Musu pavarde lb ilga, rinkom trumpa varda. Net nerinkom, tiesiog pasakem, bus mergaite ir bus vardas Kornelija. O vardas kaip ir ilgas
gal bedu del to lb dideliu gyvenime netures. Bet jei man kas butu daves varda Bite
, tai tikrai buciau atkentejus iki 18m ir pasikeitus, ne i toki zemiska.
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 19, 10:01)
Man irgi labai keistai skamba, kai tevai savo vaikiukams ne vardus skyria, o pravardziuoja
Bite, Azuolas, Menulis ir t.t.
Kur čia pravardes matot? Kad tik daugiau tokių tėvų būtų, mažiau LT lakstytų Ignacijų, Ladų ir pan.
Man tai nelabai. Nes asocijuojas su Bites tinklu.
QUOTE(Amelita @ 2010 01 19, 19:45)
Man tai nelabai. Nes asocijuojas su Bites tinklu.
aha, Dukra Bite, o sunus Omnitelis
beje, Bite-tai kaimynu suo vadinasi
Pažįstu mergaitę vardu Maja. Tai dabar ir susimąčiau - geriau Bitė ar Maja?
Net nežinau, gal vis dėlto sakyčiau PRIEŠ šį vardą
Na man mergaite Bite vadint...
sakyčiau, tas pats kas muse arba jonvabale
nežinau, čia gal tik man vienai tokios asociacijos
As gal irgi pagaileciau vaiko ir neduociau tokio vardo. Nebent jeigu mamyte laaabai nori, tai duociau antra varda, kad vaikas nors viena normalu varda turetu, kuriuo manau ir prisistatinetu
Liepa - ne visai lietuviskas. Na, as cia kabinejuos
rusiskai liepa berods "lipa", ar kazkaip panasiai.
O bite- labai originalu! Paprasta ir grazu. Laaabai daug vardu teko girdeti - ir lietuvisku, ir ne, ir is paciu idomiausiu pasaulio kampeliu. Nesvarbu, ka tavo vardas reiskia 115 kitu kalbu, svarbiausia, ka jis reiskia TAVO kalboje
palaikau
O bite- labai originalu! Paprasta ir grazu. Laaabai daug vardu teko girdeti - ir lietuvisku, ir ne, ir is paciu idomiausiu pasaulio kampeliu. Nesvarbu, ka tavo vardas reiskia 115 kitu kalbu, svarbiausia, ka jis reiskia TAVO kalboje
palaikau
QUOTE(Bahara @ 2008 08 11, 23:00)
bet: knygose raso, kad zmogus - zinduolis!
turiu pazystama kurios dukryte Bite,ispradziu labai keista buvo, dabar labai grazu
beje vardas Upe irgi ispradziu keistai man skambejo,dabar labai grazu