QUOTE(maple @ 2007 04 24, 19:51)
Tai pliazas nera atitvertas nuo vietiniu...Prisimenu Sri Lankoje irgi vietiniai trynesi aplinkui, tai jau jie taip mane uz...so. Zodziu, vyras turedavo kiekviena karta lydeti, kad as galeciau pasipliuskenti bangose...Apstodavo kokiu 10 vietiniu ir kalbindavo visomis kalbomis...Tai veliau as issigudrinau kalbeti lietuviskai, arba ignoruodavau, o kartais net grubiai atkirsdavau, nes jau tos ramybes pasigedau...o dar tie prekeiviai...Salis man patiko labai, bet tik jau ne tas pinigu kaulijimas...
O kaip Gojos pliazai, koks smeliukas, kokios bangos, ir ar tvarkinga...ir ar labai brangu...
Beje, kokiame viesbutyje gyvenote...?
Vat viešbučio pavadinimo ir nebepasakysiu. Užkrito ir niekaip neatkrenta

Dėl kainų irgi nieko dodro nepasakysiu, nes mus vežė įmonė, ir daug ką dengė už mus. Man atrodo, 5 dienos panašiai kainavo 1000 Lt su skrydžiu iš Delio į Goa.
Pliažai tai dieną švarūs, bet sutemus eiti prie jūros geriau nereikia, nes mėtosi šiukšlių galybė

Ryte jie, matyt, išvalo. Smėliukas pilkas, visur gultai, nors buvo gulinčių ir ant smėlio, ns rusai nuo ankstyvo ryto užsiimdavo gultus, bet ateidavo į pliažą tik popiet arba visai neateidavo (tas pats buvo ir Vietname. Su rusais bėda). Bangos tai labai stiprios. Man įkrito į vandenį akiniai prie pat kranto, bet banga juos ir pasiėmė. Matyt, palikau kaip pinigėlius - sugrįžimui
O viešbutis neaptvertas. (Man nieko nebuvo baisiau už matytus Egipte atitvertus viešbučius), bet yra apsauga. Vietiniai gali pereiti per pliažą, bet net sustoti negali, nes iš karto apsauga prisitato. Net prekybininkės buvo draudžiama prieti arti turistų. Jei ką nors norėdavom nusipirkti patys nueidavom iki jų. Žodžiu, vietiniai tikrai mūsų nevargino ir neužkliuvinėjo. Ilsėjomės kaip rojuje