Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

http://www.krikstyno...saukstelis.html

visur su laikroduku o čia su gandru sauštelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliuks @ 2010 06 19, 11:00)
Manau kristynu dovanos turi buti vaikams atsiminimas visa gyvenima, juk jie ju tai neprisimena o dovana lieka ilgam.

drinks_cheers.gif Tikrai, gimtadienių ir kitų švenčių bus kasmet, o krikštynos tik vienintelį kartą, todėl norisi simbolinės dovanos, kuri primintų šią šventę. smile.gif

audrav, šauniai padirbėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 06 28, 13:58)
Super dovanėlė smile.gif mano sūnus irgi iš krikšto mamos gavo tokį dovanų  thumbup.gif 
Ir dar vardiniai įrankiai man labai gera idėja  ax.gif
Papildyta:

nusiperki šaukštelį ir palieki juvelyrui, kad išgraviruotų  mirksiukas.gif

Labai grazi ideja. Tik kur tokiu sauksteliu rasti pirkti? g.gif
Atsakyti
O ka gražaus, orginalaus padovanoti šeip einant i eilinius svečius. Nesulaukus dukterėčios krikštynu, jau pernai padariau metrikiuka ir padovanojau be progos. O vat šiemet ir proga atsirado biggrin.gif
Krikštadukrai irgi siuvinejau ir dariau pagelvele, kiek suprantu patiko, nes i UK išsiveže, nors ir Lt turi namučius kur galetu palikti biggrin.gif
Atsakyti
aš taip pat šaukšteli nupirkau, dabar Akropoli nuolaidos thumbup.gif gal jau labai įprasta dovana, bet prisiminimui visai simpatiška dovanėlė, dar išgraviruoti reikės.

Tik nežinau kada įteikti dovana? Prie stalo? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 07 09, 20:52)
aš taip pat šaukšteli nupirkau, dabar Akropoli nuolaidos  thumbup.gif  gal jau labai įprasta dovana, bet prisiminimui visai simpatiška dovanėlė, dar išgraviruoti reikės.

Tik nežinau kada įteikti dovana? Prie stalo? g.gif  blush2.gif

na manau istaikysit proga , kai visi eis pasveikint ir iteiksit rolleyes.gif
Atsakyti
mes dukrytei dovanosim auksinius auskariukus, ir pasipuosti gales ir atsiminimui liks smile.gif gal ji juos savo dukrelei per krikstynas padovanos...
Atsakyti
Sakykit mergaites, kiek minimaliai reiketu skirti pinigeliu einant i krikstynas paprastais sveciais? g.gif Iskilo problema, gincijames visa seima iki nukritimo doh.gif Kokia pinigu suma butu protinga iteikti einant 4 asmenys? Svente keletos valandu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2010 07 09, 20:52)
aš taip pat šaukšteli nupirkau, dabar Akropoli nuolaidos  thumbup.gif  gal jau labai įprasta dovana, bet prisiminimui visai simpatiška dovanėlė, dar išgraviruoti reikės.

Tik nežinau kada įteikti dovana? Prie stalo? g.gif  blush2.gif

Kai pirmą kartą krikštijau - prieš šėdant prie stalo visi pasveikino. Panašiai kaip per vestuves smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kanareleee @ 2010 07 09, 12:09)
Labai grazi ideja. Tik kur tokiu sauksteliu rasti pirkti? g.gif

šaukštelių visose juvelyrikos parduotuvese yra, tik reik praba ziūrėt ar klaust 4u.gif
Atsakyti
Gimus mano krikštukei išsiuvinėjau dovanų tokį paveiksliuką, manau labai tiktu ir krikštynom dovanot, kas tokius darbelius vertina:

user posted image

o per krikštynas dovanojau rinkinuką antspaudukams daryt, nes jie dar tokio neturėjo ir mergytė mažutė buvo, skrynutę kur įdėti maišeliai su cukrum, kruopom... ir tokį siuvinėta darbelį (ji liutas pagal horoskopą):

user posted image

Šiemet teks krikštyt dar kartą, tai planuoju šaukštelį sidabrinį dovanot ax.gif dar angeliuką pirkau wub.gif tokį didesnį ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 14 liepos 2010 - 11:11
kas graviruojama ant šaukštelio?
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2010 07 14, 10:10)
Gimus mano krikštukei išsiuvinėjau dovanų tokį paveiksliuką, manau labai tiktu ir krikštynom dovanot, kas tokius darbelius vertina:

o per krikštynas dovanojau rinkinuką antspaudukams daryt, nes jie dar tokio neturėjo ir mergytė mažutė buvo, skrynutę kur įdėti maišeliai su cukrum, kruopom... ir tokį siuvinėta darbelį (ji liutas pagal horoskopą):

labai mieli darbeliai wub.gif

as krikstynoms pirkau:

user posted image

user posted image

foto remelis su svarovskio kristalais ir akmenuku pagal gimimo menesi:

user posted image

user posted image

traukinukas su pirmu dantuku ir sruogele plauku bei foto remelis:

toks va

esu ir pampersu torta dariusi:

user posted image

dar esu dovanojusi auksine grandinele su trimis skirtingo aukso spalvos ziedeliais ant jos, kurie kiekvienas turi savo reiksme ( buvo prideta aprashymas kokia)

Dar esu angeliuka dovanojusi is kristalo (pagal feng shui), kuris irgi pagal gimimo menesi parenkamas ir saugo vaikiuka nuo gimimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedulia: 14 liepos 2010 - 19:10