Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(Ryziuke @ 2005 05 18, 16:34)
todel nuvaziavau i kedainius ir tokia pat kaip kaune issinuomavau uz 400lt (kur kaune kaina buvo 900lt), bet plius i ta kaina ieina, veliumas, aksesuarai, sukuosena, makiazas. nu tai man labai  thumbup.gif
bet siaip tai cia skonio ir pinigines reikalas.  smile.gif

Dėl kainų nesiginčyju, nes po rajonus tikrai nevažinėjau ax.gif , bet Kaune daugumoj salonų į kainą irgi įeina visi aksesuarai, veliumas ir t.t. mirksiukas.gif Gal tik šukuosenas ir makiažą ne visur prie to pačio duoda. Na, bent jau kiek pažystamų skirtingose vietose buvo, tai šukuosena ir makiažas buvo visiškai atskiri klausimai ir su suknelės salonu nieko bendro neturėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 05 18, 15:28)
Sveikutė, aš suknelę nuomavausi Kaune, kaina 1000 Lt.
O dėl tų šou verslo atsotvų aprangos įvairiuose pobūviuose ar net savo vestuvėse, tai man labai patiko vienos merginos komentaras- kiekviena nuotaka nori būti tą dieną balta ir nuostabia suknele, tačiau šou verslo atstovėm jų statusas neleidžia būti tokioms kaip visos. Manau, kad tai yra tiesa.

Labai teisingai čia dėl tų šou verslo atstovų parašei... thumbup.gif Jos gal ir norėtų būti su tokiom pačiom pūstom (ar aptemptom, nesvarbu) suknelėm, tačiau jos tiesiog privalo kažką įmantraus sugalvoti, nes juk vis tiek vienaip ar kitaip kažkur atsidurs dėmesio centre... O dėl to ir turi iš bendro fono išsiskirti, kartais gal mums net pasirodo, kad kiek iššokančiai jos atrodo... Tokia jau jų dalia mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar idomu, kas buvo teisus?aš gi sakiau kad kaina nepriklauso nuo medžiagos, bet kažkas inirtingai ginčijosi? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 05 18, 19:22)
Labai teisingai čia dėl tų šou verslo atstovų parašei...  thumbup.gif  Jos gal ir norėtų būti su tokiom pačiom pūstom (ar aptemptom, nesvarbu) suknelėm, tačiau jos tiesiog privalo kažką įmantraus sugalvoti, nes juk vis tiek vienaip ar kitaip kažkur atsidurs dėmesio centre... O dėl to ir turi iš bendro fono išsiskirti, kartais gal mums net pasirodo, kad kiek iššokančiai jos atrodo... Tokia jau jų dalia  mirksiukas.gif

Niu aš visai nenoriu lygiuotis į jas ar viską taip pat daryt, bet man nerealiai gražiai jos atrodė, kad bent panašiai atrodyt... ax.gif ech...
Atsakyti
Siaubas, net nesitiki, kad tų pačių suknelių kainos taip skiriasi. blink.gif
O Vilniuj į nuomos kainą irgi viskas įeina: ir nuometas, ir šalis, ir švarkelis, ir bižuterija...Žodžiu nuo...iki. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyta @ 2005 05 18, 17:53)
Ieškojom sesei vestuvėm... apėjom salonuuuu..... Ji ir pati siūt gražiai moka (tik siūtis pati nenorėjo sau, prietarai ten kažkokie), tai medžiagose nusimano... Vilniuje jos išsirinkta  suknutė nuomotis kainuoja 1000lt, o Moletuose analogiska 300Lt su visais priedais, Vilniuje už nuometą ir bižuteriją papildomai mokėt 100 lt. Medžiaga, modelis viskas viens prie vieno. Tik, aišku, reiks važiuot 70km, toks suknios pasiimt, o paskui grąžint, bet tikrai 700 nepravažinėsi smile.gif

ziurint kokios sukneles nuomavot Moletuose, buvau ir zinau, man ten vestuviniu sukneliu nera pasirinkimo(nuo 350- 1000Lt), o proginiu tai didelis pasirinkimas nuo 100- 250Lt
Atsakyti
Bet juk progine suknele drasiai ir nusipirkti galima
Atsakyti
Mes norėtumėm 3-ijų vienodų proginių suknelių, gal kas matėt kur Klaipėdoje galima issinuomoti ar nusipirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2005 05 19, 15:45)
Mes norėtumėm 3-ijų vienodų proginių suknelių, gal kas matėt kur Klaipėdoje galima issinuomoti ar nusipirkti? g.gif

nueikit i malonuma, ten pilna visokiu, vienodu spalvu
Atsakyti
tikrai, Malonume buvo, bet tokios nelabi (bent man) schmoll.gif , ne tai kad vienodos, bet ypac vienodos (ta prasme, visu splavu modeliai tokie pat) - tokios a le vestuvines kuklios sukneles, tik spalvu skirtingu. Bet gal tiks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monicutte: 20 gegužės 2005 - 10:11
Kiek teko įsitikinti Kauno nuomos salonuose, kad beveik visada 100Lt. nuleidžia... kartais galima nusiderėti ir 200-300Lt.
Atsakyti
Cia nuo ko taip nuleidzia - nuo vestuvines turbut, o ne nuo balines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monicutte: 20 gegužės 2005 - 10:28