Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 18, 20:39)
o man Bite labai grazus vardas , dar labai grazus Vapsva ir Kamane vardai  4u.gif

Berniukams labai grazus vardai - Laumzirgis ,Karkvabalis ...... drinks_cheers.gif

del skonio nesigincijama  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kazkas baisaus fear.gif gerai, kad man neuzdejo vapsva vardo doh.gif Buciau as vapsva, savo vaikams uzdejus laumzirgis, karkvabalis fool.gif ot butu seimynele first.gif ziauru... swoon.gif
Bites ir nedeciau, bet geriau skamba nei vapsva biggrin.gif :
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 10 gegužės 2010 - 13:08
Turbūt Laurada juokiasi iš tokių vardų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kuriuos ten surašė... nueitų toks vaikas į mokyklą ar darželį Vapsva su Žiogu... g.gif užsijuoktų kiti turbūt, efektas panašiai kaip abu tėveliai būtų tos pačios giminės (vyrai pvz. doh.gif doh.gif )
Atsakyti
vienas toks vardas tikrai nelabai..bet hmm..gali duoti mergytei 2 vardus viena normalu,kita netradicini tongue.gif
Atsakyti
O kodel tada ne Sirse? Itariu, jei vyras turetu uosve Bite, tai ja bent jau mintyse tai tikrai ja vadintu Sirse. Savotiskas vardas Bite nors cia net nevardas...
Atsakyti
O KODEL NE BITE -MAJA GAL GERIAU?????????IR GRAZIAU
Atsakyti
Viena mano klijente man sake, kad Bite yra pagoniskas vardas...as irgi jai sakiau, kad man asocijuojasi su Sirse... bet kazkaip daug kam grazus tas vardas darosi...o man neeeee.....
Atsakyti
Musu suo BITE biggrin.gif
Atsakyti
Duokit vardą vaikui kokį norit ir koks jums atrodo gražus. Visiem vis tiek neįtiksit,o ir koks jums skirtumas ką kiti galvoja. Mane irgi visi atkalbinėjo nuo vardo kurį daviau savo dukrai, prigalvojo visokių analogų, tačiau dabar jai nieks nelipdo jokių pravardžių, nes ji tokia vienintelė visoje mokykloje (negana to, jį jau ir sėkmingai kopijuoja). Manau vardo atžvilgiu vaikai tolerantiškesni nei suaugę kurie linkę pilnas mokyklas užpildyti vienodais vardais. Jie atviresni naujovėms, na nebent vėliau išgirsta atitinkamus suaugusių komentarus ir juos pasisavina. O tradicinis vardas negarantuoja, kad vaikas pravardžių neturės. Jau nuo darželio tik ir girdi: Milda didžioji ir Milda mažoji, Vakaris akiniuotas ir Vakaris snarglius smile.gif
Atsakyti
[quote=JO/NE,2010 05 20, 19:22]
Duokit vardą vaikui kokį norit ir koks jums atrodo gražus.

visiškai tau pritariu,visiem geras nebūsi
Atsakyti
nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Labai tankiai pats žmogeliukas pasufleruoja savo vardą. Sako, būt geriau, kad nereikėtų taip skubiai registruot, o reiktų porą mėnesių stebėt vaikelį, koks jis, kokia aura aplink jį. Galbūt Heraklis toks gležnutis kad jam reikia kokio švelnučio vardo, o gal ta BITĖ būtent tokia ir pasirodys bitiška. Čia mintis matyt mamytei kilo dėl Gabrielės Petkevičaitės Bitės. BITĖ buvo jos slapyvardis, bet žiūrėkit: Gabrielė Bitė visai įdomiai skamba bigsmile.gif
Atsakyti
bent jau aš savo dukrai tikrai neduočiau vardo Bitė. Žinot, kokie dabar vaikai, gali būt, kad šaipytusi, širše vadintų ar pan. ir apskritai nelabai smagu būt pavadintai vabzdžio vardu.
Atsakyti