Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

Nesąmonė, kiba lietuviškų normalių vardų nebėra? doh.gif Bitė, Upė, Liepa - pagonybe kvepia....
Atsakyti
Bitė Maja lotuliukas.gif
Atsakyti
o as vis kartojau ta vardeli garsiai ir mintyse ir pradejo jis man labai graziai skambet smile.gif man grazu ! as uz smile.gif
Atsakyti
Net keletas kaimynų augina šunis vardu- Bitė, gražu kai mažyliai pašaukti vardu skuodžai,tikrai primena bites, o vaikui tokį vardą suteikt aš asmeniškai nenorėčiau,bet čia pasirinkimo laisvė 4u.gif
Atsakyti
keistuoliai, juk Musė gražiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 01 26, 17:49)
keistuoliai, juk Musė gražiau 4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

vargšas vaikas mokykloje būtų...Bitė doh.gif doh.gif na ir tėvelių mąstysena doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif man visai negrazus...
Atsakyti
Siaubas doh.gif gaila man mergytės būtu, jei taip pavadinsit.
Atsakyti
gražus,mielas,šiltas,jaukus vardelis.
jau geriau kai kas pagonybę uodžia,negu muilą:Esteras,Estrelijas ir Marisabeles-tokios tai tikrai patyčių neišvengs
Atsakyti
Skambesys gražus, bet kai tas skambesys turi vabzdžio prasmę, tai darosi gaila taip pavadinto vaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 01 27, 10:00)
gražus,mielas,šiltas,jaukus vardelis.
jau geriau kai kas pagonybę uodžia,negu muilą:Esteras,Estrelijas ir Marisabeles-tokios tai tikrai patyčių neišvengs

O Bitės vardą turėdamas - išvengs? Šiaip šunų vardas toks yra, gan populiarus... doh.gif
Beje, klausdama 2008 m dėl šio vardo, mama - temos autorė vis gi gimus vaikui, pasirinko Jorės vardą. Nors man ir šitas nesąmoningas, bet jau geriau nei Bitė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perliukai: 28 sausio 2010 - 10:50
man tai graziau kokia papuga, kregzde ar varna doh.gif
Atsakyti