Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

tikrai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif bite grazus padarelis, bet savo mergaites tokiu vardu tikrai nevadinciau. nes kaip bebutu, manau tas vardas visiems klius ir viakui bus trauma.
Atsakyti
nesamone doh.gif
Atsakyti
Man asmeniškai vardas gražus. Bet kai sesutė savo šuniuką pavadino Bite, man šis vardas iš žmogui tinkamų vardų išbrauktas 4u.gif
Atsakyti
o brolis galės būti- Uodas. O jei sesutę turės- Musė.
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2008 06 24, 13:12)
Sveikutės,
prašau  pasidalinkit savo nuomone. Ką manot apie mergaitės vardą Bitė?

Šis vardas nuolat skamba mano galvoje, bet kai pasidalinu su kitais, tai dažniausiai palinguoja galvas  rolleyes.gif

Na, man tai neee... jau kazkoks krastutinumas.... ax.gif

Atsakyti
Jezus marija, pasigailekit vaiko unsure.gif
Atsakyti
Ojojoi, tikekimes cia buvo juokelis del tokio vardelio....? blush2.gif

pasigailekit vaiku, kurie panasius vardus nesios.... g.gif

be jokios ironijos, bet... tada ateityje bus galima deti tokius vardus kaip zirafa, gazele, aligatorius, varna.... palikit tuos dievuliuko kurinius (zverelius ir paukstelius) ramybeje... ax.gif
Atsakyti
mergos, jums ką, vardų ant svieto maža? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2010 01 19, 09:53)
mergos, jums ką, vardų ant svieto maža? unsure.gif

Man irgi labai keistai skamba, kai tevai savo vaikiukams ne vardus skyria, o pravardziuoja schmoll.gif Bite, Azuolas, Menulis ir t.t. Man atrodo, jeigu jau norisi vaikuti vadinti Bitute, tai vadink namuose, o ne smerk savo vaika visam gyvenimui... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 19, 10:01)

ale įdomiai čia smile.gif jau susiruošiau pult akių draskyt, kad ąžuolas- gražus, senovinis vardas. pasižiūriu vardyne- nu nėr tokio vardo. o vat bitė- yr unsure.gif . susimoviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherich @ 2010 01 12, 19:35)
Man asmeniškai vardas gražus. Bet kai sesutė savo šuniuką pavadino Bite, man šis vardas iš žmogui tinkamų vardų išbrauktas 4u.gif

va va as savo suniukui toki varduka duot zadu g.gif man jis labiau kudlotam padareliui bet ne mazam zmoguciui tinka mirksiukas.gif
Atsakyti