Įkraunama...
Įkraunama...

Kada sužinojus apie nėštumą eiti pas daktarą?

Sveikos,

Kazkaip sia diskusija paskaiciau pirma karta, nes tiesiog vakar pasidariau testa, kuris yra teigiamas smile.gif thumbup.gif
ir irgi buvau susiruosusi siandien pas ginekologe begti g.gif . bet kaip suprantu is Jusu pasisakymu, gal ir nera didelio reikalo siandien pat lekti smile.gif . bet kad turiu visokiu "kvailu" klausimu: pvz, ar galiu aktyviai sportuoti? i pan smile.gif smile.gif ..
Atsakyti
Aš 4 sav. pasirodo nuėjau tai iš viso nieko nerado, nes ėjau tik šiaip tikrintis, net nežinojau ar laukiuosi ar šiaip kas. doh.gif Dabar 7 sav. tai po vėlykų varysiu žiūrėt aip ten mano džiaugsmas laikosi.
Papildyta:
QUOTE(ZifkuteB @ 2008 03 17, 08:43)
Sveikos,

Kazkaip sia diskusija paskaiciau pirma karta, nes tiesiog vakar pasidariau testa, kuris yra teigiamas smile.gif  thumbup.gif 
ir irgi buvau susiruosusi siandien pas ginekologe begti  g.gif . bet kaip suprantu is Jusu pasisakymu, gal ir nera didelio reikalo siandien pat lekti smile.gif . bet kad turiu visokiu "kvailu" klausimu: pvz, ar galiu aktyviai sportuoti? i pan  smile.gif smile.gif ..

Jeigu gerai jautiesi, gali sportuoti tik sunkumų nekilnok ir krūvius vos vos apmažink. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2008 03 17, 09:45)
Aš 4 sav. pasirodo nuėjau tai iš viso nieko nerado, nes ėjau tik šiaip tikrintis, net nežinojau ar laukiuosi ar šiaip kas.  doh.gif Dabar 7 sav. tai po vėlykų varysiu žiūrėt aip ten mano džiaugsmas laikosi.
Papildyta:
Jeigu gerai jautiesi, gali sportuoti tik sunkumų nekilnok ir krūvius vos vos apmažink.  4u.gif

Aciu, CIUNCIA, uz komentara smile.gif
jeigu taip, tai palauksiu dar kokia savaitele... smile.gif bet kaip sunku laukti blush2.gif
O Tau sekmes smile.gif
Atsakyti
Oi as rytoj einu. Pagal ta liniuote bus 5 savaites ir 5 dienos. Manau pats tas, turetu leliuka jau pamatyti. Ilgiau nebegaliu laukti, ta nezinia mane nuzudys, man paprasciausiai reikia suzinoti, kad tikrai tas vaikas ten yra.
Atsakyti
QUOTE(sinja @ 2008 03 17, 11:48)
Oi as rytoj einu. Pagal ta liniuote bus 5 savaites ir 5 dienos. Manau pats tas, turetu leliuka jau pamatyti. Ilgiau nebegaliu laukti, ta nezinia mane nuzudys, man paprasciausiai reikia suzinoti, kad tikrai tas vaikas ten yra.

Sekmes smile.gif
Atsakyti
As ka tik grizau, viskas gerai, augam , sirdute jau plaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sinja @ 2008 03 17, 11:48)

Ko gero leliuko dar nematys, bet pamatys gemalinę puslelę, skamba žiaurokai doh.gif (bent kokiu grudeliu pavadintų) lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus tai ,kad ir kaip anksti noreciau nueiti,bet niekas nepriims.eisiu gal sia gal kita savaite pas seimos gydytoja(gp),tada jisai parasys laiska i ligonine,tada kai bus kokiu 10 savaiciu pamatysiu akusere(ji uzves knyga,duos siuntima krauja padaryt),tada apie 12+ savai ciu eisiu i ligonine pirmo echo daryt,o po to kitas echo tik 20 savaiciu it tada viskas.
Atsakyti
Aš ėjau 13 savaitę, pati maniau, kad ėjo 12ta biggrin.gif Manau, kad nueiti reikia 10 - 12 savaitę, anksčiau tikrai nėra reikalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 17, 22:17)
Aš ėjau 13 savaitę, pati maniau, kad ėjo 12ta  biggrin.gif  Manau, kad nueiti reikia 10 - 12 savaitę, anksčiau tikrai nėra reikalo  4u.gif

Bet tai pries tai ne karto nebuvot pasitikrinti, ar tikrai ten vaikutis yra ? smile.gif nes as tai irgi neiciau iki 10-12 sav., bet tai gi isprotesiu begalvodama - kaip ten viskas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZifkuteB @ 2008 03 18, 09:32)
Bet tai pries tai ne karto nebuvot pasitikrinti, ar tikrai ten vaikutis yra ? smile.gif nes as tai irgi neiciau iki 10-12 sav., bet tai gi isprotesiu begalvodama - kaip ten viskas yra smile.gif

Kažkaip man nebuvo abejonių, ar yra ten vaikutis biggrin.gif 2 neštumo testai buvo teigiami, be to, jaučiau kitus neštumo požymius, o į visus savo klausimus radau atsakymus neštumo enciklopedijoj smile.gif
Atsakyti
Aš planuoju eiti pas ginę kokią 7-8 savaitę ax.gif Tikrai neišlaukčiau 12 savaičių, bet dabar dar manau irgi neverta eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *luka*: 18 kovo 2008 - 14:53