Įkraunama...
Įkraunama...

Kada sužinojus apie nėštumą eiti pas daktarą?

galiu patarti iš nuosavos patirties, kad geriausia eiti ne anksčiau kaip 8-10 nėštumo savaitę, nebent pradėtų teplioti ar skaudėti, nes į nėščių įskaitą įrašo nuo 10 savaitės ir užveda nėščiosios kortelę, prirašo tyrimų.
Atsakyti
as tai 6val ryto pasidariau testa ir pamacius dvi juosteles uz kokiu 3 val jau pas daktare buvau. man tada 7 sav buvo, tai kudikio namelis jau matesi smile.gif
Atsakyti
labukes. ax.gif man 12 savaiciu, net biski duagiau. pirma kart buvau 7-8 savaiciu, 5 minutem,taip sau uzsukau pas privacia patkrinti ar vietoj yra,bet be ultrsagarso,tiesiog paciupinejo ir pasake kad gimda padidejusi ir viskas ok. po to 5 savaites kankinausi laukdama 12 sav ,kad pas savo jau gine nueiti. tai va rytoj ta lemtinga diena. tikrai verta laukti, nes jau musu pupa matysim ir visus tyrimus praeisim. butinai pranesiu apie rezultatus!
Atsakyti
Labas, aš pas ginę eisiu Balandžio 2 d. jau bus 8 savaitėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Livija27 @ 2008 03 16, 11:00)
Papildyta:
Na,as irgi sutinku,kad ultragarsui ar echoskopui dar per anksti...bet kaip gali buti per anksti patart,kokius vitaminus gerti,kokio fizinio kruvio atsisakyti ir t.t.
Nors ji ir teisi, yra ir grazesniu budu apie taui pasakyti doh.gif
Ejau pas gine visa tokia pakyleta,o isejau tokia sugniuzdyta,kad isedusi i automobili apsiverkiau  verysad.gif

Na,ka, lauksiu dar kelias sav.
Beje,cia ne i tema,bet gal kas galetu rekomenduoti kokia gera gine Klaipedoje? ax.gif

Klaipedos buv III-ioj poliklinikoj, gin. skyriuj dirba tokia sviesiais plaukais , rusiska pavarde, bet va eme ir uzkrito pavarde doh.gif ot grazu... Kai atgaminsiu parasysiu. Tikrai labai nebloga.
Atsakyti
o as tai kai pasidariau testa ir suzinojau, kad nescia, nulekiau pas gydytoja, ir ji patvirtino, kad 4 savaite. aisku dar nieko nesimato, tik maza demyte per echo 4u.gif bet kazkaip juk reikia nustatyti ar nestumas gimdoje ar ne smile.gif
man viskas tvrakoje, tfu tfu tfu ax.gif thumbup.gif
tad manau, kad reikia is karto eiti, o ne laukti 4u.gif
Atsakyti
O man jau veluoja MM kokias penkias dienas, ryt darysiuosi NT ir begsiu pas gine, o pazyma duos man, kad laukiuosi? nes mane nori atleisti is darbo angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 03 21, 12:23)
O man jau veluoja MM kokias penkias dienas, ryt darysiuosi NT ir begsiu pas gine, o pazyma duos man, kad laukiuosi? nes mane nori atleisti is darbo angel_sadangel.gif

jei gausi pazyma, kad laukiesi, taves neturi teises ismesti darbo 4u.gif
Atsakyti
As taip pat pas gine nulekiau kai tik nestumo testas teigiamas buvo, bet mano nelaimei gimdoje nieko nebuvo verysad.gif Sake, po savaites ateiti, bet dabar kai pagalvoju, antra karta su echoskopu ziures, kai is vis per visa nestuma tik tiek kartu ziuri... Kazkaip neramu man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solerna: 21 kovo 2008 - 16:39
as kai tik suzinojau kad esu nestuke.gif uzsirasiau pas ginekologe,kad paziuretu ar viskas tvarkoje,nes turejau persileidima sestoje savaiteje verysad.gif ,tai dabar ir daktare vel po savaites liepe ateiti ir dar karta paziures ar viskas tvarkoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2008 03 18, 15:55)
galiu patarti iš nuosavos patirties, kad geriausia eiti ne anksčiau kaip 8-10 nėštumo savaitę, nebent pradėtų teplioti ar skaudėti, nes į nėščių įskaitą įrašo nuo 10 savaitės ir užveda nėščiosios kortelę, prirašo tyrimų.

Na,o as nulekiau pas gine tik pamacius NT dvi juosteles thumbup.gif Buvo keturios savaites,bet daktare net zodziu neuzsimine,kad anksti smile.gif Paziurejo ar nestumiukas gimdoj,prirase visokiu tyrimuku. Taigi apsilankius kita karta t.y. po dvieju sav. jau zinojau,kad viskas tvarkoj,sveikatele puiki clap.gif Ir galiu drasiai laukti savo 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauraaa @ 2008 03 29, 22:22)
prirase visokiu tyrimuku.

o kokie tie tyrimukai?
Atsakyti