Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

o man labai gražus vardas Širšė unsure.gif
Atsakyti
na pagal vaikis.com statistiką yra lietuvoj 7 mergytės Bitės http://www.vaikis.co...ex.php?page=144.
bet man tai kažkaip nepatinka. nors šiaip esu už lietuviškus vardus - bendrinius žodžius. bet biltė kadangi yra vabzdys, tai ko gero ir kažkaip menkai labai skamba, o ir pravardžiavimams daug erdvės būtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 24 birželio 2008 - 21:05
Yra labai daug gražių trumpų vardelių. Bitė gan originalus, tačiau ar užaugus vaikui, suaugusiai moteriai bus patogu su tokiu vardu gyventi? 4u.gif Tiesiog reikėtų žiūrėti ir į priekį. Gal rinkitės, jei jau jūra ir vanduo, ir lietuviškas: Smiltė, Nida, Nerija, Aura, Ugnė, Geidė, Ona, Ūla ir pan.
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 06 24, 22:41)
JŪRA...  g.gif  vienas iš variantų, kuri atmečiau, nes man labai rusiškai skamba  schmoll.gif 
šiaip ar taip, ačiū už nuomonę  mirksiukas.gif
Tiesa, BITĖ būtų Lietuvoj tikrai ne vienintele  mirksiukas.gif

Na, Jūra tai man apie rusų kalbą niekaip nesisuka, bet... kiek žmonių, tiek nuomonių... Pažįstu labai labai gražia merginą, vardu Nida, bet vėlgi, gal kai kam - tai meškutės vardas lotuliukas.gif Gražiai skamba ir Meda raba Milda ( šitas tai man mergaitei iš vis viršūnė, bet vėlgi- kai kam tai tik sūrelio pavadinimas).

Kažkaip man atrodo, kad bus aštunta Bitė Lietuvoj, ai, nugi vardas- ne psaulio pabaiga.... Bet visgi Bite būti nenorėčiau schmoll.gif , na, bet tėvai dar ne tokių nesąmoningų vardų Lietuvoje yra davę.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 24 birželio 2008 - 21:23
Milda gražus wub.gif Milda – baltų meilės, laisvės ir piršlybų deivė.
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 24, 19:19)
Na, Jūra tai man apie rusų kalbą niekaip nesisuka, bet... kiek žmonių, tiek nuomonių...

taigi yra rusiškas vardas JURIJUS, kurį trumpina JURA smile.gif
Atsakyti
Nesutinku, kad Jūra skamba rusiškai. Jurijus - vyriškas vardas, o Jūra - tai lietuviškas žodis, reiškiantis jūrą. Labai gražiai tiktų prie pirmosios dukrelės vardo. Man Bitė - schmoll.gif , sorry... O ką galvoji dėl vardo Jūratė? ax.gif Ūla dar gražus.
Atsakyti
biggrin.gif bite[COLOR=purple],truputi ne kaip atroditu bent man taip atrodo
Atsakyti
Jau geriau tada Melita, reiksme "bite", o Bites tikrai nedeciau. As laukiuosi antro ir tikrai zinau, kad sunku su vardu, bet visada ieskau tokio, kad butu reiksme normali ir, kad graziai skambetu, o jus norite uzdeti mergaitei jau is karto ne varda, o pravarde.
Atsakyti
Man sis vardukas neskamba,mano puske tokiu vardu BUVO,dabar pasikeitus i Renata ax.gif
Bet uztai Jūra man nuostabus vardelis,galvojau,jei mergyte turesiu taip pavadinsiu,deja verysad.gif drauge taip savo dukrele pakrikstijo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 06 24, 23:59)
taigi yra rusiškas vardas JURIJUS, kurį trumpina JURA  smile.gif

Na, tiek nedasiprotėjau blink.gif
Atsakyti
Tai Ūla pavadinkite, prie Upės tiktų.
Bitė man su karvytės ar kumelaitės vardu asocijuojasi, juolab, kad kaimynai ir turi karvytę Bitę.
Atsakyti