Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

na man taip pat buvo dilema ka padovanoti kriksto sunui, nes berniukui ir juolab 4m nera taip paprasta sugalvoti ka nors idomaus...bet visgi iseiti radau thumbup.gif
Tai va aplaksciusi visas juvelyrines galvojau dovanoti medaliona su zodiaku , o kt pusej isgraviruot data , taciau beieskodama radau kvadratine plokstele su keliais ornamentais kamputyje ir nusprendziau pirkti ja, per vidury isgraviruoti varda, o kt pusej data ir kriksto tevai..labai tikiuos, kad sunenas si pakabuka prades nesiot nuo paauglystes(nes dabar dar per mazas) ir pirkdama dovana norejau, kad ji butu megiama ne tik trumpa laika, bet butu praktiskas ir grazus prisiminimas, na o prie jo dar nupirkau vaikiska biblija, kuri man pasirode be galo idomi, ir vaikams tikrai padarytas geras variantas ir spalvinga ir maza ir kieta ir piesineliu daug aprasyta trumpai..kadangi bus dvieju vaiku krikstynos, dar krikstys ir mergeite seses vyro brolis, tad abiem vaikam dar nupirkau po angeleli(mergaite ir berniuko pavidalu), kad turetu po savo angela sarga mirksiukas.gif ,. taip pat isakymus teveliams padariau, kuri atspausdinsiu ant melyno lapo(nes berniukas) ir ireminsiu..na ir beabejo rinkinuka is muilo, kruopu ir cukraus..

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 06 15, 19:46)

oho, koks saukstelis wub.gif wub.gif cia kaip suprantu, ir laikrodukas rodo gimimo valanda? ax.gif ax.gif idomu, kur padaro toki grozi? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 11 rugpjūčio 2010 - 21:36
QUOTE(ramuniuxas @ 2010 06 18, 07:27)
o kam vaikui tie luiteliai, realiai tas pats kaip minetas pasiulymas atidaryti banko saskaita ir pervedinet pinigus. Siaip tai man tai labiau suaugusiuju dovanas primena, o ne vaiku.

manau luiteli perka labiausiai tevai
o kodelgi nenupirkti? manau daug geriau nei gulintis pinigai taupyklei smile.gif
Atsakyti
Tarkim as buciau lb patenkinta, jei vestuvinius ziedus galeciau issilieti is per krikstynas gauto luitelio. ax.gif
Atsakyti
Dalyvavome mergaites krikštynuose kaip svečiai, tai dovanojom siuvineta metrika ir knygą "Jėzaus enciklopedija". Metrikas liks kaip prisiminimas ar papuoš kamabarį, na o knyga pravers lankant tikybos pamokas ar ruošiantis pirmai komunijai ax.gif Teveliai dovanomis liko patenkinti biggrin.gif

Dar viena iš ydomesniu ir praktišku dovanu, būtų vardiniai vaiko stalo įrankiai thumbup.gif Kažkur skelbimuose mačiau ir atrodo gražiai, ir tikrai negules kur lentynuose, o bus naudojami.
Atsakyti
Sveikos,

neseniai pakrikstyjome savo mazylius. Tad is kriksto tevu gavome grandineles su pakabuku isgraviruoti vaiku inicialai ir data krikstynu.( atrodo tokia kaip ir atsibodusi dovana,bet vaikams kai paaugs manau bus prisiminimas). O seneliai padovanojo sidabrinius sauksteli ir sakute su inicialais. Mes patys vaikams padareme ju rankytes ir kojytes antspaudus ( tik gimusiu) ispaustus stikle. Labai graziai atrodo. Dovanomis labai patenkinti.
Manau kristynu dovanos turi buti vaikams atsiminimas visa gyvenima, juk jie ju tai neprisimena o dovana lieka ilgam.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 06 18, 10:27)
manau luiteli perka labiausiai tevai
o kodelgi nenupirkti? manau daug geriau nei gulintis pinigai taupyklei smile.gif

O kaip atrodo tie aukso luiteliai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 06 15, 23:46)

