Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

Musu pavarde lb ilga, rinkom trumpa varda. Net nerinkom, tiesiog pasakem, bus mergaite ir bus vardas Kornelija. O vardas kaip ir ilgas g.gif gal bedu del to lb dideliu gyvenime netures. Bet jei man kas butu daves varda Bite doh.gif , tai tikrai buciau atkentejus iki 18m ir pasikeitus, ne i toki zemiska.
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 19, 10:01)
Man irgi labai keistai skamba, kai tevai savo vaikiukams ne vardus skyria, o pravardziuoja schmoll.gif  Bite, Azuolas, Menulis ir t.t.

Kur čia pravardes matot? Kad tik daugiau tokių tėvų būtų, mažiau LT lakstytų Ignacijų, Ladų ir pan.
Atsakyti
Man tai nelabai. Nes asocijuojas su Bites tinklu.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 01 19, 19:45)
Man tai nelabai. Nes asocijuojas su Bites tinklu.

aha, Dukra Bite, o sunus Omnitelis unsure.gif
beje, Bite-tai kaimynu suo vadinasi rolleyes.gif
Atsakyti
Pažįstu mergaitę vardu Maja. Tai dabar ir susimąčiau - geriau Bitė ar Maja? biggrin.gif Net nežinau, gal vis dėlto sakyčiau PRIEŠ šį vardą g.gif
Atsakyti
Man tai gražus vardas. Mažutė mergytė, gražu vadinti Bitute, Bitele wub.gif

O kas asociacijos su gyvūnėliu - juk labai mielas tas gyvūnėlis, iš senovės lietuvių labai gerbiamas.

Tarkim kai vardas Saulė, tai niekas komentarų nerašo, kad tuomet sūnus bus Mėnulis biggrin.gif Arba vardas Rūta - brolis Kietis biggrin.gif
Atsakyti
Na man mergaite Bite vadint... g.gif sakyčiau, tas pats kas muse arba jonvabale tongue.gif nežinau, čia gal tik man vienai tokios asociacijos doh.gif
Atsakyti
As gal irgi pagaileciau vaiko ir neduociau tokio vardo. Nebent jeigu mamyte laaabai nori, tai duociau antra varda, kad vaikas nors viena normalu varda turetu, kuriuo manau ir prisistatinetu 4u.gif
Atsakyti
Liepa - ne visai lietuviskas. Na, as cia kabinejuos smile.gif rusiskai liepa berods "lipa", ar kazkaip panasiai.

O bite- labai originalu! Paprasta ir grazu. Laaabai daug vardu teko girdeti - ir lietuvisku, ir ne, ir is paciu idomiausiu pasaulio kampeliu. Nesvarbu, ka tavo vardas reiskia 115 kitu kalbu, svarbiausia, ka jis reiskia TAVO kalboje biggrin.gif

palaikau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahara @ 2008 08 11, 23:00)
Nu gal ir ne eilinis,bet knygose raso,vabzdys biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bet: knygose raso, kad zmogus - zinduolis!
Atsakyti
viskas man grazu kas nestandartiska.
Atsakyti
turiu pazystama kurios dukryte Bite,ispradziu labai keista buvo, dabar labai grazu biggrin.gif beje vardas Upe irgi ispradziu keistai man skambejo,dabar labai grazu
Atsakyti