Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 03, 00:15)
Nu bet tikrai labai jau pigiai išsinuomavai suknelę. Tau net ir kelionė apsimokės už tuos pinigus... O tai kai nuomavaisi, tai taip ir sakė, kad čia naują už tokią kainą gausi?  g.gif Nu tikrai labai jau nebrangu...  ax.gif

kelione nekainuoja, nes esu kaunite, vyras vilnietis smile.gif as irgi sakau, kad labai pigiai, na as tokiom gailestingom ir trokstanciom akim i ta suknele ziurejau, tai gal ir sugraudinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 06 03, 00:52)
vilniuj vienam salone uzsisakiau uz 500 Lt, bet po poros savaiciu apsigalvojau, kaune radau super grazia (bent jau man taip atrodo) irgi uz 500, nusiderejau net  300 Lt, is pradziu prase 800!!!  lyginant kainos ir kokybes santyki, kaune nuomotis tikrai labiau apsimoka.

as irgi Okeanides salone Savanoriu pr. matavausi dvi suknes uz jas prase po 800 lt ir tikrai iki 200 lt butu nuleide, jos nenaujs, bet uzlaikytos super gerai - visiskai baltos, jokio sugadinimo nu grazios. thumbup.gif O kai rode MJ po 2 kartu atseit isnomuotas tai atrode kaip kosmaras tos suknios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 06 03, 01:03)
suknele dvieju daliu, su korsetu ir sijonu, man labiausiai patiko nugara smile.gif ji beveik nuoga, o korsetas suvarstytas sidabrine juostele.

Geras, tai tikrai kažkas gražaus turėtų būti wink.gif. Man tai patinka atidara nugara... sveikinu išsirinkus gerą suknelę už dar geresnę kainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 03, 08:55)
as irgi Okeanides salone Savanoriu pr. matavausi dvi suknes uz jas prase po 800 lt ir tikrai iki 200 lt butu nuleide, jos nenaujs, bet uzlaikytos super gerai - visiskai baltos, jokio sugadinimo nu grazios. thumbup.gif  O kai rode MJ po 2 kartu atseit isnomuotas tai atrode kaip kosmaras tos suknios  doh.gif

Matai vilniuj tomis suknelemis nelabai salonai ir rupinasi doh.gif tik nesuprantu kodel,gal galvoja yra kitu tai yra is ko rinktis vistiek uz sita daugiau kaip n sumos negausim tai kam i ja pinigus det jeigu galima kita nesugadinta suknele uz didesne suma isnuomot. rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi Okeanides salone Savanoriu pr. matavausi dvi suknes uz jas prase po 800 lt ir tikrai iki 200 lt butu nuleide, jos nenaujs, bet uzlaikytos super gerai - visiskai baltos, jokio sugadinimo nu grazios. thumbup.gif  O kai rode MJ po 2 kartu atseit isnomuotas tai atrode kaip kosmaras tos suknios  doh.gif

Bet čia gal sugebėjimo reikia nusiderėt smile.gif. Aš tai kažkaip nemoku visai derėtis. Man kiek pasako, tiek ir moku biggrin.gif ax.gif Taip kad man tai tokia suknelė 800 litų ir kainuotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 03, 11:27)
Bet čia gal sugebėjimo reikia nusiderėt smile.gif. Aš tai kažkaip nemoku visai derėtis. Man kiek pasako, tiek ir moku  biggrin.gif  ax.gif Taip kad man tai tokia suknelė 800 litų ir kainuotų biggrin.gif

As irgi visai deretis nemoku. Pavydziu tiems zmonems, kurie turi sudebejimu deretis, ir tokiu budu pinigeliu sutaupo. 200 Lt. - tai nemazi pinigai.
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2005 06 03, 10:49)
Geras, tai tikrai kažkas gražaus turėtų būti wink.gif. Man tai patinka atidara nugara... sveikinu išsirinkus gerą suknelę už dar geresnę kainą  4u.gif

aciux smile.gif
Atsakyti

as kai kaune i pora salonu nuejau, tai sako, kas cia pasidare, visos nuotakos is vilniaus i kauna vaziuoja smile.gif
Atsakyti
Labas visoms,
O as net nesiruošiu eiti i jokią nuomą. Iš karto žinojau, kad eisiu tiesiai pas siuvėja, nes nuomose mano galva viskas yra švelniai tariant baisu.. o ir kainos ten nesveikos. Pasisiūti man rodos net pigiau gali išeiti, užtat su tokia suknia busiu vienintelė ir su tokia kokios noriu. Bet čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvytė @ 2005 06 03, 13:32)
Labas visoms,
O as net nesiruošiu eiti i jokią nuomą. Iš karto žinojau, kad eisiu tiesiai pas siuvėja, nes nuomose mano galva viskas yra švelniai tariant baisu..  o ir kainos ten nesveikos. Pasisiūti man rodos net pigiau gali išeiti, užtat su tokia suknia busiu vienintelė ir su tokia kokios noriu. Bet čia tik mano nuomonė  ax.gif

Manau, nederėtų teigti, kad nuomos salonuose "švelniai tariant baisu" ir "nesveikos" kainos, jei jų nesi aplankiusi. Tiesiog iš Tavo pasakymo "as net nesiruošiu eiti i jokią nuomą", supratau, kad Tu juose net nebuvai. Bet jei lankeisi salonuose ir Tavo nuomonė yra pagrįsta - ok.gif.

Aš suknelės nesinuomoju, tačiau normaliuose nuomos salonuose irgi nebuvau...

Su siųta suknele pagal Tavo norus (jei tai nėra kitos suknelės kopija) tikrai turėtum būti vienintelė. O dar jei gaunasi pasisiųti pigiau - iš vis faina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxjolantaxxx: 03 birželio 2005 - 12:46
Man tiesiog pakako panaršyti po nuomų saitus. Ir išgirsti pažįstamų nuomonių, kurios norėjo nuomotis. Dėl nusprendžiau į nuomas net neiti. Juolabiau nonoriu ilgos suknės, o pasiskaičius jūsų visų žinutes supratau, kad ten trumpos ir nerasiu g.gif viskas paprastai ir gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvytė @ 2005 06 03, 14:01)
Man tiesiog pakako panaršyti po nuomų saitus. Ir išgirsti pažįstamų nuomonių, kurios norėjo nuomotis. Dėl nusprendžiau į nuomas net neiti. Juolabiau nonoriu ilgos suknės, o pasiskaičius jūsų visų žinutes supratau, kad ten trumpos ir nerasiu  g.gif  viskas paprastai ir gaunasi smile.gif

Labai gerai pagrindei nuomonę, kodėl Tau nuomos salonai netinka. thumbup.gif
Tavo atveju turbūt tikrai nedaug salonų gali pasiūlyti trumpas sukneles nuomai. Kita - vien tik draugių nuomonėmis pasitikėti kartais nėra gerai, nes supratimas apie grožį mūsų visų yra labai skirtingas... Be to skiriasi ir mūsų kūno sudėjimai, todėl vienai ta suknelė gali netikti, o kitai ji gali būti SUPER.

Išsiaiškinom smile.gif
Atsakyti