Super dovanėlė smile.gif mano sūnus irgi iš krikšto mamos gavo tokį dovanų thumbup.gif
Ir dar vardiniai įrankiai man labai gera idėja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2010 06 17, 18:51)
oho, koks saukstelis  wub.gif  wub.gif cia kaip suprantu, ir laikrodukas rodo gimimo valanda?  ax.gif  ax.gif idomu, kur padaro toki grozi?  rolleyes.gif

nusiperki šaukštelį ir palieki juvelyrui, kad išgraviruotų mirksiukas.gif
Atsakyti
Galvos skausmas ir mums su dovana doh.gif
Krikštynos liepos 3d., pakvietė šiandien kaip svečius mūsų šeimą... Matau, kad mamytės žaislų ir vokelių nelabai nori... Tauriųjų metalų šiuo metu dovanoti tikrai negalim....Beveik nieko ir nelieka cool.gif Galva tuščia, na reikės pereiti parduotuves ir pasižiūrėt, ką galima būtų įsigyti nebanalaus bet ir ne super brangaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 05 27, 15:32)
Mano dukterecios krikstynos bus sia vasara,bet mes jose nedalyvausim(per toli esam),tai siusiu pastu.Galvoju nupirkti sidabriniu irankiu  komplekta-sakute,saukstelis ir peilis.Kartu bus svenciamas ir gimtadienis,tai foto remeli su 12 nuotraukyciu visiems metams arba siaip visokiu sidabriniu dezuciu pirmam dantukui,plaukams,taupykliu ,tai kazka ir nugriebsiu thumbup.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vyyšnia @ 2010 06 28, 23:24)
Galvos skausmas ir mums su dovana  doh.gif
Krikštynos liepos 3d., pakvietė šiandien kaip svečius mūsų šeimą... Matau, kad mamytės žaislų ir vokelių nelabai nori... Tauriųjų metalų šiuo metu dovanoti tikrai negalim....Beveik nieko ir nelieka  cool.gif  Galva tuščia, na reikės pereiti parduotuves ir pasižiūrėt, ką galima būtų įsigyti nebanalaus bet ir ne super brangaus  smile.gif

Manau kad sidabrinis saukstas butu puiki dovana ir ne taip jau brangu g.gif , mes taip pat per sunaus krikstynas gavom sauksteli sidabrini isgraviruota smile.gif Tikrai puiki dovana atsiminimui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambukas*: 29 birželio 2010 - 01:38
Kažkaip tema skirta svečiams, o dauguma rašo ką dovanoja būdami krikšto tėvais... g.gif Krikšto tėvams labai tinka sidabrinis šaukštelis, tokį ir mes gavom... Bet jei kiekvienas svečias po tokį atneš... schmoll.gif Iš svečių mes gavom auksinį zodiako ženklą išspaustą plokštelėj (ta prasme vyrišką) smile.gif Dar gavom angeliuką smile.gif schmoll.gif schmoll.gif Man labai gražu siuvinėti metrikiukai, bet irgi reikia žinoti, ar krikšto tėvai nepadovanos, nes kelių tikrai nereikia... Žodžiu, ateinančiam savaitgaliui reikia nupirkti dovaną (būsim svečiais), bet originalių minčių neturiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 29 birželio 2010 - 07:28
QUOTE(bambukas* @ 2010 06 29, 02:37)
Manau kad sidabrinis saukstas butu puiki dovana ir ne taip jau brangu g.gif , mes taip pat per sunaus krikstynas gavom sauksteli sidabrini isgraviruota  smile.gif  Tikrai puiki dovana atsiminimui thumbup.gif

Blogiausia, kad su kitais svečiais mes nedaug pažįstami, negaliu susiekti ir paklausti, ką dovanos kiti.
Man atrodo sidabriniai šaukšteliai dabar taip populiaru, kad nemalonu būtų, jei dovana kartotųsi....

Esu giliuose apmąstymuose cool.gif Žinau, kad siuvinėtų metrikų tėveliai neįvertins, nepatinka jiems tokie dalykai, nors man labai gražu wub.gif
Matyt nieko originalaus nesugalvosiu.... Pirksiu kokia dėžutę pirmam dantukui/sruogeliai ar kažką panašaus atminimui ir kokį žaisliuką vaikučiui, tai akimirkai pasidžiaugti. Nes galva tuščia g.gif

Atsakyti