visur su laikroduku o čia su gandru sauštelis
QUOTE(Nijoliuks @ 2010 06 19, 11:00)
Manau kristynu dovanos turi buti vaikams atsiminimas visa gyvenima, juk jie ju tai neprisimena o dovana lieka ilgam.
audrav, šauniai padirbėta
QUOTE(medlink @ 2010 06 28, 13:58)
Super dovanėlė
mano sūnus irgi iš krikšto mamos gavo tokį dovanų
Ir dar vardiniai įrankiai man labai gera idėja
Papildyta:
nusiperki šaukštelį ir palieki juvelyrui, kad išgraviruotų
Ir dar vardiniai įrankiai man labai gera idėja
Papildyta:
nusiperki šaukštelį ir palieki juvelyrui, kad išgraviruotų
Labai grazi ideja. Tik kur tokiu sauksteliu rasti pirkti?
O ka gražaus, orginalaus padovanoti šeip einant i eilinius svečius. Nesulaukus dukterėčios krikštynu, jau pernai padariau metrikiuka ir padovanojau be progos. O vat šiemet ir proga atsirado
Krikštadukrai irgi siuvinejau ir dariau pagelvele, kiek suprantu patiko, nes i UK išsiveže, nors ir Lt turi namučius kur galetu palikti
Krikštadukrai irgi siuvinejau ir dariau pagelvele, kiek suprantu patiko, nes i UK išsiveže, nors ir Lt turi namučius kur galetu palikti
aš taip pat šaukšteli nupirkau, dabar Akropoli nuolaidos
gal jau labai įprasta dovana, bet prisiminimui visai simpatiška dovanėlė, dar išgraviruoti reikės.
Tik nežinau kada įteikti dovana? Prie stalo?
QUOTE(Diglė @ 2010 07 09, 20:52)
gal jau labai įprasta dovana, bet prisiminimui visai simpatiška dovanėlė, dar išgraviruoti reikės.

na manau istaikysit proga , kai visi eis pasveikint ir iteiksit
mes dukrytei dovanosim auksinius auskariukus, ir pasipuosti gales ir atsiminimui liks
gal ji juos savo dukrelei per krikstynas padovanos...
Sakykit mergaites, kiek minimaliai reiketu skirti pinigeliu einant i krikstynas paprastais sveciais?
Iskilo problema, gincijames visa seima iki nukritimo
Kokia pinigu suma butu protinga iteikti einant 4 asmenys? Svente keletos valandu
QUOTE(Diglė @ 2010 07 09, 20:52)

Kai pirmą kartą krikštijau - prieš šėdant prie stalo visi pasveikino. Panašiai kaip per vestuves
Papildyta:
QUOTE(Kanareleee @ 2010 07 09, 12:09)
šaukštelių visose juvelyrikos parduotuvese yra, tik reik praba ziūrėt ar klaust
Gimus mano krikštukei išsiuvinėjau dovanų tokį paveiksliuką, manau labai tiktu ir krikštynom dovanot, kas tokius darbelius vertina:

o per krikštynas dovanojau rinkinuką antspaudukams daryt, nes jie dar tokio neturėjo ir mergytė mažutė buvo, skrynutę kur įdėti maišeliai su cukrum, kruopom... ir tokį siuvinėta darbelį (ji liutas pagal horoskopą):

Šiemet teks krikštyt dar kartą, tai planuoju šaukštelį sidabrinį dovanot
dar angeliuką pirkau
tokį didesnį ...

o per krikštynas dovanojau rinkinuką antspaudukams daryt, nes jie dar tokio neturėjo ir mergytė mažutė buvo, skrynutę kur įdėti maišeliai su cukrum, kruopom... ir tokį siuvinėta darbelį (ji liutas pagal horoskopą):

Šiemet teks krikštyt dar kartą, tai planuoju šaukštelį sidabrinį dovanot
kas graviruojama ant šaukštelio?
QUOTE(murkse @ 2010 07 14, 10:10)
Gimus mano krikštukei išsiuvinėjau dovanų tokį paveiksliuką, manau labai tiktu ir krikštynom dovanot, kas tokius darbelius vertina:
labai mieli darbeliai
as krikstynoms pirkau:

foto remelis su svarovskio kristalais ir akmenuku pagal gimimo menesi:

traukinukas su pirmu dantuku ir sruogele plauku bei foto remelis:
toks va
esu ir pampersu torta dariusi:

dar esu dovanojusi auksine grandinele su trimis skirtingo aukso spalvos ziedeliais ant jos, kurie kiekvienas turi savo reiksme ( buvo prideta aprashymas kokia)
Dar esu angeliuka dovanojusi is kristalo (pagal feng shui), kuris irgi pagal gimimo menesi parenkamas ir saugo vaikiuka nuo gimimo