Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

4u.gif o gal kuri kaune uzmatet kur galima butu isigyti aukso/sidabro luitu tokiu kaip ploksteliu? radau tik vilniuj ir klaipedoj doh.gif noreciau krikstynom iremint ir padovanot 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri nors žinote, kur Vilniuje galima rasti sidabrinių ar pasidabruotų taupyklių?
Atsakyti
mergytes kur kaune galima nupirkti sidabriniu sauksteliu su zodiako zenklu? 4u.gif
Atsakyti
O mes savo vaikeliui krikštynoms "užsiprašem" supimuisi arkliuko, tai gavom toki arkli, kad gales iki 16 metu sunus suptis doh.gif biggrin.gif stovi svetaineje, kaip tikras, manau graži dovana atminimui smile.gif
turime ir paprasta medini arkliuka supimuisi, kuriam jau 25 metai, suposi mano brolis, pusbrolis, o dabar mano vaikai supasi thumbup.gif manau perdažysim, atnaujinsim ir sekančiam naujam šeimos nariui padovanosim wub.gif
Atsakyti
amiyra, gal LT banke? 4u.gif

QUOTE(musyte2 @ 2010 06 14, 13:16)
Sveikos,
gal kuri nors žinote, kur Vilniuje galima rasti sidabrinių ar pasidabruotų taupyklių?

Deko parduotuvėse būna, tokiose kaip С&D, IMDECO, DORADO,ALAN DECO... smile.gif

QUOTE(gintaryte1 @ 2010 06 14, 13:28)
mergytes kur kaune galima nupirkti sidabriniu sauksteliu su zodiako zenklu? 4u.gif

Akropoly mačiau salelėse, kur auksu-sidabru prekiauja būna visokių šaukštelių, varpelių, čiulptukų... Tik kaina gal didesnė, nei rinkoje, nes juk brangu ten prekiauti bet kuo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 15 birželio 2010 - 21:39

mes nuo saves dovanojome siuvineta metrikiuka wub.gif
o kriksto teveliai pinigelius ir toki sauksteli wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na musu sunus krikstynu proga nuo krikstateviu gavo, nes jau buvo 1,2m, stumdoma triratuka, kuri zadejom patys pirkti, tai sakyciau gan praktiska ir naudinga dovana ax.gif . nuo kitu sveciu gavom zaislu, pinigeliu. O dabar kai patys ruosiames tapti krikstateviais, tai dovanosim praktiska dovanele - stumduka, bei prisiminimui kazkiek - sidabrinius auskarus, grandinele ir Mergeles Marijos medaliona. Na dar kaip ir i dovana ieis dekupazuota skrynute visai kriksto atributikai blush2.gif . Na o jau visas sventes pravedimas, zaidimai, prizai, isakymai, laikrastukas, korteles ir pan. bus man malonumas, tad kaip dovanos jau to ir nelaikau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o kur matet Vln aukslo luiteliu? Gal kaina atsimenat? 4u.gif
Atsakyti

mes savo krikšto vaikui dovanojome fotoalbumą- knygą.... Kadangi iš anksto žinojome kad būsime krikštatėviai, tai savo krikštasūnį dažnai sekiojome su fotoaparatu lotuliukas.gif ir dabar vaikas turės nuostabų prisiminimą apie pirmuosius gyvenimo metus ax.gif
Kadangi niekas nieko panašaus nebuvo matę - visiems buvo didelė atrakcija doh.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Va čia tai labai puiki ir orginali dovana, man asmenišai atrodo vetesnė ir idomesne už visokius medalionus ir t.t.

Mes irgi ruošiamės tapti krikštatėviais. Ilgai sukau galva ,bet galiausiai nusprendžiau, sidabrinę grandinėlę su angeliuku ir lauko baldelius. Kažkaip prisiminus sūnelio krikšynų dovanas, nusprendžiau ,kad vis tik praktiški dalykai taip pat svarbūs ,mažiesiems suteikia daug džiaugsmo.Asmeniškai mūsų dovanotas sidabrinis kryželis siaubingai pajuodavo (nors visą laiką dėžutėj prabuvo), auksinis medalionas nežinau,čia tik mano nuomonė,bet nelabai tikiu,kad vaikinai tokie sentimentalūs ,kad labai jiems ypatingai ką tokie dalykai reikštų. Na bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
Atsakyti
mes siemet einam i krikstynas kaip sveciai, uzsakiau puikios kokybes ranksluosti ant kurio issiuvineta Seimos perliuko- vaiko vardas.
As toki gavus labai apsidziaugiau wub.gif
kai krikstijom savo vaika, gavom dovanu daug zaislu-kokybisku ir praktisku- man tai labai patiko.
dar galima padovanot koki auksini pakabuka su jo zenklu ir isgraviruot.
man kaip mamai, besirupinanciai savo vaikiuku, labai praverte geros kosmetikos vaikui rinkinukas, kuris pardej kainuoja virs 100lt. ir naudinga ir praktiska ir man dziaugsmas, kad vaikui tiko.
Dar dviratukas labai praverte, supynes, jei kurie susidetu keli sveciai labai tinka ( jei yra kur pastatyt) prie namo vaikiskas namukas, ciuozykla. Koki medeli sia proga galima pasodint (aisku jei yra kur).

Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 09 26, 00:28)
esam pakviesti į krikštynas, bet ne krikštatėviais būti ir vat galvoju, kad krikštas vistik ne gimtadienis ir nesinori man vaikui dovanoti našinytės, meškiuko ar kažko panašaus, ką gauna per gimtadienius ar kalėdas..juolab, kad pas mane pačią du padaužos ir aš puikiai žinau kiek tie žaislai būna reikalingi, kai per juos ir taip sunkiai perlipt eina....svarstau apie knygą, mačiau labai gražių ir net man įdomių enciklopedijų vaikams, arba kodėlčiaus žodynų, galvoju, gal tokį pirkti g.gif ...kai pati buvau krikštamotė, tai pirkau bibliją ir sidabrinį skirtuką knygai, kurį išgraviravom smile.gif
tai vat ir svarstau, ar pirkti man tą knygą ar ką kitą sumąstyti, tiesa pasakius ir laiko mąstymams jau nefontanai g.gif

Viktutes
kur radot sidabrini skirtuka knygai-labai sauni ideja!
Atsakyti
QUOTE(Karina20 @ 2010 06 16, 14:29)
Sveikos, o kur matet Vln aukslo luiteliu? Gal kaina atsimenat?  4u.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 06 16, 15:51)
mane irgi labai domintu smile.gif

http://www.9999.lt/

dar smagu kad jeigu nepazeista pakuote gali keist i didesni kieki juk ateis dar svarbiu progu galima vis apkeist 4u.gif
Atsakyti