....
žinau, kad dauguma nuotakų griežtai nusistačiusios - kaip?? per vestuves?? trumpa??!!
o matėt Agnės iš Tv Pagalbos vestuves, arba aktorės Baukutės? Aš asmeniškai seilę varvinau - Dieve, kaip gražu!!! Ypač Baukutės, nereali suknutė, tos rugiagėlės plaukuose...
niu man pasirodė viskas idealu, bet kaip suprantu salonuose ir apskritai trumpų vestuvinių suknelių - stygius
ar apskritai galima rasti salonuose?

daba jau susidarau šiokią tokią nuomonę, labai ačiu už greitus atsakymus

tik va dar bėda - man norėtųsi trumpos suknutės....

o matėt Agnės iš Tv Pagalbos vestuves, arba aktorės Baukutės? Aš asmeniškai seilę varvinau - Dieve, kaip gražu!!! Ypač Baukutės, nereali suknutė, tos rugiagėlės plaukuose...

Sveikutė, aš suknelę nuomavausi Kaune, kaina 1000 Lt.
O dėl tų šou verslo atsotvų aprangos įvairiuose pobūviuose ar net savo vestuvėse, tai man labai patiko vienos merginos komentaras- kiekviena nuotaka nori būti tą dieną balta ir nuostabia suknele, tačiau šou verslo atstovėm jų statusas neleidžia būti tokioms kaip visos. Manau, kad tai yra tiesa.
QUOTE(lotute @ 2005 05 18, 13:43)
kostiumu kainos nuo 130-200Lt.tos pacios sukneles kaina viename salone gali buti viena, o kitame salone ta pati suknele gali kainuoti 2kartus brangiau, taip kad tikrai nepriklauso kaina nuo medziagos.Tai mano nuomone, pati susiduriau su tuo dalyku, turiu palyginimu 

Man Kaune vienoj nuomoj kai pasakė, kad kostiumo nuoma kainuoja NUO 450 Lt, tai aš vos nenukritau, paaiškino, kad kaina priklauso nuo medžiagos kokybės ir firmos.
QUOTE(as mamyte @ 2005 05 18, 08:13)
Labukas
Ieškau ieškau čia kainų, bet vos kur ne kur sutinku, lygtai sukneliu kaina nebūtų svarbi.. o jei ir randu paminėtą kainą - tai akys ant kaktos iššoka
kiek gi tos suknios kainuoja???? (Nuoma, turiu galvoj) Pati ruošiuosi greitu laiku apsilankyti salonuose, bet trankytis po visą miestą ir užėjus, paklausus kainų iš kart išeit - visai nesinori. Apskritai kokios kainos Vilniuje, kokios Kaune? Čia pasiskaičius aiškėja, kad suknios nuomotis gali tekt važiuoti į Kauną ne tik del kainu ar aptarnavimo, bet ir del pasirinkimo platumo
?

Ieškau ieškau čia kainų, bet vos kur ne kur sutinku, lygtai sukneliu kaina nebūtų svarbi.. o jei ir randu paminėtą kainą - tai akys ant kaktos iššoka

Jei tikrai ieškai originalios suknelės tai susirask gerą