Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

man gaila vaiko,jai mama dos toki VARDA schmoll.gif
Atsakyti
Nepatinka,nei bites nei kamanes doh.gif
Tuo labiau toks ''vardas'' unsure.gif
Atsakyti
man tai gal ri neiko tas vardas wub.gif pagalvojant bites ne tik aknda bet ir medu nesa g.gif o medu megstu essen.gif heart.gif tad jei jums patinka sis vardas tad siulau nusispjuat i gossip.gif juk tai jusu vaikutis ir jusu vardelis smile.gif
Atsakyti
gaila man vaiko jei toki tevai duotu varda
Atsakyti
Man tai nėra baisus vardas rolleyes.gif Bet keistoka. Kaip reiktų atsakyti, kai paklaus "koks tavo vardas?" "Bitė" unsure.gif
Atsakyti
Man tai baisus unsure.gif Jau geriau Rusnė, Liepa, Saulė, Milda, Vakarė, Vėtra, Vėtrė, Vėjūna, Aurda, Rasa, Rytė, Rita, Aida, Viltė, Neringa, Nėris, Rugilė -nu gi daugybe graziu lietuvisku varduku yra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 24 birželio 2008 - 17:35
zzzzz...... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 06 24, 18:19)
todėl kad Bitė  mirksiukas.gif
be to, man aktualu trumpas vardas, nes pavarde ilgoka  ax.gif

Tik nesupyk... Siaip kiekvienam savo.. mirksiukas.gif Mano vardas irgi daug kam keistas.. smile.gif
Atsakyti
Būtų pirma ir vienintelė ,,Bitė" Lietuvoj thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif man kates asocijuojasi su meilumu,svelnumu , bet vaiko Kate tikrai nevadintu niekas. Kokias gerybes beprimintu Bite, bet musu saly tai , deja, vabalas.
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 06 24, 15:12)
Sveikutės,
prašau  pasidalinkit savo nuomone. Ką manot apie mergaitės vardą Bitė?

Šis vardas nuolat skamba mano galvoje, bet kai pasidalinu su kitais, tai dažniausiai palinguoja galvas  rolleyes.gif

Nežinau, man tie vabzdžių ir gyvūnų pavadinimai schmoll.gif tada gali būti ir Musė (visai neblogai skamba), ir Širšė (skamba gal ne taip gražiai, užtat charakteringai lotuliukas.gif )

Na, nepyk, bet gal geriau kokia Maja tada pavadinti.

Negražu man tie bendriniai pavadinimai varams, ir baigta, siūlau juos palikti avatarams lotuliukas.gif .Bet, pagal tavo dukros pirmą vardą sprendžiu, kad tau tai priimtina... na, visgi Upė yra visai nieko, vis ne gyvo daikto pavadinimas, na, bet zoologijos darželis namuose - ne kas. O ką jei tavo Bitė bus alergiška medui??????????? Tfu tfu tfu....aišku.

O dabar RIMTAI 4u.gif Man labai gražiai skamba vardas Jūra. Būtų Upė ir Jūra wub.gif Juolab, kad esi klaipėdietė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 24 birželio 2008 - 20:26
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 24, 18:14)
Man labai gražiai skamba vardas Jūra. Būtų Upė ir Jūra  wub.gif Juolab, kad esi klaipėdietė drinks_cheers.gif

JŪRA... g.gif vienas iš variantų, kuri atmečiau, nes man labai rusiškai skamba schmoll.gif

šiaip ar taip, ačiū už nuomonę mirksiukas.gif

Tiesa, BITĖ būtų Lietuvoj tikrai ne vienintele mirksiukas.gif
Atsakyti