Pampersų tortai- fainiai. bet tinka tik mazam vaikuciui. pavyzdziui as savo vaikus tik kita vasara krikstysiu tai jau kaip nebereikalinga nei mazajam. bet siaip tikrai grazu ir originalu.
As pati dovanu is sveciu tikrai nesupykciau gavusi knygu vaikui. o ir ant vokeliu nepykstama, nes siais laikais (nevaizduokim kad visi esam turtingi) ir pacias krikstynas surengt nemazai kainuoja teveliams.
QUOTE(vaida009 @ 2010 06 29, 23:40)
As pati dovanu is sveciu tikrai nesupykciau gavusi knygu vaikui.
Aš pritariu idėjai dėl pasakų knygos

QUOTE(estetė @ 2010 06 30, 06:54)
Aš pritariu idėjai dėl pasakų knygos
Pati buvau Krikštynose savaitgalį, kur seneliai Krikštukui diiidelę pasakų knygą dovanojo, tikrai vertinga ir gražu 

Knyga tikrai gražu, ypač kokia didesnė spalvotesnė. Jos oho kiek kainuoja, kasdieniškai vaikams tokių nelabai perki, tai gavus tokią knygą

Svečiams gal ir tiktų vokeliai

Mergaitėm, o ir berniukam gal, visai nieko būtų puodelių rinkinukas. Mūsų krikštaduktė buvo tokį gavusi: maži puodeliai, lėkštutės, išpiešti lyg žirafom buvo

QUOTE(DEM @ 2010 06 30, 09:50)
Knyga tikrai gražu, ypač kokia didesnė spalvotesnė. Jos oho kiek kainuoja, kasdieniškai vaikams tokių nelabai perki, tai gavus tokią knygą
Asmeniškai nematau nieko blogo, bet kiekvienas turi savo nuomonę.
Mergaitėm, o ir berniukam gal, visai nieko būtų puodelių rinkinukas. Mūsų krikštaduktė buvo tokį gavusi: maži puodeliai, lėkštutės, išpiešti lyg žirafom buvo
Prisimenu, kad tada man buvo nesvietiškai gražu. Mergaitė tuo tikrai pasinaudojo, savo drauges vaišindavo arbata 

mano dukryte irgi gavo didziule knyga su magnetukais. nors dar tik 1.5 metu, bet labai sauniai ziadzia su ja.
o sveciams padariau po lektute prisiminimui.
skaitau skaitau, bet vis tiek nieko priimtino berniukui neradau. Nusibodo tie sauksteliai.
Geriausia paklausti vaiko teveliu, ko reikia
Bet knyga kokia idomesne, tikrai gera dovana :0 O sidabrinius saukstelius ne sveciai turi dovat, bet kriksto teveliai, kiek zinau

Na pabaigiau siuvinėti dovaną

QUOTE(audradv @ 2010 07 02, 20:22)
Na pabaigiau siuvinėti dovaną

Pati per krikštynas ir kr. dukrai gimus, jai siūvinėtus darbelius dovanojau

Prie šio paveikslo dar padovanojom skrynelę (krikštynų atribūtikai susidėti) ir dešimt heliu pripildytų balionų, kurie papuošė kambarį na o vėliau rašėm ant spalvotų drugelių palinkėjimus, kuriuos pririšom prie balionų ir paleidom juos į dangų. patiko ne tik mažajai, bet ir suaugusiems. Tiesa dėžutė mano dekupažuota, ten kur pėdutės bus idėtos krikštynų nuotraukytės

labai gražu, norėčiau sužinoti kaip dezute tokia padaryti
būčiau labai dekinga

kada įteikti dovana vaikeliui ( sidabrinis šaukštelis) ?
Papildyta:
radau įdomia įdėja
http://rasotiziedai....
Papildyta:
radau įdomia įdėja
http://rasotiziedai....