Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

Neisizeiskit, bet Bite visiskas pravalas... schmoll.gif tai dar arkliais pradesim vaikus vadinti, arba kolibriais - juk toks grazus paukstukas. Gandras irgi visai nieko..
Aisku, Jusu valia, pagal save ir renkates (nors reiketu pagalvoti ir apie tai, kaip paskui vaikui su tokiu vardu gyventi), taciau niekad gyvenime neduociau savo vaikui vardo Bite arba Upe (tas trumpinys "Upyte" man primena rasala is zemutines lentynos alkoholio skyriuje, is kurio mes juokdavomes paaugliais budami)...
Atsakyti
Aš tai siūlyčiau tėvams, kuriems kyla noras duot vaikui nesąmoningą vardą, patiems pasikeist savąjį į tokį.
Mamyte, norėtumėt būt Bitė? Arba Musė? O gal Kaliausė?
Atsakyti
Kas vienam nesąmonė, kitam gal labai gražu, kiek žmonių, tiek nuomonių. Nemanau, kad tėvai duotų vaikui vardą, kurio patys nenorėtų "nešioti". O šiaip asmeniškai man Bitė nelabai patinka, prie tokio vardo reikėtų laiko priprasti g.gif Kaip suprantu ir mamytė užklaususi dėl šio vardo dukrą pavadino kitu vardu.
Atsakyti
Gerbiamosios tas vardas dar nieko palyginus pvz. su DELFINA,pazistu tokia vargse mergaite doh.gif Bet tai tevu nuopelnas ir daugiau nieko.
Mielieji galvokit apie tai, kad tam vaikui gyventi visa gyvenima su tokiu vardu
Atsakyti
O man Bite labai grazus vardas, lietuviskas ir originalus. Man paciai dar labai grazus vardas irgi trumpas - Gile.
Atsakyti
ne ne ne doh.gif
Atsakyti
o man Bite labai grazus vardas , dar labai grazus Vapsva ir Kamane vardai 4u.gif

Berniukams labai grazus vardai - Laumzirgis ,Karkvabalis ...... drinks_cheers.gif

del skonio nesigincijama 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 18 balandžio 2010 - 19:47
Karkvabalis biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 18, 20:39)
o man Bite labai grazus vardas , dar labai grazus Vapsva ir Kamane vardai  4u.gif

Berniukams labai grazus vardai - Laumzirgis ,Karkvabalis ...... drinks_cheers.gif

del skonio nesigincijama  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mamos, neišsidirbinėkime iš vaikų... čia ne originalumas - čia bukumas....... laumžirgis - doh.gif skamba
Atsakyti
Neee doh.gif
Atsakyti
man tai nelabai g.gif tikrai sutinku su zylute
Atsakyti
Ne unsure.gif
Atsakyti